Horoskop na týden od 14. do 20. března 2016 od naší astroložky Anny!

14.03.2016 | Zábava

Štíři, poslední dobou máte pocit, že se vám nedaří tak, jak byste si představovali. A netýká se to jen pracovního života, ale i toho soukromého. Býci, tento týden oceníte skutečné přátele – tedy ty, kteří se vám nebojí říci do očí pravdu, ať už je jakákoli. Váhy, budete mít pocit, jako by se všechno tento týden točilo okolo peněz. Nejenže je řešíte vy, ale i lidé ve vašem okolí jako by už ani neměli jiné téma k hovoru. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Až příliš času věnujete poslední dobou práci. A důsledky pocítíte tento týden. Únava, stres, nepříliš dobrá nálada v kombinaci s nepozorností z vás udělá na pár dní člověka, kolem něhož bude jeho okolí chodit raději po špičkách. Nepřibírejte si už žádné další úkoly, soustřeďte se vždy na jednu věc a pokaždé ji dotáhněte do konce! Začnete mít zase ze sebe lepší pocit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden oceníte skutečné přátele – tedy ty, kteří se vám nebojí říci do očí pravdu, ať už je jakákoli. Přetvářka vám nesedí, necítíte se v ní pohodlně, a tak si lidí, kteří se jí vzdají, budete o to více vážit. Ve druhé polovině týdne vás čeká zajímavá novinka ze strany partnera/partnerka (ani pokud jste single, o zajímavý vývoj v oblasti vztahů nepřijdete).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vaše představy o vlastním kariérním směřování konečně začínají dostávat pevné obrysy a vy se po delší době začnete cítit skutečně dobře ukotveni v tom, co děláte. Jen příliš netlačte na pilu! To, že vám vše začíná vycházet v práci podle představ, neznamená, že to tak mají i vaši kolegové. Váš necitlivý přístup k nim by mohl narušit vztahy v práci – a to není dobrá strategie.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Pro samé starosti v práci vám poslední dobou uniká soukromý život. Zastavte se na chvíli a zkuste se podívat, co všechno jste ve své rodině propásli. Vaši nejbližší jsou tím nejdražším, co máte. Snažte se jim věnovat více času – děti za chvíli vyrostou, vaše zaneprázdněnost se může negativně odrazit na vašem vztahu s partnerem/partnerkou. Zapracujte v tomto ohledu na sobě!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Jestliže patříte k nezadaným, pořádně se tento týden rozhlížejte kolem sebe! Hvězdy vám totiž přihrají do cesty člověka, ze kterého by se mohl vyklubat partner/partnerka pro život. Byla by škoda příležitost propásnout. I zadaní si užijí trochu té romantiky, jen budou muset přiložit ruku k dílu a nenechat vše na partnerovi/partnerce. Víkend je k tomu prostě ideální.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden budete muset zapracovat na svých komunikačních dovednostech. Budete mít totiž pocit, jako by vaše okolí vždy pochopilo všechno úplně jinak, než jak jste zamýšleli. Ještě než nad svými nejbližšími zlomíte hůl, zamyslete se, zda není chyba spíš na vaší straně. Buďte trpěliví a vysvětlujte, jen tak budou všichni spokojení. Včetně vás.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Budete mít pocit, jako by se všechno tento týden točilo okolo peněz. Nejenže je řešíte vy, ale i lidé ve vašem okolí jako by už ani neměli jiné téma k hovoru. Jste proslulí svou štědrostí, ale než někomu bez rozmyslu půjčíte, raději vše pečlivě zvažte. A pamatujte, že i když jsou pro vás peníze prostředkem k zážitkům a krásným věcem, štěstí vám samy o sobě nezaručí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Poslední dobou máte pocit, že se vám nedaří tak, jak byste si představovali. A netýká se to jen pracovního života, ale i toho soukromého. Možná nejsou ani tak na vině všechny možné okolnosti, které vám ve vašich očích škodí, ale váš příliš pasivní přístup. Nečekejte, až úspěchy přijdou k vám, začněte na nich pracovat. Uvidíte, že budete mnohem spokojenější, i když třeba hned nedojdete k vysněnému cíli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Hvězdy vám udělí malou lekci, díky níž si uvědomíte, že tak jako v životě, ani ve vztazích není nic úplně černé, nebo úplně bílé. Že kompromis není prohrou, ale vlastně cílem, kterého byste měli chtít dosáhnout, že i po letech je dobré na vztahu usilovně pracovat. Když si tohle všechno uvědomíte, bude se vám najednou mnohem lépe dýchat. A vašim nejbližším vlastně také.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Nepouštějte se tento týden do žádných velkých výzev, spíše se soustřeďte na ty menší, které z vás sice na první pohled neudělají „hrdinu dne“, ale které by vám, pokud byste je nadále přehlíželi, mohly v budoucnu nepěkně zavařit. Nepodceňujte detaily, neignorujte zdánlivé maličkosti. To bude ostatně platit i doma. Soustřeďte se na jemné náznaky. Mnohé díky nim pochopíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden budete bojovat především se svou chvilkovou tvrdohlavostí. I když nejste člověk, který odmítá kompromisy, občas si prostě postavíte hlavu. A i když si uvědomujete, že to v některých situacích není nejlepší řešení, zkrátka si nemůžete pomoct. Dokud „kopete“ jen sami za sebe, je to vlastně v pořádku. Pozor ale, abyste nechtěně neublížili někomu ze svého okolí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Pro vážné rozhovory o směřování vašeho vztahu nebude tento  týden nejvhodnější. Raději s ním ještě posečkejte. Mohlo by se totiž zdát, že to, co se snažíte partnerovi/partnerce sdělit, on/ona nepochopí tak, jak jste zamýšleli. A z toho nekouká nic dobrého. Spíše se soustřeďte na to, abyste partnerovi/partnerce ukázali, jak moc vám na něm/ní záleží. Dodá mu/jí to sebevědomí a vy si připravíte půdu pro vážnější rozhovory.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat