Místo prášků si dopřejte afrodiziakální jablko

Kdy jste se naposledy zakousli do šťavnatého jablka? Že někdy před týdnem? Napravte to. Jedinci, kteří tyto plody jedí pravidelně, vykazují nižší index tělesné hmotnosti a kvalitnější milostný život. Překvapivých výhod je tu však víc!

Jablko se v kultuře člověka vyskytuje již tisíce let, věřili byste tomu? V křesťanství symbolizuje prvotní hřích lidského pokolení. Je také jedním z tradičních symbolů královské moci, a údajně stálo i na počátku událostí, které vedly k Trójské válce. Čím by ale mohlo být konkrétně pro vás? Odpověď je jasná. Kosmetikou, dietním zlepšovákem, práškem na migrénu i afrodiziakem! Tohle všechno má totiž v malíčku!

Křivky jako ze žurnálu? Žádný problém

Aktuálně patříte do skupiny dietářů, kteří intenzivně pracují na své postavě? Pak pro vás mají američtí vědci působící na Iowské univerzitě jasné poselství. Na základě svého průzkumu si totiž troufají tvrdit, že lidé konzumující dva šťavnaté kousky denně vykazují nižší index tělesné hmotnosti. Tedy alespoň v porovnání s jedinci, kterým tyto přírodní dary nic neříkají. Odborníci si to vysvětlují vysokým podílem vlákniny a vody, čímž zmírňují hlad. Rovněž prý pomáhají pročistit organismus, takže zlepšují vstřebávání tuků. Načerpáte z nich také draslík, jež regeneruje svaly po náročném cvičení.

Sbohem, migréno

Poslední dobou se v souvislosti s úrodou jabloně hodně hovoří i o léčbě „bolehlavu“. Příjemná vůně kulatých dobrodinců dle názoru lékařů dokáže zmíněnému nešvaru okamžitě zatnout tipec. Někteří specialisté dokonce neváhají tvrdit, že aroma neobvyklého „medikamentu“ je účinné i při snižování intenzity migrénového záchvatu. Zkusíte to?

Omlazovač, co se nezdá

Máte ve zvyku zbavovat se jablečných slupek? Tak už to nedělejte. Tenhle „materiál“ pokožku hloubkově vyživuje, rozjasňuje a ochraňuje před nepříznivými škodlivými vlivy. Stejně dobře umí „přibrzdit“ i tvorbu vrásek! Když horní vrstvu uvedené dobroty rozmixujete a přidáte trochu bílého jogurtu, získáte masku s famózními účinky. Zbývá jen poznamenat, že ideální doba působení je nějakých 20 minut.

Překvapivé afrodiziakum, které má grády

Jste z těchto vyjmenovaných pozitiv překvapení? Přidáváme další. Pro páry, kterým se ze vztahu i ložnice vytratila vášeň, mají italští vědci dobrou radu. Netýká se však sexuologické poradny, ale jablek! Podle nich se lidé, kteří je jedí pravidelně, mohou pochlubit kvalitnějším sexuálním životem. Jak je to možné? Jisté sloučeniny nacházející se těsně pod jejich slupkou údajně pozitivně ovlivňují libido obou pohlaví.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat