Na velikosti záleží! Ženy chtějí 19,7 cm!

Pánové si své údy poměřují, kontrolující pohledy ve sprchách a na záchodcích znají sami muži dobře. Na velikosti pyje zakládají mnozí své sebevědomí. Ale tvrzení, že jsou to oni, kdo svému penisu přisuzují větší důležitost, než mu náleží, není zcela pravdivé. Ženám sice možná na velikosti tolik nezáleží, když se je ale zeptáte na ideální míru penisu, uvedou číslo o dva centimetry větší než muži.

Sexuologové provedli experiment, kdy několika stovkám mužů a žen dali otázku. Jaká je podle vás ideální délka penisu? Odpovědi byly anonymní. Odpovídající uvedl jen pohlaví a číslo. A zatímco pánové uváděli v průměru délku 17,5 centimetru, ženský průměr byl 19,7 centimetru. Ženy tak považují za ideál o dva centimetry více než muži.

„Když se zeptáte žen, zda jim záleží na velikosti penisu, většina z nich bude tvrdit, že nezáleží. Když pak ale v anonymním dotazníku mají vyplnit ideální délku mužského přirození, uvádějí v průměru čísla o dva centimetry větší než muži,“ potvrdili sexuologové.

Podobně před dvěma roky kanadští sexuologové ve své studii zjistili, že na velikosti penisu záleží 54 procentům dospělých žen. Autoři této studie sice přímo nepátrali po ideální velikosti, ale zjistili, že ženám vadí příliš malé a příliš velké odchylky od jejich ideálu.


Jste sami i přesto, že máte v srdci tolik místa?
Pomohu vám ho zaplnit! Kartářka Lucie

Podle odborníků se během evoluce přizpůsobil tvar a velikost penisu boji se soky. Žalud s ohrnutým okrajem slouží jako stěrka a při kopulaci má odstranit z vagíny ven cizí spermie. Čím objemnější a větší pyj je, tím je samozřejmě efektivnější. Proto je z hlediska evoluce velký penis upřednostňován před menším, a proto mnohé kultury od pradávna větší pyj tolik fascinuje. Příliš velký penis může být při souloži pro ženu nekomfortní, ale jen málokterá žena má raději menší penis než přiměřeně vyvinutý úd.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat