Jak změnit svůj intimní život k lepšímu? My to víme!

Ke skvělému sexu vám chybějí čtyři kroky. Nejsou náročné ani nesplnitelné, ba naopak. Jejich jednoduchost vás překvapí! Takže, co vám chybí k tomu, aby váš milostný život přestal být dobrý a stal se přímo famózní?

1.    krok: Vyberte si správného partnera

Může se to zdát jako zle myšlená a absurdní rada, ale byly byste překvapené, kolik žen za svůj život narazí na milence, kteří sex trénovali jenom z rychlíku. Přitom sexuální nesoulad patří mezi první překážky, se kterými se partneři již krátce po navázání intimního vztahu setkávají.

Petra: „Neuvědomila jsem si, jak špatně na tom můj ex se sexem byl, dokud jsem se s ním nerozešla a nenašla si někoho jiného. Ten první to chtěl na můj vkus tvrdě a rychle, zatímco já jsem spíš pomalý typ. Proto mi absolutně vyhovuje milování, které prožívám teď. Je něžné a romantické.

Tip pro vás: Zjistěte, jestli jste si sexuálně souzení. Napište si seznam všech věcí, které byste ráda v posteli zkusila, pak se zeptejte protějšku, co se líbí jemu. Porovnejte to se svým seznamem. Shoduje se více než polovina? Tak to je skvělé. Na zbytku se dá vždycky zapracovat společně!

2. krok: Spolehněte se na faktor důvěry

Průměrný sex se v ten dobrý mění ve chvíli, kdy nasloucháte potřebám druhých, ale zároveň si věříte, že je dokážete splnit. Podle koučů partnerských vztahů je důvěra vynikající afrodiziakum. Není třeba vypadat jako Angelina Jolie nebo Christina Aguilera, ale využít svých předností. Například, pokud máte pěkný hlas, přečtěte si nahlas erotický příběh. Pokud máte v krvi tanec, zkuste jako předehru vášnivé tango. Vlastníte jemné ruce? Dejte mu masáž! Nevěříte, že to funguje? Pak se zamyslete nad tím, co o vás asi řekne milenec svým kamarádům, když by náhodou došlo k rozchodu.
Varianta první:Radka? Měla svoje chyby, to jo, ale ten její sexy hlas a upravené ruce mě vždycky dostaly.“
Varianta druhá: „Radka? Strašně se snažila, až mi to vadilo.“
(Nepřemýšlejte, první verze je ta správná!)

3. krok: Nedopusťte, aby váš sexuální apetit dostal na frak

To, co v současnosti ničí sexuální štěstí mnoha párů, je bezesporu únava, která opisuje stále stejnou trasu. Je to něco jako začarovaný kruh. Jdete si lehnout, protože vyčerpání z práce nebo z dětí je silnější než touha. Uděláte to tak první večer, druhý, desátý. „Ale, vždyť já ten sex vlastně vůbec nepotřebuju,“ říkáte si. Ono je to ale o tom, že čím méně sexu máte, tím méně ho budete chtít. Věřte, že sex je zvíře, které je potřeba krmit! Nikdo neříká, že se máte přemáhat k akci, ale pokud to bude jen trochu možné, aspoň například o víkendu si udělejte čas jeden na druhého.

Leona: Neexistující sexuální apetit skoro zničil můj vztah. Naštěstí jsem si to začala uvědomovat včas. Posilovala jsem obranyschopnost, ládovala se vitaminy a požádala partnera, abychom se milovali spíš ráno než večer. Jakmile jsem měla sex pravidelně, zjistila jsem, že po něm i víc toužím.“

Tip pro vás: Výborným stimulantem centrální nervové soustavy je guarana v bříšku a éterický olej Litsea cubeba ve vzduchu.

4. krok: Porovnávejte milování s čokoládou

Když pijete horkou čokoládu, spěcháte, aby honem byla ve vás? Ne! Usrkáváte, popíjíte pomalu a vychutnáváte si ji. Stejné je to i se sexem. Zapomeňte na starosti o práci a svůj výkon, těšte se z momentu! Zavřete oči a myslete na to, jaký fajn máte pocit. Zábrany vás jen brzdí, tak osvoboďte svoji mysl!
Marcela:Nedokážu se milovat, když přijdu z práce s hlavou plnou starostí o zítřejší uzávěrku. Prostě se neuvolním. Přišla jsem ale na dobrý trik. Už v poledne zašlu manželovi chlípnou SMS, ať se těší na večer, což je pro mě něco jako závazek, ze kterého nemůžu couvnout. Cestou z práce se tak prostě musím chtě nechtě na sex naladit. Doma si dám horkou koupel, skleničku vína, natřu se voňavým krémem, obleču krajkovou košilku. Hned je mi líp. Pak už jsem schopná plnit manželské povinnosti.
A co k dobrému sexu potřebujete vy?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat