On se změní... aneb Největší mýty o patologických nevěrnících

Nevěra bolí vždycky. A ta opakovaná zvláště. Člověk pro ni může mít tisíce výmluv, ale pořád je to nevěra. Odhalte s námi největší mýty o mužích, kteří jsou schopni svou partnerku opakovaně podvádět, jež nejčastěji vytváříme my ženy?

1.    Není to jeho vina.

Všimli jste si někdy, že muž, snažící se nějak vysvětlit svou opakovanou nevěru, vyjmenuje milion více či méně uvěřitelných důvodů a označí spousty viníků (velmi často i svou partnerku), ale na sebe jaksi pozapomene? Nezřídka i ženy hledají viníka partnerovy nevěry jinde než u něj – ona ho sváděla, už dlouho ho uháněla… Je na čase takové výmluvy vypustit z hlavy – copak byl muž k nevěře přinucen?

2.    On se změní...

Co na to říci jiného, než NEZMĚNÍ!!! Podváděl bývalou partnerku, několikrát podvedl vás a může stokrát opakovat, že už to víckrát neudělá, ale vězte, že udělá. Vždyť neměl skrupule podvést vás v minulosti, proč si myslíte, že by je měl mít v budoucnu?

3.    Je to kvůli jeho minulosti.

Měl těžké dětství, nepoznal rodinné zázemí, neměl dostatek lásky, jeho předchozí přítelkyně ho podváděly… Občas podobnými výroky omlouvají partnerovu nevěru samy ženy. Jenže by si měly uvědomit, že tahle to donekonečna nejde. Copak jejich partner je jediný člověk se složitou minulostí na světě? Jistě jsou i horší případy, a přesto takovým mužům věrnost problémy nedělá…

4.    Ono ho to vždycky moc mrzí.

Hm, no asi ne dost, když je ochoten to dělat znovu a znovu. Mimochodem, zamyslete se, když říká, že je mu to líto – je mu líto, že vás (zase) podvedl, nebo že jste mu na to (zase) přišla?

5.    Mě by podvést nemohl, poznám, když je mi nevěrný.

Možné to je, ale nespoléhejte na to. Je pravda, že některé ženy mají jakýsi šestý smysl, ale nikdo z nás není jasnovidec. Pokud své naděje vkládáte do patologického nevěrníka, je tu vysoká pravděpodobnost, že ani vy nebudete bolestného zážitku ušetřena.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat