Horoskop na týden od 30. ledna do 5. února 2017 od naší astroložky Anny!

28.01.2017 | Zajímavosti

Blíženci, všechno vám tento týden půjde od ruky a na co sáhnete, to se podaří. Lvi, naleznete nový zdroj financí, což vám způsobí nemalou radost. Štíři, dejte přednost skutkům před slovy, jen ty jsou totiž opravdu přesvědčivé. A na co se mohou těšit další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


V práci se nevyhnete menším sporům, bude vám totiž dělat nemalé problémy uznat autoritu nadřízeného. Nesnášíte, když vám kdokoliv radí, o kritice nemluvě. Okolí si na to zvyklo, v zaměstnání však narazíte. Snažte se proto překonat své pyšné ego.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden si milostných eskapád užijete opravdu dost. Jen nezapomínejte na své závazky a povinnosti. Tento život by vás totiž mohl rychle zlákat a hrozí, že by vás připravil o kontakt s realitou. A to přece nechcete! Proto pozor na podezřele lákavé nabídky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden se budete cítit naprosto mimořádně. Všechno vám půjde od ruky a na co sáhnete, to se podaří. A to se týká nejen pracovních povinností, ale též osobního života. Jednoduše šťastný týden plný pohody a dobré nálady. Užijte si ho do sytosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Celý týden se ponese ve znamení příprav na víkendovou akci, které se nemůžete dočkat. Neponecháte nic náhodě a pečlivě dohlédnete na to, aby všechno klaplo. Vaše snaha bude úspěšná. Rozhodně se máte na co těšit, víkend si užijete. Jen se nepřeceňte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Naleznete nový zdroj financí, což vám způsobí nemalou radost! Ostatně není se čemu divit, finanční injekce se hodí vždy, obzvláště v poslední době. Jen pečlivě rozvažte, jak s penězi naložíte. Nebylo by moudré utratit je všechny za novou elektroniku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Velice vás překvapí flirtování s kolegy. Máte však velký smysl pro morálku a etiku, a proto si nakonec dráždivé řeči se spolupracovníky odpustíte. A dobře uděláte. Mohli byste se totiž dostat to problémů, z nichž byste jen těžko hledali cestu ven.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Vaše práce bude od nynějška mnohem víc kreativní a zábavná. A oprostit se od stereotypu a rutiny, to je přesně to, co potřebujete. Vaše pracovní výkony se tím pádem raketově zlepší. Dejte průchod své fantazii a nebojte se experimentovat. Máte na to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Potěšíte svůj protějšek. Dokážete mu, jak moc ho milujete a co pro vás znamená. Dejte přednost skutkům před slovy, jen ty jsou totiž opravdu přesvědčivé. Věřte, že i když vás to bude stát mnoho sil a přemáhání, váš partner za tu oběť rozhodně stojí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V pracovním životě se setkáte s velkou výzvou. Nenechte se zastrašit, místo toho se raději soustřeďte na sebe a svůj výkon. Nemáte co ztratit, proto se snažte předvést maximum svých možností a schopností. Máte na to, jenom tomu musíte sami věřit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vaše myšlenky se budou ubírat směrem k budoucnosti. Ta se totiž v současné chvíli jeví značně nejistě. Pokud však vytrváte a půjdete za svým cílem, vše se nakonec vyřeší. Jen se nesmíte nechat odradit dočasnými nesnázemi. Později byste mohli litovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Dočkáte se zvýšení platu! Je tedy pravý čas na oslavy. Tentokrát si můžete dovolit trochu větší finanční útratu, máte přece co slavit! Mnohem důležitější však je, abyste neusnuli na vavřínech a dál pokračovali ve svém tempu. Koneckonců motivaci máte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Objevíte mnoho nových zájmů, o kterých jste doposud nevěděli. Zjistíte tak, že vaše možnosti jsou mnohem širší, než se vám do nynějška zdálo. Využijte naplno svého potenciálu a nedovolte, aby byl promrhán na věcech, které v hloubi duše nesnášíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:44
139 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:42

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat