Recept na ploché bříško. Tohle musíte vyzkoušet!

Ze všech stran se na nás hrnou informace o tom, jak často a jaké porce bychom měli jíst, abychom zůstali fit a ve formě. Odborníci se ale shodli v jedné věci, jíst často a v malých porcích. Právě díky tomuto zdravému návyku půjdou kila dolů. Ale jak si to ještě ulehčit?

Výborný tip

Jíst šest malých porcí denně se může zdát jako únavná činnost na přípravu, ale nemusí to tak být, pokud vyzkoušíte trik s dvoufázovou snídaní. Právě ty jsou velmi oblíbené jak u sportovců, tak i u lidí, kteří se snažili shodit kila, a díky této ranní rutině se jim to podařilo.

Dvoufázové snídaně


Řeč je tedy o konzumaci těch správných potravin ráno, a to dvakrát. PROČ? Když se ráno probudíte, tělo potřebuje přijmout energii, kterou během noci spalovalo. Pokud snídaně vynecháváme a dáme si až oběd, tělo si z něj uloží mnohem víc, než by to udělalo, kdyby ráno přijalo potřebnou energii.

První fáze

Probuďte se, zorientujte, usmějte a minutku protáhněte vaše tělo, abyste se cítili svěží a vzhůru na první snídani. Jednou z možností je hrst ovesných vloček, s oříšky různých druhů a například voňavou skořicí. Pokud k tomu přidáte polovinu banánu, první fázi na nastartování metabolismu máte za sebou. Hrst vloček vás dokonale zasytí a vaše bříško zanechá ploché.

Druhá fáze

Jíst zmíněných šest jídel denně bude díky tomuto jednodušší. Pokud jste se nachystali do práce, děti zavezli do školy a usedli za svůj pracovní stolek, začíná se druhá fáze. Výborná je křupavá mrkev plná vitamínů A, B, C, D, oddálí váš hlad a připraví vás na výživný oběd.

Pokud chodíte pravidelně do posilovny, tento ranní rituál vám zajistí, že se vaše svalová hmota nebude zmenšovat, protože svaly nebudou mít potřebu "požírat" samy sebe.

Vyzkoušíte dvojité snídaně?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat