Vánoční kila navíc? Zbavovat se jich budete až 3 měsíce!

O svátcích se tukové polštáře na těle plní astronomickou rychlostí. K přibrání několika kilogramů mnohdy stačí i pouhý týden. Ovšem na shazování vánočních a silvestrovských tuků je potřeba čas mnohem delší.

O Vánocích se přejídají a přepíjejí tři čtvrtiny dospělých, většina z nich po svátcích stoupne na váhu a vidí číslo vyšší než na počátku prosince. Dietoložka Dora Walsh ale míní, že si můžeme sváteční dobroty užívat bez obav, pokud jíme velmi pomalu.

„Člověk si stále může vychutnat vánoční dobroty, aniž se přecpe k prasknutí a přibere na váže. Klíčové v tomto období je, že jíte pomalu a užíváte si, co jíte, aniž se přejídáte. Důležité je také být aktivní během Vánoc a pohybovat se a spalovat kalorie. Potřeba je být umírněný, což pomáhá vyhnout se dvěma extrémům – přejídání o Vánocích a hladovění po Vánocích. I dietní plány v novém roce musejí být velmi smysluplné a vyvážené, protože prudké omezení kalorií nic neřeší, rychlá řešení hlavně nemají dlouhého trvání,“ uvedla Walsh pro Daily Mail.
TIP Bety: Cvičíte, zdravě jíte, a přesto kila nejdou dolů? Poraďte se ZDARMA s naší dietoložkou Lenkou! Zeptat se jí můžete i na to, kde hledat motivaci k hubnutí!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat