Jak se milují v cizině?

Co mají rádi při sexu například naši němečtí sousedé a co vás může překvapit, zkusíte-li milování s Italem?

Jiný kraj, jiný mrav. To platí i o sexu. Co zjistili sexuologové a sociologové při průzkumech, týkajících se oblíbených sexuálních technik za hranicemi naší malé země?

Čína
Začněme pro nás poněkud vzdálenější a exotickou zemí, Čínou. Tamní obyvatelé používají ve srovnání s jinými národy mnohem častěji lubrikanty. A tak čínský trh s těmito přípravky vzkvétá – některé neslouží pouze ke zvlhčení pochvy, ale také například ke zvýšení citlivosti pohlavních orgánů, některé dokážou oddálit partnerovo vyvrcholení nebo pomáhají dosáhnout orgasmu (tedy podle výrobců).

Španělsko
Španělé jsou hodně zatíženi na prostředí, kde se milují, a tak přijmete-li pozvání domů od příslušníka tohoto národa, nebuďte překvapená, pokud bude jeho ložnice vypadat jako z nějaké barevné pohádky. Tito Jihoevropané totiž barvy v ložnici milují – na stěnách, nábytku, kobercích, povlečení, doplňcích... Jsou totiž přesvědčeni, že i barvy dokážou vzbudit tu správnou náladu. (Čtěte také: 5 chyb, které dělají muži při sexu)

Německo
Naši západní sousedé si v porovnání s jinými zeměmi mnohem více libují v nejrůznějších sexuálních hračkách. A tak je velmi pravděpodobné, že v ložnici německého milence objevíte vibrátor, pouta a další hračky pro dospělé. I když mohou sex ozvláštnit, sexuologové nedoporučují používat je stále. Mohlo by se totiž stát, že vás pak „obyčejné“ milování nebude tolik bavit.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Nizozemsko
Holanďané si libují v předehrách. Není proto výjimkou, že milování předchází společná sprcha či koupel. Horká vana navíc probudí smysly a příjemně zrelaxuje tělo, takže – alespoň Nizozemci jsou o tom přesvědčeni – sex je pak mnohem intenzivnější.

Francie
O Francouzích a sexu se vyprávějí skoro legendy. Mají být neromantičtější, nejschopnější... Ale poměrně brzy je omrzí sex v ložnici. Obyvatelé země galského kohouta mají rádi milování na veřejnosti. Adrenalin, který se vyplavuje při strachu z toho, že vás někdo načapá, společně s dalšími hormony vyplavovanými při sexu údajně znásobují sílu orgasmu. Na druhou stranu, pokud budete neustále hlídat, jestli někdo nejde, moc si neužijete...

Švédsko
Švédové jsou v sexu pověstní svou otevřeností. Sdílejí s partnerem své sexuální touhy a představy a také před sebou velmi často masturbují. Věří, že tak svému protějšku nejlépe ukážou, co od něho očekávají a co je vzrušuje. V legendárních švédských trojkách si navzdory pověrám podle průzkumů tolik nelibují. (Čtěte také: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?)

Itálie
Pokud na vás při milování vytáhne italský milenec kameru, nedivte se. Italové mají zkrátka domácí erotická videa rádi, tedy podle tamních statistik. Zkrátka je v nich jistý díl exhibicionismu a nevynechají příležitost stát se filmovou hvězdou...
TIP Bety: Podvedl vás partner? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru. Speciál Bety.cz  - Podvedená.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:31

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat