Horoskop na týden od 15. do 21. srpna 2016 od naší astroložky Anny!

13.08.2016 | Zábava

Vodnáři, vaše trpělivost s některými lidmi z vašeho okolí je téměř u konce. Ryby, pro samé starosti v práci tak nějak zapomínáte sami na sebe. Váhy, pro velká rozhodnutí bude tento týden úplně ideální. Berani, dotahujte do konce vše, co začnete – a to jak v pracovní, tak i osobní oblasti. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dotahujte do konce vše, co začnete – a to jak v pracovní, tak i osobní oblasti. Nezačínejte rozhovor, který nebudete schopni uzavřít, nejděte do sporu, pokud už je předem jasné, že jej nevyřešíte. Přiděláte si tím totiž spoustu starostí navíc – a nejen nyní, ale i v budoucnu. Někteří lidé totiž nezapomínají a nevyřešené otázky by se vám mohly vrátit, když to budete čekat nejméně…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Průzračná modř letní oblohy jako by se promítla i do vaší nálady. Budete mít tento týden pocit, že se vám daří, na co sáhnete, že se všichni usmívají, že máte rádi celý svět. Možná se vám ale jen hvězdy snaží ukázat, že když máte dobrou náladu vy, ovlivníte chování i náladu lidí okolo sebe. Věřte sami sobě a svým schopnostem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Pokud přemýšlíte, zda srpen není ideálním obdobím pro změnu prostředí (a to jakéhokoli), vyčkejte s rozhodnutím raději až na druhou polovinu týdne, kdy mu budou hvězdy více nakloněny. Mohou se totiž objevit nové skutečnosti, které zásadně ovlivní způsob vašeho rozhodování a náhled na situaci, kterou se snažíte změnit. Byla by chyba je pominout!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Poslední dobou přemýšlíte, jak zlepšit situaci doma. Ne že byste byli s partnerem/partnerkou „na nože“, ale máte pocit, že váš vztah ztratil onu lehkost a romantiku, která je pro vás tak důležitá. Zkuste ale nejprve zapátrat v sobě – zda ona změna není spíše vaším dílem než dílem okolností a ostatních. Není třeba brát na sebe celou vinu, jen zkuste při řešení situace připustit, že i vy na ní nesete podíl.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Jste milovníci léta, a tak vám první dny tohoto týdne hrají do noty. Jako by se se slunečními paprsky rozzářila i vaše nálada. Vaše okolí bude tou změnou příjemně překvapeno – konečně jste to zase vy. Silní, optimističtí (a ano, trochu tvrdohlaví). Hvězdy vám poskytnou hned několik příležitostí pro chvíle s nejbližšími, nepromarněte je!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Zatímco všichni okolo vás se pomalu doslova žijí letními radostmi (dovolené apod.), vy jste se z této nálady už nějak dostali. Vaše nálada se s tou všeobecnou příliš nesejde, a tak budete mít téměř výčitky svědomí, že nesdílíte nadšení svých kolegů a přátel. Nenechejte si namluvit, že chyba je na vaší straně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pro velká rozhodnutí bude tento týden úplně ideální. Neznamená to ale, že byste měli jednat bezhlavě, snažte se získat více času na rozmyšlenou, teprve poté učiňte rozhodující krok. Nepleťte si rozmýšlení s váhavostí. Nakonec se sami přesvědčíte, že jste zvolili správnou strategii. Vaše instinkty se mýlí málokdy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete mít silnou potřebu ozvat se přátelům, které jste již nějaký čas neviděli. Nenechte se od takového záměru ničím vyrušit. Sami víte, jak moc pro vás tito lidé kdysi znamenali. A tak zorganizujte setkání a nechejte se unášet vzpomínkami i přítomností – měli jste k sobě blízko kdysi, můžete mít zase. Hvězdy jsou zkrátka přátelství tento týden nakloněny!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Snažíte se nepodléhat mínění druhých, na to jste příliš silnou osobností, ale tento týden budete několikrát na pochybách, zda vás vaše instinkty vedou správně. Víte, že nejste neomylní, na druhou stranu ale máte hrdost, které se při svém jednání odmítáte vzdát. A právě k tomu vás bude tento týden okolí nutit. Nenechte se přesvědčit, že slevit ze svých nároků je výhra. Pro vás ne.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Následující týden se ponese ve znamení obnovení důvěry mezi vámi a partnerem/partnerkou. Chvíli se totiž zdálo, že mezi vámi není tak pevné pouto, jako bývalo. Ale vše se vyjasní. Důvěra je pro vás ve vztahu zásadní, a tak ji neberete na lehkou váhu. Bohužel to také občas znamená, že se stanete podezíravými. Očekáváte důvěru od druhých – zkuste ji nyní projevit i vy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše trpělivost s některými lidmi z vašeho okolí je téměř u konce. Ačkoli jste pověstní svou hrdostí, umíte „bouchnout do stolu“. A právě to se tento týden stane. Kupodivu vaši reakci okolí spíše ocení – ukáže se totiž, že nejste člověkem, jehož může bez následků využívat. Jen pozor, abyste se celou situací netrápili déle, než je nutné. Jste také jen člověk, který projevuje emoce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Pro samé starosti v práci tak nějak zapomínáte sami na sebe. Zkuste proto tento týden zastavit, zklidnit se a zaměřte se na svůj život, na své potřeby. Hvězdy vám k tomu nabídnou hned několik příležitostí. Rozhodně zapomeňte na nějaké výčitky svědomí. Sami víte, jak se vaše psychická stránka promítá do té tělesné – a nikomu a ničemu nepomůže, pokud se „zhroutíte“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat