3 snadné kroky k oživení skomírajícího milování

02.04.2012 | Sex a vztahy

Stres, únava, nemoci, hormonální výkyvy a spousta dalších faktorů může stát za tím, že se ložnice postupně ze svatyně sexu promění v místo, výlučně určené ke spánku. Jak dát svému milostnému životu zase šťávu?

Občas stačí úplné maličkosti, aby se věci změnily. Jistě, těžko ze svého života odstraníte stres, ale můžete se pokusit o to, aby i po namáhavém dni bylo milování něčím lákavým, co si s partnerem či partnerkou nechcete nechat ujít…

Mlčeti stříbro, mluviti zlato

Mluvení jako předehra? Určitě! Svěďte partnera/partnerku slovy (pokud patříte ke „stydlivkám“, odbourejte rozpaky: Sveďte jej slovy aneb Nemravný návod pro nesmělé). Nevíte jak začít? Zkuste si vybavit, jak váš milostný život vypadal před lety, v době, když jste byli čerstvě zamilovaní – co vás tehdy vzrušovalo, co vám z té doby chybí, jaký jste měli „nejexotičtější“ zážitek? Svěřte se partnerovi se svými tajnými touhami a představami, řekněte mu, co vás vzrušuje. Mimochodem, tuhle konverzaci veďte výhradně v pozitivním duchu – namísto toho, abyste říkali, co nemá partner nebo partnerka dělat, říkejte mu/jí, co dělat má! Místo toho, co se vám nelíbí, mluvte o tom, co vás vzrušuje.

Tajné kódy

Laškovné mrknutí, lehký dotyk, dlouhý pohled… Některé z těchto „signálů“ jsou mnohem více vzrušující než věty typu „nedáme sex?“. Zkuste si s partnerem domluvit jakési tajné kódy, které budou sloužit jako pozvánka k milování (nejen na místech, kde nemůžete svou touhu po milování projevit slovy) a kterým budete rozumět jen vy dva. Přidáte do svého sexuálního života tajemno, napětí a možná i nějaká další netradiční místa, kde je možné se milovat.

Nové nápady, nové touhy

Rutina do milostného života nepatří, tedy především chcete-li jej oživit. Přeneste sex i na jiná místa, než je manželská postel! Nemusí jít hned o nějaké více či méně šílené nápady v podobě milování v parku plném lidí nebo dopravním prostředku – úplně stačí, když vyzkoušíte i jiná místa ve svém bytě (taková koupelna nebo kuchyně nejsou k zahození), hotelový pokoj, ti odvážnější si mohou troufnout i na frekventovanější místa (ale opatrně, nechcete si uříznout ostudu v podobě zástupu čtyřletých děcek, jež vyrazily se školkou na výlet a uviděly i to, co zrovna nechtěly…).

Nejen změna prostředí může pomoci – co kdybyste si udělali společný výlet do obchodu s „potřebami pro dospělé“ a koupili si nějakou hezkou hračku? Zkrátka buďte kreativní, ale pamatujte – než začnete s experimenty, musíte si být jistí, že s nimi obě strany souhlasí a jsou jim příjemné!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat