TOHLE je nejspolehlivější a nejrychlejší dieta!

Rychlé hubnutí slibují mnohé diety. Některé kupříkladu dovolují jíst velké množství bílkovin v podobě masa a živočišné tuky, když se ze stravy zcela vyřadí sacharidy. Jenže taková (Atkinsova) dieta – třebaže účinná – je velmi nezdravá pro tělo. Jedinou skutečně rychlou, spolehlivou a přitom velmi zdravou dietou je čistě veganská strava s vyřazením všech živočišných produktů.

Srovnáním několika známých diet ve studii tchajwanských vědců vyšlo najevo, že absolutně nejlepší výsledky mají jedinci dodržující veganství. Při vyřazení masa, vajec a mléčných produktů zhubne člověk za měsíc o 2,5 kilogramu více než lidé na všech ostatních dietách.

Tým doktora Ru-Tiho Chuanga z Tchaj-wanu porovnal dvanáct různých diet, které dodržovalo 1 151 osob.

Po veganské dietě byla druhou neúspěšnější vegetariánská, která dovoluje konzumaci vajec a mléčných výrobků. Tato skupina zhubnula o 1,4 kilogramu více než ostatní včetně těch, kdo drželi Atkinsovu dietu.

Vegetariánská strava a zvláště veganská je mnohem účinnější při hubnutí než jakékoli jiné diety,“ tvrdí doktor Chuang, jehož výzkum otiskl prestižní odborný časopis Obesity.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat