5 tajemství sexuálně spokojených žen

Tak jako ženy se zajímají o názor mužů, i muži rádi podnikají „výpravy“ do nitra ženské duše. Nedávno časopis Men's Health vyzpovídal 3 289 žen na téma spokojenost se sexuálním životem! Jak to dopadlo? Co dělá ženy dobrými a šťastnými milenkami? Budete se divit!

Jedno z posledních pánských tažení směrem k břehům jemnějšího pohlaví přineslo možná překvapivé výsledky. Spokojenost s milostným životem není o frekvenci sexu ani velikosti penisu! Co je tedy nejdůležitější?

5  tajemství sexuálně spokojených žen 

1. Lichotky

Podle uvedeného průzkumu vyplývá, že ženy mají sex několikrát do týdne, přičemž dvěma dámám z pěti dotázaných to nestačí. „Ženy mají širokou definici sexu, proto nutně neznamená, že chtějí víc pohlavního styku," říká Scott Haltzman, autor knihy Tajemství šťastně ženatých mužů. „Žena se jen chce cítit sexy a vědět, že o ní muž sexuálně přemýšlí po celý den,“ dodává. A má pravdu.

Alena: „Vždy je příjemné vědět, že po mě touží, nebo že se mu o mně zdálo něco neslušného. Vždyť která nemá ráda komplimenty, že?“

2. Stud stranou

Sexuálně spokojená žena netrpí nízkým sebevědomím, protože její partner jí nedává příčinu k tomu, aby se cítila nepohodlně. Jak říká psycholožka Debby Herbenick z Kinsey Institute Indiana University: „Kdo chce vyrovnanou přítelkyni, nekomentuje těla ostatních žen. Vlastní partnerka si pak začne dělat starosti nad tím svým.“ Svatá pravda! Všichni vědí, že o schovávání těla a zhasínání světel dobrý sex není.

Jana: „Když slyším, jak mě při sexu pochválí, pošle mě to na vrchol."

3. Možnost vyjádřit se a neztrapnit

Spokojené ženy vědí, co chtějí, a 87 procent z nich se nebojí o to požádat. Správný milenec a partner podpoří otevřenost své drahé polovičky, nezpochybňuje její přání a hledá kompromisy. Proč? Aby oba byli spokojení.

Katka:Říkám mu všechno. Proto máme tak skvělý sex!“

4. Uvolněný přístup

Výzkum dál prokázal, že orgasmus není nezbytný pro ženské sexuální uspokojení. Tři ze čtyř žen tvrdí, že víc než vyvrcholení potřebují uvolněný přístup milence. Teprve jakási lehkost jeho počínání může vést k vyvrcholení. Jakmile se orgasmus a snaha o něj řeší až příliš, snižuje to pravděpodobnost, že k němu opravdu dojde.

Sára: „Nemám ráda sex kvůli orgasmům. Miluju ho, protože nás to sbližuje."

5. Sexuální obratnost partnera

Zní to jako klišé, ale to tak. Velikost není všechno. Pouze 7 procent žen tvrdí, že rozměry penisu jsou pro jejich potěšení rozhodující. Zbytek, tedy 93 procent dotázaných, uvádí, že mohou být uspokojené i jinými způsoby. Hlavně když je muž vášnivý, hravý, velkorysý, a nedělá z proporcí svého přirození žádnou vědu!

Lucie: „Sexuální chemie a vášeň je to, co dělá sex neuvěřitelným.“

Suma sumárum, milenec-parťák je žádanější než nadutý playboy s abnormálně velkým vybavením. Kde totiž není pochopení a jiskra, tam si ani vzácní ptáci neškrtnou…

A jak to máte vy? Co způsobuje, že ve své posteli schováváte milostné štěstí?

TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat