Sex na dovolené? Lepší než "ten doma"

Sex na dovolené je jiný než ten provozovaný během roku doma. Je totiž svobodnější, pohodovější a nový. Sex na dovolené posiluje vztahy, ale především prospívá srdci i psychice.

Milování na dovolené totiž partnerům dovoluje zcela se zbavit stresu, vyrušování, starostí a zodpovědnosti, největších zabijáků libida. Navíc je provozován na novém místě, a má tudíž aspekt něčeho nového a vzrušujícího.

„Když jsou partneři na dovolené, naprosto se oddají ukájení svých sexuálních potřeb a tužeb a potřeb svého partnera. Je to také důvod, proč psychoterapeuti doporučují v manželských poradnách pravidelné dovolené či víkendové výlety pro páry,“ cituje australský Daily Telegraph odborníka na vztahovou terapii. (Čtěte také: 6 situací, které zvyšují riziko nevěry)

Dovolená je také ideální pro sexuální experimenty. Lidé mají rádi sex na nových místech. A to je kvůli dopaminu, který vyvolává v mozku pocit rozkoše. A právě při objevování nových zážitků se dopaminu vylévá do mozku nejvíce. Jenže dopamin zároveň zvyšuje touhu a chtíč, takže na nových místech jsou lidé často více zmítáni sexuálními touhami.

Manžel nebo milenec? Poradím vám, pro kterého se rozhodnout! Volejte kartářku Ivonu!

Sex navíc zvyšuje touhu po dalším sexu, spojuje partnery, navozuje u obou pocit, že jejich sexuální život je lepší a tím i posiluje vztah. Sex na dovolené tak může nejen posilovat, ale také uzdravovat partnerství.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat