Kanaďanka se postavila osudu i šikaně. Shodila 65 kilo a inspiruje ostatní

06.11.2017 | Zajímavosti

Jednatřicetiletá Kanaďanka Ashley Amaral neměla právě lehký život. V dětství byla sexuálně zneužita a brzy začala hledat útěchu v jídle. Začala bojovat s obezitou, ale kvůli své postavě i se šikanou. Nyní se rozhodla všem ukázat, že i takový start do života se dá zvrátit!

Ashley prožila otřesný zážitek, při kterém byla sexuálně zneužita, v pouhých 10 letech. Aby se se situací nějak vyrovnala, začala se upínat k jídlu. Bohužel se to velmi brzy začalo projevovat na její postavě.

K traumatu z raného dětství se tak přidalo další. Jak šla Ashleyina váha nahoru, začala být ve škole objektem kruté šikany. To však u ní vedlo k ještě většímu přejídání.


Na prahu dospělosti tak denně spořádala okolo 5 000 kalorií – nejčastěji v podobě hamburgerů, hranolků či pizzy, jež zapíjela několika litry sladké limonády. Její hmotnost se tak během několika let vyšplhala na neskutečných 145 kilogramů.

Proti osudu

Také jako dospělá si prožila kvůli své postavě horké chvilky. Odmítli ji pustit na horskou dráhu, do auta si musela přikoupit speciální bezpečnostní pás. Ani ve vztazích neměla příliš štěstí. Slýchala na svou adresu uštěpačné poznámky, setkala se i s otevřenými urážkami.

V roce 2011 se rozhodla, že svůj život od základu změní. Po marných pokusech s dietami a následným jojo efektem se rozhodla podstoupit speciální operaci žaludku a začala s pomocí odborníků zdravě jíst a také se hýbat.

Shodila téměř 65 kilogramů a na své postavě stále pracuje – našla totiž zalíbení i v dříve nenáviděném sportu. Ashley doufá, že se její příběh stane inspirací pro další ženy, které prožily podobný osud jako ona.

Dočkala se i jistého zadostiučinění – to když ji bývalý spolužáci, kteří ji šikanovali, nepoznávají, a někteří z nich se ji dokonce pokusili „sbalit“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat