Diety podle celebrit: Tyhle jsou vyzkoušené a opravdu fungují

Přemýšlíte, jak je možné, že mají hvězdy stříbrného plátna či hudebního průmyslu tak dokonalou postavu? Jasně, mají kolem sebe tým profesionálů, kteří jim pomáhají, a také trochu jiné finanční možnosti, ale to neznamená, že i pro ně neplatí stejné rady jako pro nás „smrtelníky“.

Jak se povedlo některým z těchto hvězd zhubnout, aniž by odhalily nějaké speciální tajemství a utrácely za celý tým odborníků a trenérů? Tady jsou jejich rady!

Salát ke každému jídlu

Nicole Polizzi nabrala nějaká ta těhotenská kila, kterých se nakonec zbavila pomocí jednoduchého triku. Ke každému jídlu si přidala na talíř porci salátu. Nezdravé sacharidy vyměnila za ty zdravé a přidala proteiny. Kila šla dolů sama.

Každé sousto zdokumentovat

Carrie Underwood začala používat speciální aplikaci, do které si zaznamenávala vše, co vložila do úst. Měla tak pod kontrolou nejen to, co si dává na talíř, ale také velikost porcí. A díky tomu si pečlivě vybírala, které pokrmy si do jídelníčku pustí. Mimochodem, nemusíte mít ani speciální aplikace, vystačíte si s notýskem a tužkou.

Předežeňte hlad

Známe to všichni – když nás přepadne hlad, jdou všechna dietní předsevzetí stranou a my spořádáme, co najdeme. A proto je podle Candace Cameron Bure důležité každé jídlo dokonale naplánovat a připravit. Včetně svačinek. Víte, že budete dlouho v práci? Sbalte si svačinu i večeři. Zkrátka žádná improvizace nebo hladovění!

Soustřeďte se na své zdraví, ne dietu

Podle Leny Dunham je nejdůležitější začít na sobě pracovat proto, aby se člověk cítil dobře a aby byl zdravý. Doporučuje tedy nesoustředit se na změnu životního stylu jako na prostředek k o několik velikostí menšímu oblečení, ale jako na cestu ke zdraví a pohodě. A když srovnáte její fotografie „před“ a „po“, je jasné, že to funguje!

Konec nočních svačinek

Patříte k lidem, kteří chodí v noci na „něco dobrého“ do lednice? Podobně na tom byla i Jennifer Hudson. Ovšem stačilo tyto noční výlety zrušit a začít přemýšlet nad tím, co si nakládá na talíř, a krásná herečka a zpěvačka vyměnila šatník velikosti 16 za velikost 6… Mimochodem, postupně odbourala i jídlo v pozdních večerních hodinách a také nad ránem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat