Splňte si své novoroční předsevzetí a žijte zdravě s Get Fit Online

Jste tak jako mnozí odhodláni měnit od ledna svůj životní styl, být zdravější, štíhlejší, cítit se plni energie? Jestliže chcete něco změnit, tak to začněte měnit hned a reálně. Na slovo zítra a podobné až-paky raději zapomeňte a nastartujte už dnes.

Chcete-li dodržet svá předsevzetí, potřebujete, abyste měli reálné cíle a podporu. S obojím vám pomůže internetová aplikace GetFitOnline, která vám poradí se cvičením, jídelníčkem, motivací i kontrolou vašeho pokroku

Get Fit Online

Get Fit Online je revoluční online nástroj, který vám usnadní přechod na zdravější životní styl, ať už jste teprve na začátku, nebo jste se z nějakého důvodu zasekli na místě a nevíte, jak dál. Na webu nenajdete žádné nefunkční diety a univerzální řešení. Aplikace vám naopak na základě zadaných údajů sestaví zcela individuální program pouze pro vás.

S programem získáte individuálně sestavený jídelníček s přesnou gramáží surovin, recepty a rozpis cvičení s instruktážními videi. Každých pět dní také dostanete nákupní seznam na potraviny, které budete v následujících dnech podle svého jídelníčku potřebovat.  

Hubnutí bez diet a hladovění

Spousta lidí po celém světě se stále trápí dietami a hladovkami, které jsou nejen velmi omezující a nepříjemné, ale také nepřináší v podstatě žádný účinek. Po pár týdnech diety se vrátíte k původnímu stravovacímu režimu, a jste zase tam, kde jste začínali. Pokud se chcete jednou pro vždy zbavit přebytečných kilogramů, je potřeba nastartovat zdravý životní styl, který si budete schopni udržet.

Dnes jsou k  dostání spousty různých kuchařek, článků, rad a tipů, jak správně jíst, jak se správně hýbat, co dělat a čemu se vyhýbat. Ale jak se začátečník v této oblasti v tom všem může zorientovat? Aplikace Get Fit Online všechny starosti vyřeší za vás. S pomocí profesionálních výživových poradců a trenérů vám sestaví program na míru, díky kterému snadno dosáhnete plánovaných cílů.

Jezte zdravě a chutně

Jíst zdravě neznamená vzdát se všeho, co máte rádi. S jídelníčkem od Get Fit Online je hubnutí hračka. Pokud vám některé jídlo nebude vyhovovat, stačí kliknout na alternativu, a program vám nabídne jiné. A co když zrovna dostanete chuť na úplně jiné jídlo, než je ve vašem jídelníčku? V takovém případě můžete použít nástroj, kam zadáte ingredience vašeho oblíbeného receptu a systém vám přesně vypočítá vhodnou gramáž jídla. 

Zdravý životní styl bez stresu a složitostí

Hubnutí nezávisí jen na našem jídelníčku a cvičení. Důležitá je také duševní pohoda. Pokud se neustále stresujete, nelíbíte se sami sobě a navíc nevíte, z jakého konce to všechno vzít … rozhodně to nebude nejlehčí začátek. Program vás zbaví všech starostí s vymýšlením vhodných potravin i hledáním cviků do vašeho tréninkového plánu a dodá vám potřebnou motivaci. Jediné, co musíte dělat, je držet se denního programu.

V čem je program jiný, než ostatní?

  • Program je sestaven individuálně podle vašich potřeb
  • Je mnohokrát levnější, než jakékoliv nesmyslné diety a přípravky. Od 8 Kč za den, získáte denní program na míru.
  • Nebudete muset složitě promýšlet jednotlivá jídla na každý den, stačí se držet předepsaného plánu
  • Na webu najdete kromě samotného programu i blog plný motivačních a inspirativních článků ohledně zdravé stravy a cvičení
  • Všechny důležité informace ohledně hubnutí máte pohodlně na jednom místě
  • Budete moct cvičit kdykoli a kdekoli bez ohledu na počasí nebo otevírací dobu posilovny

 Tak co vy na to? Pustíte se do nového roku s novou motivací ?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat