Horoskop na týden od 4. do 10. července 2016 od naší astroložky Anny!

04.07.2016 | Zábava

Střeleci, následující dny si budete chvílemi připadat jako na emocionálním kolotoči. Štíři, můžete se snažit upravovat si pravidla a obcházet je, ale tento týden zjistíte, že existují hranice, za které prostě nemůžete jít. Lvi, obvykle nemáte problémy s tím, že vás někdo kritizuje, musí to být ovšem kritika oprávněná. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nejistotu nemáte rádi, přesto si jí tento týden užijete víc než dost. Možná je to proto, že se příliš upínáte ke svým plánům. Pamatujte, že ani ty nejpečlivěji připravené nemusejí vyjít, zvláště pokud nezáleží pouze na vás. Ano, chaos znamená nejistotu, ale také příležitost procvičit se v přizpůsobivosti. A i když se to na první pohled nezdá, rozhodně to není výraz slabosti. Naopak!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Nějakou dobu už se snažíte ignorovat tichý hlásek ve vaší hlavě, který se vám snaží ukázat vztah, v němž žijete, ve zcela jiném světle, než si jste ochotni vědomě připustit. Dejte mu šanci promluvit! Zdaleka to nemusí znamenat konec vašim představám o pohádkově ideálním vztahu. Možná vás onen vnitřní hlas jen trochu postrčí směrem k realitě. Máte totiž nebezpečnou vlastnost vysnít si dokonalost. A zapomínáte, že skutečnost nikdy dokonalá nebývá. To ji však nečiní špatnou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden zjistíte, že vás kdosi z vašeho okolí zahrnul bez vašeho vědomí do svých plánů a představ. A i když se nejedná o nic nepříjemného nebo zákeřného, nebudete se moci zbavit pocitu, že se s vámi nejedná tak docela čestně. A na to jste obzvláště citliví. Poznáte, že i dobré úmysly mohou způsobit spoustu starostí, ale někdy také bolesti. Nebude to zrovna pozitivní zkušenost, ale vyjdete z ní posilněni.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Jistota, kterou ve svém životě neustále hledáte, a to ať už ve vztahu, rodině či práci, vás tento týden zdánlivě opustí. Ocitnete se ve víru nečekaných událostí a zvratů, které navíc budete moci jen zpovzdálí sledovat. A vy nepatříte k pasivním znamením. O to nepříjemněji se v této roli budete cítit. Na druhou stranu poznáte, kdo stojí skutečně po vašem boku a kdo vám je skutečnou oporou i v časech, kdy se jiní od vás odvracejí. A to je ta nejcennější jistota, jíž můžete dosáhnout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Obvykle nemáte problémy s tím, že vás někdo kritizuje, musí to být ovšem kritika oprávněná. Tento týden se ale setkáte spíše s křivdou. A protože je vám smysl pro spravedlnost vlastní, rozhodnete se za svou reputaci bojovat. To je rozhodně dobře. Jen mějte na paměti, že existuje jen tenká hranice mezi zaslouženým vítězstvím a vítězstvím získaným pomocí ponižování a zastrašování protivníků. Taková taktika by vám jen ublížila.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden budete mít příležitost naplno ocenit sílu přátelství. Hvězdy k vám nejsou poslední týdny zrovna přívětivé (i když umějí ukázat i tu milejší tvář), díky tomu ovšem zjistíte, kdo stojí skutečně po vašem boku a kdo jen využívá vašich úspěchů, zatímco když se vám nedaří, nejeví o vás zájem. I když už máte rodinu a nežijete tak společenským živote jako dříve, nezanedbávejte své nejbližší přátele. Ublížili byste jim i sobě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Ačkoli dokážete být velmi dobrým týmovým hráčem, vaše představy a především ideály o fungování týmu mohou narazit na nepříjemnou realitu. Nejste snílkem v pravém slova smyslu, přesto se občas necháte unést fantazií, především té o lepším světě. A na to není vaše okolí příliš zvyklé. Nenechejte spory s ostatními přerůst do nepříjemných hádek, nesnažte se za každou cenu prosadit svůj názor. Jak vám hvězdy ukáží, i kompromis vás může nečekaně obohatit a ukázat se tím nejlepším řešením!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Můžete se snažit upravovat si pravidla a obcházet je, ale tento týden zjistíte, že existují hranice, za které prostě nemůžete jít. Bohužel si to sami často neuvědomujete a realita pak bývá bolestivá. Nejenže ublížíte sobě, nechtěně se vaše chování dotkne i někoho, koho máte ve velké úctě. Snažte se napravit škody, nepodceňujte sílu slova „promiň“. Uvidíte, že se uleví i vám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Následující dny si budete chvílemi připadat jako na emocionálním kolotoči. Hvězdy si pohrají s vašimi pocity, vaší náladou, ale občas i zdravým rozumem. Nepanikařte! I vy máte zranitelnou stránku, i když se často snažíte tvářit, že tomu tak není. Spíše pátrejte po příčinách svého „citového zmatku“. Možná se vám hvězdy snaží naznačit, že byste ve svém životě měli začít některé věci urychleně řešit…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vybírejte si pečlivě boje, do nichž se tento týden pustíte. Ne všechny jsou vás totiž hodny. Navíc by se vám energie do nich vložená nemusela vyplatit – především zjistíte-li najednou, že se vás ony bitvy netýkají a že vlastně bojujete za někoho jiného. S takovou situací jsou spojena mnohá rizika – například že si znepřátelíte lidi, na nichž vám záleží více než na těch, kteří vás do sporů zatáhli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Splnění snů máte na dosah ruky – jen se musíte více snažit. Věřte, že i když máte pocit, že jste si sáhli na dno a není více ve vašich silách, vždy můžete objevit nečekané rezervy. Nebojte se je v sobě nalézt! Hvězdy se vám odvděčí. Mimochodem, i když jste zvyklí spíše spoléhat sami na sebe, tentokrát se vám vyplatí přijmout nabízenou pomoc. I kdyby měla podobu jen dobře míněné rady…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden se vám nezvykle silně připomene vaše dětství. Ačkoli nejste člověkem, který by se neustále ohlížel do minulosti, tentokrát využijete i tuto příležitost. A to je dobře. Není od věci připomenout si, o čem jste jako děti snily a především s jakými představami a nadějemi jste vzhlížely k dospělému životu. Kolik z nich jste proměnili ve skutečnost? Nechejte se inspirovat oním dítětem v sobě. Pomůže vám to pochopit některé věci,  s nimiž se momentálně potýkáte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat