Horoskop na týden od 7. do 13. března 2016 od naší astroložky Anny!

07.03.2016 | Zábava

Kozorozi, rodina vám následující týden život právě neulehčí. Střelci, konečně se vám podaří dosáhnout mety, o kterou jste již delší dobu usilovali. Váhy, následující týden budete mít pocit, že zvládnete vše, co jste si předsevzali. A nejste vůbec daleko od pravdy!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zpomalte. Takovéto doporučení vám budou hvězdy „přihrávat“ do cesty prakticky na každém kroku. A budou k tomu mít pádný důvod. Tempo, ve kterém v posledních týdnech žijete, se totiž dlouhodobě udržet nedá a hrozí, že váš organismus vyhlásí stávku. Doslova. Už nyní na sobě pozorujete nepříjemné následky stresu. Zbrzděte, než si vážně ublížíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jste už příliš dospělí, abyste věřili na pohádky, ale tento týden do vašeho života zasáhne taková náhoda, že budete pochybovat o svém přesvědčení, že pro vše existuje jasné a hlavně logické vysvětlení. Možná se vám hvězdy snaží ukázat, že ne všechno máte pevně ve svých rukou. Nepátrejte po důvodech – užívejte si přízně osudu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Snažte se tento týden nepropadat panice – protože příležitostí k tomu budete mít docela dost. Vlastně několik následujících budete mít pocit, že se váš život ocitl na jedné velké houpačce. A na to nejste právě zvyklí. I proto se vás občas bude zmocňovat pocit, že nic nezvládáte. Nebojte, skutečnost není taková, jak se vám váš mozek snaží namluvit. Snažte si udržet odstup a vše uvidíte jasněji!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Poslední dobou jste zrovna nesršeli přívaly energie, nicméně k údivu svému (ale i vašeho okolí) se tento týden budete cítit prostě skvěle. Ještě než se do všeho pustíte s nebývalou vervou, uvědomte si, že je velmi snadné své síly přecenit a zcela se uštvat. A to je cesta do pekel. Využijte nově získané energie, ale buďte opatrní – tak jak rychle přišla, může zase rychle zmizet.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Již několik dní máte intenzivní pocit, že se ve svém životě nikam příliš neposouváte. Ne že byste byli nespokojení s tím, jak žijete, ale chybí vám nové výzvy a plány. Tento týden budete mít díky přízni hvězd příležitost to změnit! Tak směle do toho – a pamatujte, že nemusíte měnit nic od základů. Stačí maličkost – nový cíl, nové prostředí... I málo stačí, abyste se cítili sebevědoměji.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Naslouchejte tento týden více lidem ze svého nejbližšího okolí. Možná se vám již nějaký ten čas snaží naznačit důležitou informaci, kterou jste však kvůli své zaneprázdněnosti dosud nedokázali „rozklíčovat“. Nemusíte mít obavy, že se na vás valí nějaká katastrofa, do mnohem větších problémů se můžete dostat spíš tím, že budete své nejbližší nadále ignorovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Následující týden budete mít pocit, že zvládnete vše, co jste si předsevzali. A nejste vůbec daleko od pravdy! Hvězdy vám skutečně budou nakloněny. Nejvíce se tento fakt promítne do vašeho osobního života. A protože ten je pro vás tím nejdůležitějším, snažte se z příznivé situace získat co nejvíc. Neusínejte ale na vavřínech – i ty nejstabilnější vztahy vyžadují práci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Vaše intuice dostane tento týden pořádně zabrat. Ačkoli neztratí nic ze své síly, vaše nerozhodnost ji občas zatlačí do pozadí, a vy učiníte zcela opačné rozhodnutí než to, které vám intuice radí. I když se na první pohled nebude zdát, že by to vaši existenci jakkoli poškodilo, důsledky nakonec pocítíte, i kdy se zpožděním. Věřte napříště více svým schopnostem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Konečně se vám podaří dosáhnout mety, o kterou jste již delší dobu usilovali. Ačkoli navenek nepůjde o nic zásadního a vaše okolí tento úspěch vlastně ani nezaznamená, vy sami budete moc dobře vědět, o jak důležitý krok jde. A to se samozřejmě projeví i na vašem sebevědomí a energii do dalších úkolů. Nezapomínejte ale ocenit všechny, kteří vám pomohli!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Rodina vám následující týden život právě neulehčí. Ne že byste museli řešit nějaké konflikty, ale spousta maličkostí, které se neshodují s vaším pohledem na věc, vás prostě vyčerpá. Psychicky, ale i fyzicky. Vaše nesoustředěnost se pak projeví i v práci, kde ale naštěstí nevyústí ve vážné problémy. Pozor si ale dávejte na nejrůznější drobná zranění – nepozornost nehody přitahuje.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Radost vám tento týden do života přinese člověk, který vám poslední dobou působil spíše bolení hlavy. O to větší překvapení tedy zažijete – v dobrém slova smyslu. Hvězdy vám tímto způsobem zopakují starou známou pravdu. Totiž že každý se může změnit a že ne každý je takový, jak se na první pohled zdá. Možná vám tímto způsobem do života vstoupí nové přátelství!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Soustřeďte se tento týden především na svou psychickou pohodu. Poslední dobou jste pod velkým tlakem, a to jak v práci, tak i v soukromém životě. Dopřejte si proto malý luxus v podobě oddechu či relaxace. Jste velmi citliví na stres, a tak se může stát, že pokud si na chvíli nevydechnete, váš organismus vám vystaví nepříjemnou „stopku“ sám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat