Podvedl mě. Jak mu mám věřit, že mě pořád miluje?

22.02.2012 | Vztahy

Byl vám nevěrný, ale prosí vás, abyste ho neopouštěla, protože vás stále miluje? Tvrdí, že ta žena pro něj nic neznamenala, že to byl jen sex a že si život bez vás nedokáže představit? Jak poznat, že to myslí vážně?

V takové těžké situaci samozřejmě nelze jednoduše generalizovat, nikdo vám nedá univerzální návod na řešení podobných situací. Jinak budete partnerovy prosby a důvody nevěry poslouchat po pár týdnech či měsících známosti, když je vám okolo dvaceti, jinak, jste-li spolu x let a máte děti… Ale přesto existuje několik znamení, že chce svou chybu napravit, pořád vás miluje a chce s vámi zůstat. Jak s nimi naložíte, je však na vás…

1.    Románek okamžitě ukončí

Buď se opravdu jednalo o „úlet“ a on už se s ženou, se kterou vás podvedl, nikdy nesejde, nebo se svou milenkou, u níž „hledal rozptýlení“ okamžitě rozejde a ukončí s ní veškeré kontakty. Je to jasná známka toho, že si vybral vás.

2.    Slíbí a je připraven udělat cokoli

Pokud tvrdí, že udělá cokoli, co ve vašich očích může jeho pochybení (mluvíme o sexu s jinou ženou, nikoli o lásce k ní) napravit, vyzkoušejte, jak vážně své sliby myslí. Muži se málokdy rádi podřizují, tedy pokud nejsou opravdu zamilovaní.

3.    Opravdu udělá, co slíbil.

Je to sice těžké, protože vás dostal do velmi bolestivé situace, ale pokud se opravdu snaží, nejspíš opravdu stojí o to, aby mohl být i nadále s vámi.

4.    Vyhledá profesionální pomoc

Většina mužů je k nejrůznějším terapiím a psychologům velmi skeptická. Ale pokud je připraven navštěvovat například rodinnou terapii či partnerskou poradnu, jistě to znamená, že chce vědět, co ho vedlo k tomu, že ublížil osobě, jíž miluje a kterou nechce ztratit.

5.    Mluví o své nevěře

A mluví o ní nejen s vámi, případně s terapeutem, ale nezapírá ji ani před přáteli, pokud se nějak dotknou tohoto ožehavého tématu.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat