Horoskop na únor 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

29.01.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v únoru na Raky a s čím budou bojovat Kozorohové? Které znamení by si mělo dát pozor na své zdraví a které by mělo napřít veškeré síly směrem k rodinným vztahům? A koho budou mít hvězdy v únoru prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Únor bude přát hlavně nezadaným! Romantika vám v poslední době v životě už hodně chyběla, a tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí. Jen dávejte pozor – zajímavé milostné dobrodružství se může objevit i tam, kde byste ho nečekali! Ani zadaní Berani se nemusejí bát žádných vztahových katastrof, naopak si budou užívat v rodinném kruhu až nezvyklého klidu…

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na virózy a nachlazení! Pokud vás nějaký ten virus potrápí, rozhodně se nesnažte jej ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
Co vám hvězdy přidají v oblasti vztahů, to vám uberou v oblasti pracovní. Ne snad že by na vás chystaly nějaké problémy zásadního charakteru, ale budete se hned začátkem nového roku potýkat s poměrně nezvyklým poklesem motivace a pracovní morálky. A to u vás není právě běžné. Snažte se proto najít ve své práci nový smysl.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Únor vám v lásce i přátelství docela přeje. Přes počáteční nesnáze především v prvních dnech tohoto měsíce, které zapříčiní hlavně malá nedorozumění a chyby v komunikaci, zažijí zrozenci v tomto znamení tolik romantiky, kolik si jen mohou přát (prožijete jeden z nejúžasnějších Valentýnů v životě). Dejte si však pozor, abyste při užívání si harmonického vztahu s partnerem nezapomněli na své přátele! Rozhodně byste se s nimi měli vídat častěji, dodají vám spoustu pozitivní energie.

Zdraví
První polovina února by neměla přinést žádné závažnější zdravotní problémy. Ovšem od té druhé byste si měli dávat na svoje zdraví větší pozor, hrozí vám především nepříjemnosti v podobě chronických bolestí páteře, svalů či kloubů, jež sice nemusejí být ničím extra závažným, ale rozhodně dokáží člověku pěkně znepříjemnit život.

Finance a kariéra
Pokud podnikáte, můžete očekávat velmi příznivý měsíc. I když se vašemu okolí budou zdát některé vaše projekty rizikové a nejisté, díky svému vrozenému citu správně odhadnete, kterým směrem se ubírat a vytěžíte z nových příležitostí maximum. Žádné nepříznivé zvraty nečekají ani zaměstnance, právě naopak. Vaše kariéra nabere ten správný směr a přinese vám plné uspokojení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Ačkoli pro vás začal únor, tedy co se vztahů týče, poměrně idylicky (sluneční paprsky dělají v končící zimě s lidmi divy), tahle romantika vám bohužel nevydrží nadlouho. Na vině bude částečně vaše tvrdohlavost, kvůli níž se bude vašemu partnerovi/partnerce zdát, že problémy řešíte jen podle svého, tedy bez ohledu na jeho/její názor. Zkuste se na chvíli od tohoto postoje oprostit a dejte prostor i svému protějšku.

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se snažíte okázale ignorovat, ale možná byste se měli svěřit do rukou lékařům. I zdánlivé maličkosti mohou být projevem vážnější choroby. Nepřeceňujte svůj organismus!

Finance a kariéra
V práci vás nic extra zásadního nečeká, tak se snažte si onoho chvilkového klidu užít (tedy samozřejmě v rámci možností, aby si vaši nadřízení nevyložili vaši pohodu jako liknavost a nezájem). Pozor si ale dejte na závistivého kolegu!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Nezadaní by měli tento měsíc napřít svou pozornost vůči osobám druhého pohlaví prakticky všemi směry – to aby nepřehlédli příležitost k zajímavému seznámení, které pro ně hvězdy nachystaly! Mimochodem, pamatujte, že i člověk, o kterém byste to na první pohled neřekli, se nakonec může stát „tím pravým/tou pravou“! Pokud jste již zadaní, dostanete příležitost po delší době zase skutečně ocenit svého partnera/svou partnerku. Občas je totiž dobré si uvědomit, že ani dlouhodobý vztah není nic samozřejmého, že je třeba na něm neustále pracovat.

Zdraví
V únoru vás, podle všeho, mají hvězdy prostě rády – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají ani v oblasti nejdůležitější, tedy vašeho zdraví! Jen se tím nenechejte ukolébat a neopomíjejte prevenci.

Finance a kariéra
Jestliže podnikáte, otevře se vám zajímavá příležitost, jak rozšířit své pole působnosti. Nemáte tendenci vrhat se do všeho bez rozmyslu a po hlavě, což je dobře, protože budete potřebovat všechen svůj um a talent, abyste odhalili případné nástrahy oné až podezřele ideální nabídky… Na druhou stranu, jak jednou zbystříte příležitost, je těžké vás zadržet, a tak se zkuste spolehnout i na pohled svých kolegů. Pokud jste v pozici zaměstnance, žádné větší nástrahy na vás hvězdy tento měsíc nechystají.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Možná pro vás únor nezačal v rodině právě nejklidněji a nejpříznivěji, ale nebojte, během prvních dvou týdnů se urovnají i spory, které jste považovali za ztracené (platí to ale spíše pro ty krátkodobé, na těch dlouhodobých vás ještě čeká docela dost práce). Užívejte si vytoužený klid v rodině a snažte se jej za každou cenu udržet. I za cenu pro vás nepříliš snadných rozhodnutí. Zpříjemněte si poklidné rodinné chvilky, proč třeba neoslavit se všemi konec školního roku?

Zdraví
Lvi sice mají tendenci k jisté ladnosti a přirozenosti v pohybu, ale především počátkem měsíce budete mít pocit, že jste tuhle schopnost někde zapomněli a zakopáváte pomalu i na rovině. Pozor si proto dejte především při náledí, kdy se i obyčejné zakopnutí může proměnit ve velmi nepříjemné zranění.

Finance a kariéra
S výdaji navíc spojenými se zimní dovolenou jste si již smířili, ostatně nepatříte k lidem, kteří by jich zpětně nějak výrazně litovali. V práci vás sice čekají i úkoly, na které nejste tak docela zvyklí (přeci jen občas budete muset řešit urgentní věci za nepřítomného, lyžujícího, kolegu). Ale nebude to nic, s čím byste si nedokázali hravě poradit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Na Panny se hvězdy v oblasti vztahů nebudou v únru tak docela usmívat. Tedy ne že by chystaly nějakou záludnost, ale především v rodině na vás čekají drobné hádky a spory, jež se odvíjejí od dávné minulosti, o které jste byli přesvědčeni, že je zdárně vyřešena a pohřbena. Ještě než si začnete zoufat nebo obviňovat partnera/partnerku z „vytahování starých kauz“, zamyslete se nad důvodem, který ho/ji k takovému postoji a chování přiměl. Jen si dejte pozor na svou vlastní výbušnost.

Zdraví
S opadajícím stresem z vás spadnou i zdravotní obtíže, které jste poslední dobou pociťovali, ale jejichž příčina vám zůstávala skryta. Pamatujte, že je-li v harmonickém stavu vaše psychika, bude i vaše tělo.

Finance a kariéra
Pokud se v únoru chystáte na zimní dovolenou, věřte, že odjíždíte v pravý čas. Jinak totiž skončíte zavaleni prací a zasloužený odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Snažte se brát situaci v práci s nadhledem, i když to bude někdy těžké (především kvůli necitlivému chování některých kolegů).
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Přestaňte snít o ideálním vztahu, nesnažte se donekonečna partnera/partnerku přizpůsobit obrazu svému. Zkuste raději únor věnovat tomu, že budete vděční za vše, co máte a co pro vás váš vztah znamená. Jen tak v něm totiž zavládne klid, po němž tak dlouho toužíte. Ne tím, že budete tlačit na pilu, ale že partnerovi/partnerce dopřejete trochu volnosti.

Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Jen dejte pozor na začínající jarní únavu a číhající virózy!

Finance a kariéra
Únor by neměl vybočit z řady poklidně plynoucích předchozích měsíců. Svou práci zvládáte s přehledem, spory s kolegy jsou dávno zapomenuty, a tak se pomalu můžete připravovat na nové kariérní výzvy.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

V únoru vám přidělají vrásky na čele především děti. Připraví vám totiž starosti, s nimiž jste nějak dopředu nepočítali, a tak budete muset zpočátku bojovat se svou odhodlaností co nejrychleji a nejrazantněji je „přivést zpět na správnou cestu“. Ještě než uděláte něco, čeho budete pak sami litovat, snažte se vzpomenout, že jste také byli dětmi a připravili rodičům nejeden šok. Věřte, že některé spory vyžadují zkrátka dostatek času.

Zdraví
Dávejte si pozor na to, co jíte. Nástrahy zimních svátků I začátku roku jste přežili bez nějakých větších trávicích kalamit, a tak ztratíte na ostražitosti. To by se vám nemuselo vyplatit...

Finance a kariéra
Ačkoli budete v silném pokušení vyhýbat se tento měsíc řešení složitějších a nepříjemných úkolů, nemuselo by se vám to vyplatit. Odložený úkol se vám totiž za pár dnů nepříjemně vrátí, a to se všemi úroky. Bohužel se zdá, že se vaši kolegové rozhodli nepodat vám pomocnou ruku. Nemusíte se bát, nakonec všechno sami (a snáze, než jste si zpočátku mysleli) zvládnete!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
V únoru budete mít pocit, jako by se přístup partnera/partnerky k vám lehce pozměnil. Ačkoli nebudete moci přesně pojmenovat, co se vlastně změnilo, nedá vám jeho/její chování spát. Jenže se budete trápit zbytečně – ještě než upadnete v sebelítost, zkuste (jemně) vypátrat, co za onou změnou stojí. Zjistíte totiž, že s vámi až tak nesouvisí.

Zdraví
Jak vám únor přidá vrásky na čele kvůli vztahům, vyváží vám to na zdraví. Žádných významnějších nástrah se nemusíte bát, jen se teple oblékněte, abyste okolo sebe neustále nekýchali.

Finance a kariéra
Zatímco spousta lidí okolo vás řeší potíže s penězi kvůli uplynulým svátkům nebo lyžařským pobytům, na vás (respektive na vaši peněženku) se ten opravdový nápor teprve chystá – a překvapivě nikoli v souvislosti se zimními radovánkami. V práci vás mile překvapí jeden z kolegů – ačkoli jste k jeho/jejím pracovním výkonům byli v minulosti skeptičtí, nyní v něm/ní získáte nečekaného spojence.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Single Kozorohové se konečně přestanou cítit odstrčeně a zažijí vítané dobrodružství. Neodmítejte příležitost k flirtu, pomůže vám zvýšit sebevědomí a tím i atraktivnost, kterou jste sice ani na okamžik neztratili, ale v níž jste na chvíli (hlavně kvůli minulým zklamáním) přestali věřit. Navíc se může i z nezávazné zábavy vyvinout něco víc…

Zdraví
Jako by u vás chtěly hvězdy naplnit ono přísloví „být zdravý jako rybička“ – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají! Jen neusněte na vavřínech a neopomíjejte prevenci, zima je v plném proudu a to je z hlediska nemocí rizikové období!

Finance a kariéra
Poslední dobou vás vaši kolegové až neúnosně zatěžovali a využívali. Konečně v sobě najdete sílu splnit jedno ze svých novoročních předsevzetí a říci „ne“, a to je dobře. Nemusíte se bát, že by se od vás odvrátili, sami budou muset uznat, že je toho na vás až příliš i bez úkolů, které řešíte za ně. Díky tomu se budete moci lépe soustředit na vlastní práci, tedy na to, co vás v zaměstnání opravdu baví!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Ačkoli se to možná ze začátku měsíce nebude zdát pravděpodobné, únor je pro Vodnáře v oblasti lásky a vztahů příznivý, především na samotném svém sklonku (svobodní zrozenci mohou očekávat i nějakou tu nabídku k sňatku). Ale ani ve zbývajících dnech se nemusíte obávat nějakých zásadních turbulencí, naopak. Vztah s partnerem i s přáteli ještě posílíte, budete společně zažívat spoustu krásných chvil (zkuste být letos o Valentýnu trochu kreativnější). Pokud jste single, i pro vás chystá především druhá polovina února příjemný zvrat.

Zdraví
Pro zdraví Vodnářů je únor ideálním obdobím. Samozřejmě se nevyhnou sem tam nějaké té rýmě apod. (to by ani nebyl únor únorem), ale žádný závažný zdravotní problém by je čekat neměl. Pozor by si nicméně měli dávat na zdraví psychické a vyvarovat se stresu a zbytečným starostem (zkuste některé relaxační techniky nebo se pravidelně věnujte nějakému sportu, uvidíte, že vám to pomůže).

Finance a kariéra
Vodnáři-podnikatelé bohužel nemohou v únoru očekávat nějaký zásadní úspěch. Nepropadejte však panice a zkuste najít nové příležitosti – jak vám ukáže konec měsíce, bude to správné rozhodnutí. Chce to jen trochu optimismu a odvahy. Ani zaměstnanci však na tom nebudou nijak úžasně. S případnou změnou práce však rozhodně vyčkejte. Poslední únorové dny čeká Vodnáře příznivý obrat a v zaměstnání se jim začne dařit.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Únor je jako měsíc svátku sv. Valentýna lásce více než nakloněn – a pro Ryby to bude rozhodně platit v plné míře! Však už vám také romantika (v té nejčistší podobě) nějakou dobu v životě chyběla, a tak jako by se hvězdy rozhodly, že vám to následující měsíc vynahradí. Pokud svou životní lásku teprve hledáte, zpozorněte v závěru měsíce. A pokud patříte k těm šťastnějším, kteří ji již našli, pak neusínejte na vavřínech a projevte své city i navenek – uvidíte, že se dočkáte zasloužené „odměny“.

Zdraví
Únava bude i nadále takovým hlavním motivem zdravotních potíží, s nimiž se budete v únoru potýkat. Spíše než o závažné komplikace se bude jednat o nepříjemnosti, které nejprve s únavou a stresem ani nebudete spojovat (a to je chyba). Zvažte proto nějakou relaxační techniku. Nemyslete, že se vás ona pověstná jarní únava nemůže týkat.

Finance a kariéra
Pokud zrovna hledáte práci, přichystá vám únor zajímavou nabídku, o které ale budete mít své pochybnosti. Ještě než ji bez milosti odmítnete (nebo naopak nadšeně přijmete), zvažte všechna pro a proti a pamatujte, že ačkoli jsou peníze velkým lákadlem, nemusejí ve vašem případě znamenat vyřešení všech vašich problémů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat