6 věcí, kterým rozumí všichni, kdo kdy drželi dietu

Pokud jste se někdy pokoušeli zhubnout, pak se jistě v následujících řádcích poznáte. Protože jsou věci, kterým rozumí jen lidé, kteří mají zkušenosti s dietami.

1. Nepřítel číslo jedna? Zrcadlo!

Proč? Protože nikdy (nebo velmi dlouhou dobu) neukazuje to, co chceme vidět. Jenže ve skutečnosti nám zrcadlo možná říká, že jsme zhubli nebo že zhubnout vlastně nepotřebujeme. Jen to v danou chvíli nedokážeme spatřit.

2. Myšlenka číslo jedna? Jídlo!

Opravdu. Na jídlo během diety člověk myslí nejčastěji. Protože se spousty dobrot musel vzdát. A tak než si na nový jídelníček zvykne, budou myšlenky na jídlo okupovat každou jeho volnou chvilku.

3. Nejméně oblíbené místo? Posilovna!

Pohyb je při dietě nezbytný. A nejjednodušším způsobem, jak se mu věnovat, je zajít do posilovny. Jenže jakou má člověk představu o posilovnách? Jsou plné vysportovaných lidí s dokonalými postavami a úžasnou fyzičkou. Ve skutečnosti tomu tak není, i do posilovny chodí „normální“ lidé.

4. Největší problém? Hlad!

Pokud omezíte příjem jídla, nejenže na něj budete neustále myslet, ale není třeba si nic namlouvat – budete i hladovět. Než si vaše tělo zvykne na odpovídající velikost porcí, bude klást nějakou dobu odpor. Tak se nenechte zviklat.

5. Nejneoblíbenější kamarádky? Ty hubené!

Možná se vám to zdá přehnané, ale je to tak. Zatímco vy se budete snažit zhubnout aspoň o pár kil, všechny ženy ve vašem okolí, které mají tělo modelky, ale klidně po obědě spořádají celý čokoládový dort, vám najednou nebudou připadat tak sympatické jako dříve. Pamatujte ale na to, že ony za vaši dietu nemohou.

6. Nejhorší zážitek? Když jsou kila zpátky!

Nemá cenu si nic nalhávat – ne vždy je úsilí o shození kilogramů završeno dlouhodobým úspěchem. Pak záleží už jen na každém z nás, jak se k této skutečnosti postavíme.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat