Jaká jídla vás dostanou do té správné nálady?

Snad od nepaměti lidé bádají mezi potravinami, které by mohly povzbudit jejich sexuální apetit. Zapomeňte na celer a podívejte se, která jídla mohou způsobit, že budete mít větší chuť na milování.

Některá jídla působí jako stimulanty sama o sobě, u jiných může za probuzení těch správných pocitů jejich chuť, vzhled či konzistence. Takže, co byste neměli zapomenout nakoupit, jestliže chcete – ať už sebe nebo partnera – povzbudit?

Chřest

Chřest (nebo také špargl) splňuje hned obě kritéria afrodiziaka. Jednak má falický tvar, takže můžete být při jeho konzumaci pěkně sexy, jednak obsahuje látky, které stimulují pohlavní orgány. Někteří lidé účinky chřestu dokonce srovnávají s kdysi tolik populárními španělskými muškami (až na to, že vám na rozdíl od mušek nemůže způsobit vážné zdravotní komplikace).

Zázvor

Zázvor pěkně prohřívá a také trochu ředí krev, takže je po jeho požití člověk mnohem vnímavější k sexuálním podnětům a na laskání reaguje rychleji. Navíc také příznivě ovlivňuje zažívání, takže máte-li za sebou například velkou a těžkou večeři a před sebou noc plnou milování, zázvor je pro odlehčení dobrou volbou.


Odpustit mu nevěru, nebo ne?
Citlivě vám v této nelehké situaci poradím! Astroložka Stela

Avokádo

Avokádo sice neobsahuje žádné povzbuzující látky, ale díky své jemné konzistenci určitě při jídle probudí vaše smysly. Má rovněž zajímavý tvar, který může asociovat mužské genitálie nebo ženské křivky (no dobře, chce to trochu fantazie, ale při správné atmosféře jde všechno).

Ústřice

O schopnostech ústřic navodit tu správnou náladu se povídají téměř legendy. A něco na nich skutečně bude. Pro některé lidi je velmi vzrušující už jen samotná konzumace ústřic (způsob jídla, konzistence...). Ale obsahují navíc i zinek, který dokáže zvýšit libido.

Čokoláda

Tak zatímco některé výše zmiňované potraviny mohly vyvolat lehké pochyby, na čokoládě se nejspíše shodnou všichni. Tak zaprvé kakao, tedy hlavní surovina čokolády, vyplavuje do našeho organismu hormony serotonin a dopamin, které pozitivně působí na naši duševní pohodu, ale také fenyletylamin, jenž náš mozek produkuje ve velkém množství v době, když jsme čerstvě zamilovaní. Zadruhé je velmi vzrušující čokoládu i jen jíst – pěkně se rozpouští v ústech a navíc se s ní dá dělat celá řada zajímavých věcí...
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat