Milostný útok: Masáž klína. Nestačí protestovat!

Masáží není nikdy dost, zvlášť, když se jedná o ty erotické! Tak vykročte do roku 2012 s předsevzetím, že sobě i partnerovi budete dělat smyslné potěšení. A začít můžete s lascivní stimulací jeho dvojčat!

Genitální (erotická) masáž muže už není ničím překvapujícím. Návodů, jak na ni, je nepřeberně. Většinou se týkají stimulace penisu pohybem, který připomíná „ždímání“, experimentů s tlakem, stiskem, intenzitou. Tyhle ruční práce jsou moc fajn, což vám osobně (a možná i písemně, pokud budete chtít) potvrdí snad každý muž. Ovšem když už se pustíte do něčeho takového, je třeba to vzít z jedné vody načisto, jak se říká. Velmi často si totiž právě muži stěžují, že jejich varlatům není věnována dostatečná pozornost! Ale i tahle dvojčátka si zaslouží masážní triky. Jak je potěšit tak, že vám jejich majitel bude zobat z ruky? Víme to!

Budiž teplo – ať je v pozoru!

Prvotně, ihned po tom, co se váš milenec svlékne, očkem překontrolujte, zda mu není zima. Víte, jak to je… Přijdete z chladného počasí do tepla, nebo místnost není dostatečně vytopená, takže kůže šourku je příliš napjatá, varlata se tisknou k penisu a rozhodně se volně nepohybují. Než si tedy začnete milostně hrát, položte mu přes klín nahřátý ručník nebo ještě lépe – pořádně zatopte.

Na úvod se vytaste s pytlíkovým trikem

Začněte tím, že v penisu probudíte život. Některým mužům je příjemné, když jim žena prstem tlačí do kořene pyje v místě, kde je napojen šourek. Popisují, že díky tomu cítí, jak se penis při každém tahu rukou zhoupne. Proč ne? To ale není všechno.

Tělo penisu se táhne pod varlaty hluboko do pánve. Vy byste se měla dotýkat té části penisu, která je šourkem zakryta. Hlaďte celou oblast až k místu, kde navazuje na konečník. Tam se obvykle nachází tajný bod, který by se dal nazvat „soutokem“ nervových zakončení, vazivových úponů a svalových vláken. Když konečky prstů tohle místečko pomasírujete, měla byste svému partnerovi navodit příjemný pocit tepla vedoucí ke vzrušení.

V hlavní roli dvojčata: mazlete se s nimi!

Dobře, zahřívací kolo je za vámi. Co teď? Se zvědavostí detektiva a jemným prstokladem maséra probádejte prostor mezi varlaty. Poté palcem a ukazovákem obejměte horní část šourku (tam, kde se napojuje k tělu) a stiskněte tak, aby varlata vystoupila. To mimo jiné poznáte i tak, že se kůže na nich napne. Stále postupujte jemně, nic z toho by nemělo bolet. Strategii vylepšete o šimrání šourku nebo stehen nehty druhé ruky.

Dostaňte ho na lopatky!

Do dalšího levelu, blížícímu se orgastickému rauši, milého pošlete v momentě, kdy si ho položíte na záda, otočíte se k němu zády a sednete si mu na hrudník. Sáhněte po penisu a položte ho partnerovi na břicho špičkou k vašemu rozkroku. Ruku zabořte do lubrikantu (nasucho to nemusí být příjemné) a rozkošnicky natřásejte bambulky pohybem připomínajícím psa, který zahrabává kost – hezky rytmicky: pravá, levá, pravá, levá. (Zní to uhozeně, to nepopíráme, ale ty výsledky…)

Následně obkličte penis svými prsty, stiskněte ho a mírně jím táhněte směrem k sobě, přičemž současně lehce stahujte varlata opačným směrem. Experimentujte s tempem i stiskem, protože jenom tak naleznete to, co jemu (a koneckonců i vám) bude vyhovovat. Nevýhodou je, že na milence při této činnosti nevidíte, takže nelze odezírat z výrazu tváře, jak moc se svíjí radostí. Budou vám tedy muset stačit plody vaší práce: jeho vzdychání a napřímené tykadlo. Co si vyberete za odměnu? Půlhodinový orální sex?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat