Horoskop na týden od 25. do 31. ledna 2016 od naší astroložky Anny!

25.01.2016 | Zábava

Berani, snažte se tento týden zacházet uvážlivě s těmi zbytky energie, které se ještě neutopily v únavě z předchozích mrazivých dnů, která vás začíná zmáhat. Býci, tento týden budete mít tendenci vynášet uspěchané soudy a docházet k závěrům, které se však později často ukáží jako mylné. Blíženci, své nejbližší v následujících dnech překvapíte až nezvyklou vřelostí a náklonností. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Snažte se tento týden zacházet uvážlivě s těmi zbytky energie, které se ještě neutopily v únavě z předchozích mrazivých dnů, která vás začíná zmáhat. Především v práci budete mít pocit, že si nemůžete dopřát ani trochu odpočinku, a tak snahy o regeneraci přesunete čistě do domácnosti. Jenže ne vždy se to setká s pochopením vašich nejbližších, kteří nabudou dojmu, že vám na nich nezáleží tolik jako na vaší kariéře. A protože vás opustí i motivace všechno dokola vysvětlovat, připravte se na možné konflikty. Snažte se jim předcházet tím, že dáte svému nejbližšímu okolí najevo, že jsou pro vás vždy na prvním místě (i třeba zdánlivou maličkostí) – neděláte to často, což vede ke vzájemnému nepochopení a frustraci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden budete mít tendenci vynášet uspěchané soudy a docházet k závěrům, které se však později často ukáží jako mylné. Ačkoli vy sami si svou chybu rychle uvědomíte, vaše okolí může být podrážděné z toho, že váš jindy téměř bezchybný smysl pro správný odhad situace selhává. Nedovolte si ale vnutit žádné pocity viny – chybovat je přeci lidské! Namísto toho se snažte ostatním vysvětlit, jak jste ke svým závěrům vlastně došli. Možná zjistíte, že i ty měly své částečné opodstatnění!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Své nejbližší v následujících dnech překvapíte až nezvyklou vřelostí a náklonností. Ne že byste jim svou lásku nedávali najevo častěji, jen se vaše city obvykle tak jasně neodráží ve všem, co děláte. Nemíváte tendence k přehnaným gestům a nějakým velkým emocionálním „výlevům“, proto se náhlou změnou může vaše okolí cítit zaskočeno. Ale rozhodně v dobrém! Svědčí vám, když občas ukážete i svou zranitelnost a pustíte si své nejbližší zase o něco blíže „k tělu“. Jen pozor, aby toho někteří lidé nezneužili, než se pustíte do odkrývání svých niterných pocitů, dobře přemýšlejte o tom, koho máte před sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Máte své vlastní představy o tom, jak by se lidé k sobě měli chovat, a jen málokdy dobře snášíte, pokud se vás někdo snaží „napasovat“ do jeho vlastních standardů. Jenže tento týden budete muset ze svých pravidel slevit a podřídit se. Ačkoli vy sami se nebudete z něčeho takového cítit právě úžasně, vaše okolí (především kolegové v práci) vám bude vděčné. A vy zjistíte, že i když svět pokaždé nefunguje podle vás, není vždycky na škodu nechat se vést.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Budete mít tento týden pocit, že po vás všichni chtějí zhola nemožné, a že abyste vyhověli všem jejich nárokům a požadavkům, museli byste se rozdělit nejméně na deset různých lidí. A to může vyústit v nepěkný stres, který vás bude provázet na každém kroku, v práci i doma. Vy ovšem ke svému životu a fungování na 100 procent potřebujete spíš klid a vlastní prostor. Snažte se proto odhadnout, které požadavky na vaši osobu jsou oprávněné a které zavánějí spíše zneužíváním vaší dobré vůle. Jen tak se vám povede se ze všeho nezbláznit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Následující týden prožijete na hranici příjemných fantazií a reality. Ta je totiž poslední dobou tak nepříjemná, že raději utíkáte do říše snů, abyste si uchovali zdravý rozum. Jenže pamatujte, že takovýmto přístupem si zaděláváte na další problémy – hrozí totiž, že už nebudete schopni rozlišit, které věci si zasluhují vaši okamžitou plnou pozornost a které je naopak možné odsunout. Snaha utéct před problémy do světa fantazie přináší ovoce jen krátkodobě, ačkoli ve vašich snech žádné problémy neexistují, v tom skutečném nepřestanou existovat, dokud je nevyřešíte. Sestavte si proto seznam priorit a toho se držte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Ačkoli se tomu budete všemožně bránit, nakonec se proti své vůli stanete nedobrovolným účastníkem životního dramatu někoho jiného. I když jistě můžete druhým přispět v krizi životním moudrem a radou, dávejte si pozor, abyste nakonec nebyli označení za hlavního zloducha. Ve snaze pomoci si totiž jednu ze stran sporu můžete popudit proti sobě, v extrémním případě si na vás vybijí zlost obě strany. Proto raději dobře važte slova a zachovávejte přísnou neutralitu. Rovněž zapřemýšlejte o tom, jak moc se chcete ve sporu někoho jiného angažovat – za snahu pomoci byste neměli platit ztrátou vlastního duševního klidu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nějakou dobu už vnitřně bojujete s rozporem mezi tím, co po vás chce vaše okolí, a tím, co je hlavní náplní vašich snů a tužeb. Ačkoli nejste od přírody přehnaně ambiciózním člověkem, občas máte pocit, že je na čase vzít chod věcí do vlastních rukou a svému okolí ukázat, že máte na víc než jen na roli, kterou vám přisoudilo. Zkuste se proto tento týden více soustředit sami na sebe, převezměte kontrolu nad svým životem a především jeho směřováním. Následující dny budou totiž hvězdy takové změně nakloněny! Nemusí se jednat o nic radikálního, spíše se soustřeďte na dílčí změny, které povedou k vaší větší spokojenosti se sebou samým.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Právě začínající týden budete bojovat s u vás velmi nezvyklým poklesem energie a elánu pouštět se do nových úkolů a výzev. Máte totiž pocit, že i když uděláte cokoli, nedočkáte se adekvátního uznání. Ve skutečnosti je ale pravděpodobnější, že už jste k běžným pochvalným projevům hluší a toužíte po větším ocenění. To ale vaše okolí nemůže vědět, dokud mu to nevysvětlíte. A než se k tomu odhodláte, čeká vás pár perných chvilek – vaše rozmrzelost z nepochopení a frustrace ostatních z toho, že netuší, co se s vámi děje, zkrátka není dobrá kombinace.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden se ocitnete na jakési emocionální houpačce – vaše výkyvy nálad nebude stíhat a chápat ani vaše okolí, a vlastně ani vy. Jako byste se najednou proměnili v úplně jiného člověka, nejste totiž zrovna zvyklí na tak extrémní střídání nálad a pocitů štěstí s beznadějí. Zkuste proto zapátrat, kde může mít takové chování příčinu, možná budete překvapeni, jak málo občas stačí člověku k tomu, aby přestal být sám sebou. A neodmítejte na své cestě za poznáním pomoc lidí, kterým na vás záleží. I když většina „práce“ leží na vás, pomohou vám v lépe se vyznat v některých situacích.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Důvěra je pro vás klíčová prakticky v každé oblasti života, ať už pracovní nebo té soukromé. Pokud někomu nedůvěřujete, máte problémy s ním vyjít a konstruktivně spolupracovat. Bohužel tento týden zjistíte, že člověk, jemuž jste až dosud téměř bezvýhradně věřili, si vaši důvěru tak docela nezaslouží. A to je rána, se kterou se budete jen těžko srovnávat. Ještě než podlehnete svým instinktům přerušit s danou osobou jakýkoli kontakt (kromě toho nejnutnějšího, jemuž se prostě nevyhnete), vyslechněte jeho verzi příběhu. Ne že by to vedlo k tomu, že dotyčnému ihned odpustíte, ale mohlo by to ve vašich očích zmírnit jeho vinu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Následujících několik dní vás potrápí především vaše nejbližší rodina a přátelé. Právě oni patří k těm několika málo lidem, kteří vás mohou opravdu hluboce zranit, a tak jste na neshody či spory s nimi obzvláště citliví. Navíc vás jako z udělání zradí i vaše jindy bezchybné instinkty a vy budete reagovat tak, že celou situaci ještě zhoršíte, ačkoli vaším úmyslem byl pravý opak. Napětí doma se samozřejmě promítne i do vaší práce, překvapivě to však budou vaši kolegové, kteří vás „vytáhnou“ z nejhoršího a pomohou vám k vyřešení celé situace.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat