Horoskop na týden od 16. do 22. května 2016 od naší astroložky Anny!

16.05.2016 | Zábava

Vodnáři, hvězdy vám budou přát především v oblasti lidských vztahů. Ryby, soustřeďte se více na své zdraví! Panny, snažte se užívat si života v jeho přítomnosti – neohlížejte se neustále do minulosti a nemalujte si budoucnost růžovější, než kdy bude. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete mít pocit, že po nějaké době váš život opět zaplavila motivace. A nezáleží na tom, zda je to motivace k práci, budování či posilování milostného vztahu nebo třeba k sebevzdělávání. Příval energie vás prostě navede tím správným směrem a zaručí vám, že budete ve svých snahách sklízet jeden úspěch za druhým.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Soustřeďte se v následujících dnech především na posilování lidských vztahů. Nemusí se jednat pouze o zpevnění pout mezi vámi a vašimi nejbližšími, ale také o zlepšení vztahů s lidmi z vašeho vzdálenějšího okolí. Nejste příliš zvyklí dávat lidem druhé šance, a tak občas přicházíte o zajímavé kontakty. Zkuste to napravit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Ještě než se tento týden pustíte do uskutečňování nějakých výraznějších změn nebo než se rozhodnete bezhlavě pustit do nějaké akce, zastavte se a vezměte si čas na rozmyšlenou. Občas totiž míváte skony jednat pudově, což by se vám však tentokrát nemuselo vyplatit. Hvězdy budou nakloněny spíše zralým úvahám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Chystá se na vás nová výzva, která vás sice zpočátku zaskočí, ale ve skutečnosti může znamenat významný posun ve vašem životě. Necouvejte před ní, snažte se ji uchopit tak, abyste měli jistotu, že její splnění či řešení držíte pevně ve svých rukou – pokud byste se totiž stali jen „řadovým hráčem“, slízne smetanu z vaší usilovné práce někdo jiný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Poslední dobou pracujete velmi tvrdě, aniž by vám někdo vyjádřil pochvalu či obdiv. To se tento týden změní! Jen nezapomínejte, že ti, kteří se vám budou chtít až přehnaně vlichotit, nemusejí mít vždy zcela nezištné úmysly! Dejte na svou intuici a k tělu si pusťte jen ty, o jejichž čistých motivech nepochybujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Snažte se užívat si života v jeho přítomnosti – neohlížejte se neustále do minulosti a nemalujte si budoucnost růžovější, než kdy bude. Zklamání totiž často pramení právě z toho, že vám utíkají věci, které jsou teď, v přítomnosti. Pusťte si k tělu všechny ty malé radosti a hledejte je i v každodenní rutině. Zjistíte, že je váš život najednou mnohem spokojenější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Jste spokojení se svou rolí týmového hráče, ale dokážete také zazářit jako ti, kteří přeberou velení. Jen se nesmíte bát vlastních chyb. Tento týden vám budou hvězdy přát – nejenže budete ve svém živlu při plnění nejrůznějších zapeklitých úkolů, ale navíc se vám povede svým entuziasmem strhnout i ostatní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Souboje o moc – byť malé a na první pohled téměř nezjistitelné – zaměstnávají nejen váš pracovní život, ale i ten soukromý. Až příliš dlouho jste jim nepřikládali větší význam, a tak můžete být zaskočeni tím, s jakou intenzitou se jejich následky nyní projeví. Pamatujte, že občas neuškodí, pokud v zájmu někoho blízkého ustoupíte ze svých pozic!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Rádi se oddáváte snění, které představuje jakýsi útěk od reality, s níž si často nevíte rady, ale tento týden se soustřeďte raději na svět skutečný, nikoli ten snový. Mohlo by vám totiž uniknout, že někdo z vašich nejbližších potřebuje vaši pomoc. Nečekejte, až za vámi přijdou s prosíkem, sami nabídněte pomocnou ruku! Dobrý pocit předčí jakékoli snění.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden se konečně doberete řešení zapeklitého úkolu, s nímž jste si delší dobu nevěděli rady. Vůbec budou následující dny jako stvořené k odkrývání nejrůznějších tajemství a skrytých významů! Jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že i když některé věci neovlivníte, každá z nich má své vysvětlení a svůj účel. Tak toho využijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Hvězdy vám budou tento týden přát především v oblasti lidských vztahů. Občas s nimi trochu bojujete, tentokrát se však budete cítit jako ryba ve vodě. Zjistíte totiž, že když věci zbytečně nekomplikujete a nesnažíte se svůj pohled na svět „naroubovat“ na každého člověka ze svého okolí, je komunikace a vůbec vztahy s ostatními mnohem snazší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Soustřeďte se tento týden více na své zdraví! Máte tendenci sledovat spíše zdravotní stav svých nejbližších a pečovat o ně, a tak se stává, že sami na sebe zapomínáte. Zaměřte se proto na posilování své imunity nebo dostatek odpočinku. Pamatujte, že vaše nesobeckost nesmí být v rozporu s tím nejcennějším, co máte – zdravím.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat