Horoskop na srpen 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

31.07.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v srpnu pro Býky? Před čím by se měly mít na pozoru Vodnáři? Které znamení by se mělo soustředit na svou kariéru a které čeká spousta zážitků spojených s cestováním? A koho budou mít hvězdy v srpnu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Pro Berany se srpen ponese ve znamení urovnávání rodinných rozepří – a že k tomu budou mít příležitostí víc, než by sami chtěli. Ačkoli nebudou stát přímo v jejich centru (spíše do nich budou vtaženi proti své vůli), aktivní účast bude nevyhnutelná. Tahle role vám tak docela nesedí, ačkoli nejste v diplomacii vyložený slon v porcelánu, občas ve vypjatých situacích rychleji mluvíte, než myslíte. Snažte se proto držet emoce na uzdě a vážit každé slovo. Velkou oporou vám po celý měsíc bude partner/partnerka.

Zdraví
Energie budete mít v srpnu na rozdávání (tedy té fyzické určitě), díky čemuž získáte postupně pocit neporazitelnosti a neúnavnosti. Dejte proto pozor na nejrůznější extrémy, k nimž vás to bude svádět ve snaze dokázat, že na vás nikdo nemá. A určitě se raději vyhýbejte adrenalinovým sportům.

Finance a kariéra
Prázdniny s vaším rodinným rozpočtem pořádně zamávaly ještě dříve, než začaly. Nelitujte však výdajů – když už jste jednou zaplatili, nemá cenu zkoumat, zda jste udělali chybu a našlo by se například něco podobného, ale levnějšího. Dopřejte si pocit ze svátků se vším všudy – a bez výčitek kvůli penězům (to ale neznamená zadlužování apod.).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Navzdory tomu, že pro většinu lidí bývají prázdniny i obdobím odpočinku a klidu, pro vás bude poměrně stresující záležitostí. Jste od přírody pečliví a máte rádi ve věcech určitý řád a organizovanost, ovšem neustále narážíte na zmatky, jež do vaší představy vnášejí vaši nejbližší. Zkuste se nad vztekem a podobnými pocity povznést – zapomenutý opalovací krém je určitě mnohem menší komplikace než poničené nervy! Horké chvilky vám přichystá i partner/partnerka, ve které/kterém nenajdete takovou oporu, jakou byste si představovali, z čehož vznikne další napětí.

Zdraví
Kromě stresu by vás nic vážnějšího potkat nemělo, a tak srpen, tedy především případnou dovolenou, využijte k načerpání sil!

Finance a kariéra
I peníze budou jedním z témat, která přinesou nejednu příležitost ke sporům doma. Ne snad proto, že byste se o ně hádali s partnerem/partnerkou, ale spíše proto, že sami cítíte, že jich pro prázdniny dle vašich snů nemáte tolik, kolik jste si původně představovali. Ne snad pro sebe, ale především svým dětem jste chtěli dopřát nějaký ten luxus, který během roku nemají.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Poslední dobou vám vztahy vycházejí tak, jak byste si představovali (a jak jste již dlouho toužili) – s partnerem/partnerkou jste nalezli společnou řeč prakticky ve všech oblastech života, s dětmi jste vyřešili problémy, které váš vzájemný vztah trochu kazily, a ani další příbuzní by vám vrásky na čele v srpnu přidělávat neměli. Jistě, sem tam nějaké to nedorozumění přijde, ale díky pohodě, v níž se nacházíte, se vám podaří řešit je s nadhledem, kterého se vám v posledních týdnech trochu nedostávalo.

Zdraví
V srpnu budete mít spoustu příležitostí k posílení svého zdraví, tak jich využijte, co to jen půjde. Jen pozor na ostré předměty!

Finance a kariéra
Zatímco všichni okolo vás řeší, jak stihnout před dovolenou vše, co by měli, vy jste díky své systematičnosti na případné volno dávno připravení i po této stránce. Vaše pověstná poctivost a pečlivost by vám ani nedovolila, abyste po sobě nechali nějaké resty. Ostatně to samé platí i o penězích – vám se nestane, že by vás o dovolené zaskočil nějaký větší výdaj, i na něj jste totiž připravení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Srpen Rakům v lásce zamotá hlavu – tedy v dobrém slova smyslu! Pokud jste single, dostanete hned několik příležitostí tento stav změnit. Pamatujte, že vaše štěstí leží právě ve vašich rukou, je jen na vás, kterou z nabídek, jež vám hvězdy postaví do cesty, využijete a jak. Jestliže jste šťastně zadaní, zažijete příjemné chvilky v partnerově/partnerčině společnosti. Vůbec není na škodu si připomenout, jak krásné to bylo, když jste se na počátku vztahu vznášeli v oblaku zamilovanosti. Tak si to užijte!

Zdraví
Ačkoli by měl být srpen vcelku pohodovým měsícem, je paradoxně spojen s docela velkou dávkou stresu. Na nějaké lenošení jste příliš činorodí, ale zařaďte raději zpátečku! Není zrovna ideální prožít dovolenou v posteli jen proto, že se váš organismu zhroutí.

Finance a kariéra
Letní měsíce bývají finančně poměrně náročné, budete mít navíc tendenci bezhlavě utrácet (to se Rakům příliš často nestává, tak pozor, abyste nebyli na konci měsíce nepříjemně překvapení, že jste v červených číslech). Pokud jedete na dovolenou, hlídejte si výdaje o to pečlivěji...
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Lvi prožijí srpnové dny především ve znamení rodiny. A to se vším všudy – zažijí rodinnou pohodu, ale také si uvědomí, jak křehké jsou vztahy mezi některými vašimi nejbližšími (vás nevyjímaje) a jak důležité je mít silné rodinné zázemí (ať už se jedná o partnera nebo partnerku či o rodiče, sourozence apod.). Navzdory své pověsti o tvrdohlavosti, kterou mají Lvi občas nezaslouženě, se tentokrát stanete vyjednavačem a urovnavatelem sporů.

Zdraví
Ačkoli v srpnu je grilovací sezona už v plném proudu – gril, ohniště a horké věci obecně nebudou tento měsíc právě vašimi „přáteli“.

Finance a kariéra
Dovolená, letní aktivity, nějaký ten módní kousek v šatníku... To všechno se na stavu vašeho rodinného rozpočtu podepíše. Zapojte svou systematičnost a zkuste odolat pokušení k bezhlavému utrácení!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Co si budete namlouvat – do srpna nevstupujete z hlediska vztahů jako právě nejšťastnější člověk... A bohužel pro první polovinu tohoto se žádná velká změna nechystá. Čekají vás spíše dny (a možná i týdny) přemýšlení, kam se ve vztahu posunout dál, kde hledat další směr a jak vrátit onen pocit štěstí a zamilovanosti, který vaše partnerství ještě donedávna provázel. Nemusí se nutně jednat o příznaky krize a blížícího se konce, spíše vstupujete do další etapy vztahu a je třeba, abyste se v něm zorientovali. Pamatujte, že v situaci nejste sami a že komunikace s partnerem/partnerkou je klíčová.


Zdraví
Jak vám srpen přidá vrásky na čele kvůli vztahům, vyváží vám to na zdraví. Žádných významnějších nástrah se nemusíte bát, jen dejte pozor na příliš horké sluneční paprsky.

Finance a kariéra
Zatímco spousta lidí okolo vás řeší potíže s penězi kvůli drahým dovoleným, na vás (respektive na vaši peněženku) se ten opravdový nápor teprve chystá – a překvapivě nikoli v souvislosti s letními radovánkami. V práci vás mile překvapí jeden z kolegů – ačkoli jste k jeho/jejím pracovním výkonům byli v minulosti skeptičtí, nyní v něm/ní získáte nečekaného spojence.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Srpen bude přát především single Váhám. Konečně si budou moci zase připomenout, jaké to je, když se zamilují. Jen pozor na případné zklamání. Pamatujte, že láska bývá občas až nečekaně silná, ale to nemusí stačit – i na lásce se musí pracovat. Jste sice přesvědčeni, že ve svém věku umíte přeci takové věci hravě zvládat, ale tentokrát můžete být zaskočeni silou svých citů. Také zadaní zrozenci prožijí příjemný, žádnými velkými hádkami nezkalený měsíc.

Zdraví
V srpnu svou pozornost zaměřte především na nástrahy, které toto období chystá na vaše zažívání. Prázdniny jsou pro žaludek náročné, tak to nepřehánějte ani se zmrzlinou, ani s grilovanými dobrotami.

Finance a kariéra
S výdaji navíc spojenými s prázdninami jste si již smířili, ostatně nepatříte k lidem, kteří by jich zpětně nějak výrazně litovali. V práci vás sice čekají i úkoly, na které nejste tak docela zvyklí (přeci jen občas budete muset řešit urgentní věci za nepřítomného kolegu). Ale nebude to nic, s čím byste si nedokázali hravě poradit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Na Štíry se hvězdy v oblasti vztahů nebudou v srpnu tak docela usmívat. Tedy ne že by chystaly nějakou záludnost, ale především v rodině na vás čekají drobné hádky a spory, jež se odvíjejí od dávné minulosti, o které jste byli přesvědčeni, že je zdárně vyřešena a pohřbena. Ještě než si začnete zoufat nebo obviňovat partnera/partnerku z „vytahování starých kauz“, zamyslete se nad důvodem, který ho/ji k takovému postoji a chování přiměl. Jen si dejte pozor na svou vlastní výbušnost.

Zdraví
V srpnu by si Štíři měli dát pozor především na malá poranění – zdá se totiž, že je poslední dobou až nebezpečně přitahujete. A léto (a s ním spojené sportovní aktivity) je plné nástrah a příležitostí ke zranění. Snažte se nebezpečným situacím předcházet za každou cenu.

Finance a kariéra
Pokud se v srpnu chystáte na dovolenou, věřte, že odjíždíte v pravý čas. Jinak totiž skončíte zavaleni prací a zasloužený odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Snažte se brát situaci v práci s nadhledem, i když to bude někdy těžké (především kvůli necitlivému chování některých kolegů).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Střelci začnou srpen v téměř magickém opojení – v rodině zavládl klid a navzdory stresovým situacím (např. odjezd na dovolenou apod.) máte po dlouhé době pocit, že váš vztah funguje tak, jak má. Snažte se využít s partnerem/partnerkou možnost být chvíli bez dětí, která se vám rýsuje (babičky rády o prázdninách vnoučata pohlídají), a volný čas si dopřejte ve vzájemné společnosti. Poslední dobou jste se věnovali dětem na plný úvazek a občas jste zapomínali, že nejste jen rodiče, ale také partneři. Společně strávený čas jen přispěje k vaší vzájemné blízkosti.

Zdraví
Ani na zdraví si Střelci nebudou moci v srpnu stěžovat. Samozřejmě mohou při všem tom zařizování dovolených apod. Podlehnout stresu, ale nic vážnějšího by vás potkat nemělo – jen se zkuste více soustředit na relaxaci, i k ní jsou letní večery jako stvořené.

Finance a kariéra
V práci se naplno rozjel „prázdninový provoz“. Bohužel, zrovna vaší práce (a především jejího množství) se to nějak netýká. A tak si v srpnu (s výjimkou případné dovolené, pokud ji máte), vlastně příliš neodpočinete. Vaše peněženka samozřejmě zaznamená v souvislosti s prázdninami menší otřes, ale neutrácíte bezhlavě, a tak to váš rozpočet vydrží.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Kozorohům začíná poměrně rozporuplné období. Zatímco oni se dostávají do lehce romantické a sentimentální polohy (je přece léto), jejich okolí (včetně partnera/partnerky) se k jejich náladě a touze po romantice nestaví tak, jak by si představovali. Snažte se nepropadat rozčarování a depresi a zkuste partnera/partnerku do své sváteční nálady „vtáhnout“. I single Kozorozi pocítí touhu už nebýt sami – a hvězdy jim přichystají několik příležitostí minimálně k zajímavému flirtu!

Zdraví
Kozorohové sice mají tendenci k jisté ladnosti a přirozenosti v pohybu, ale především počátkem měsíce budete mít pocit, že jste tuhle schopnost někde zapomněli a zakopáváte pomalu i na rovině. Pozor si proto dejte především při výletech v horách, kde se i obyčejné zakopnutí může proměnit ve velmi nepříjemné zranění.

Finance a kariéra
Zatímco vztahové nástrahy se vám nakonec povede překonat, v práci budete mít pocit, že se na vás valí jedna špatná zpráva za druhou. Nakonec se sice ukáže, že se nejedná o žádné „jobovky“, ale k dobré náladě vám rozhodně nepřispějí. Finance byste sice řešit měli, ale nějak na to při zařizování dovolené a prázdninových aktivit apod. nenajdete sílu, a tak se může stát, že na konci srpna zjistíte, že jste skončili v hlubokém minusu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Vodnáři budou v oblasti rodinných vztahů bojovat především sami se sebou a svou netrpělivostí. Máte pocit, že u některých členů stále beznadějně čekáte na uznání, které si zasloužíte, ale které je podle všeho v nedohlednu. K tomu vám ještě na čele přidělají vrásky děti – letní prázdniny vzaly opravdu útokem, a tak máte pocit, že veškerý řád, který jste doma zavedli, zmizel v propadlišti dějin. Jistě, nějaká pravidla jsou potřeba, ale zkuste si vzpomenout na dobu, kdy jste byli sami dětmi, a na to, jak jste si dokázali léto užívat. Dopřejte proto nějakou volnost i svým potomkům!

Zdraví
Alespoň v oblasti nejdůležitější, tedy zdraví, k vám budou hvězdy shovívavé. Jen pozor na přílišný stres, který vašemu organismu nesvědčí a který se projeví především zdánlivě nevysvětlitelnou únavou. Pozor, abyste dovolenou netrávili v nepříjemném vypětí!

Finance a kariéra
Jestliže vyrážíte v srpnu na dovolenou, ujistěte se, že jste v práci splnili opravdu vše, co jste měli, a nenechali jste za sebou žádné resty. V opačném případě by vás totiž čekal až nepříjemně tvrdý návrat – nejenže by si (oprávněně) stěžovali vaši nadřízení, ale popularitu byste ztratili i u svých kolegů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Zrozence ve znamení Ryb čeká v první polovině srpna klid a romantika. Ta se týká především nezadaných – nebojte se příležitostí k seznámení se zajímavými lidmi, i kdyby z nic nemělo vzniknout nic víc než příjemně strávený večer, určitě stojí za využití! Zadané Ryby budou především kmitat mezi starostmi o děti a řešit nejrůznější malé problémy doma, které se o prázdninách vždycky objeví. Nemusí se nutně jednat o spory s partnerem či partnerkou, potíže očekávejte především ze strany širší rodiny (letní období je oblíbeným časem k setkávání, bohužel ne všechna dopadají idylicky).

Zdraví
Jestliže se v srpnu chystáte na dovolenou do tropických krajin, nezapomeňte přibalit lékárničku – bohužel se zdá, že ji tentokrát využijete. Váš organismus nemá příliš v lásce extrémy a vyrovnat se s nezvyklým počasím mu dá tentokrát zabrat více než obvykle. Snažte se využívat všechna lákadla na dovolené s rozumem.

Finance a kariéra
V práci se budete muset vypořádat především s návratem po dovolené. Ne nadarmo se říká, že je to jedno z nejnáročnějších období! A vy si jej tentokrát budete moci „vychutnat“ v plné míře. Ne snad, že by se na vás valila nějaká zásadnější nepříjemnost, ale vaše tělo se prostě nebude chtít aklimatizovat na běžný život tak rychle, jak byste si byli představovali.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat