Báječné věci, které přinese používání vibrátoru

Nepotřebujete ho, nebude do něj investovat, s partnerem si vystačíte sami. Tak tohle jsou běžné, konvenční myšlenky, které možná i vás svazují při nákupu a používání vibrátorů. Zahoďte předsudky, vždyť „uměláci“ zlepšují sexuální život hned ze čtyř důvodů!

Ne, vibrátory nejsou jen pro osamělé lidi. Ve skutečnosti způsobují silnější orgasmy, a proto většina lidí ve svém nočním stolku má aspoň jednoho vrnícího pomocníka. Málokdo však ví, že tihle výkonní milenci vyrobení ze syntetických materiálů mají i další výhody. Společně s námi se podívejte na čtyři hlavní důvody, proč se vydat do obchodu s erotickým zbožím.

Umožňuje lépe poznat vlastní tělo

Čím více a důkladněji znáte své tělo, tím větší máte přehled o tom, co mu líbí. Díky tomu může být váš sexuální život uspokojivější i divočejší.

Zkvalitníte svůj sex s partnerem

Jednou ze skvělých věcí na vibrátorech je to, že se nehodí jen pro samostatnou činnost, ale lze je snadno začlenit do partnerské hry. Znáte ten mýtus, že muži se jich bojí? Není to pravda. Studie z roku 2009, na které se podílela americká vědecká pracovnice Debby Herbenick, ukázala, že mužům erotické pomůcky pomáhají s erektilními dysfunkcemi (1), a navíc pánové sex považují za přitažlivější, pokud jsou začleněni do hrátek s „uměláky“. Cítí, že je to s jejich partnerkami sbližuje.

Zredukuje vaše zdravotní potíže

Podle studií ženy, které používají vibrátory, méně navštěvují gynekologa – se zdravotních důvodů (2). Také mají pozitivnější sexuální zážitky související se zvýšenou touhou, lubrikací, bolestí a celkovou funkcí. Jen se ujistěte, že máte doma kousek, který je vyroben z nejlepších materiálů, jako je lékařský silikon. Po každém použití pomůcku omyjte kvalitním čisticím prostředkem, který zajišťuje hygienu a chrání kvalitu masážního přístroje.

Nahrává experimentům

Bez ohledu na to, zda se vibrátorem stimulujete o samotě, nebo s milencem, dá se směle tvrdit, že erotické pomůcky všeho druhu jsou zdravým vyjádřením vaší sexuality. Přivádí na cestu experimentování a objevování nečekaných, smyslných zážitků. Tak už jeden popadněte, vypněte telefon a užijte si všech jeho skvělých funkcí!

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19453874/, (2) www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090629100643.htm, názor autora - zbytek článku






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat