V tomhle roce bude můj sexuální život mnohem lepší!

06.01.2012 | Sex a vztahy

Že je to netradiční novoroční předsevzetí? Možná. Ale proč milostný život v našich „závazcích“ do nového roku opomíjet? Vždyť je to přece důležitá součást našeho bytí!

Na co se tedy při uskutečňování tohoto předsevzetí zaměřit především? Tady máte pár tipů…

1.    Začnu milovat své tělo
Jak si užít skvělý sex, když při něm myslíte i na to, jestli nemáte silná stehna, široké boky nebo větší bříško? Tak takové myšlenky letos vypusťte z hlavy! Nebude to nijak snadné, to je fakt, ale za snahu to stojí. Čím lépe budete smýšlet o vlastním těle, tím budete sebevědomější a tím více si budete milování užívat.

2.    Řeknu mu, co mě vzrušuje.
Sdílet své nejtajnější představy, byť s partnerem, kterého milujete, může být těžké. Možná se budete zpočátku stydět a budete mít strach, že vaše sexuální fantazie váš protějšek nesdílí, ale zkuste to překonat. Možná zjistíte, že celou dobu oba toužíte vyzkoušet to samé!

3.    Skoncuji v posteli s nudou!
Dost často se stává, že jak léta ve vztahu přibývají, vkrádá se do ložnice pomalu a jistě stereotyp, někdy dokonce nuda. A s tím je čas skončit! Začnete třeba malými změnami – vyzkoušejte novou pozici, nové místo pro milování, zkrátka popusťte uzdu své fantazii. Určitě tím partnera potěšíte a sebe rozhodně také!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Nevíte, jak získat toho pravého? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat