Co ženy při sexu doslova nenávidí, ale mlčí o tom

Sex je jedním z nejhlubších potěšení života. Ale i v něm existují věci, které každý nesnese. Taky si občas říkáte, jak to asi chodí jinde? Buďte v klidu, pro ženy je nejhorší tahle věc!

S ohledem na sexuální preference populace se Lovehoney, což je britská společnost zabývající se prodejem erotických pomůcek, rozhodla uspořádat průzkum, do kterého zapojila 3000 dospělých. Hádejte, co se se asi v ložnici nesetkává s pochopením? Ženy se naprosto shodují!

Když on je tak sebejistý!

Nejčastější věcí, kterou dámy nenávidí, je přílišné ego milence. Pan „všechno znám, všechno vím a od všeho mám klíče“, je noční můrou. Naproti tomu mezi nejhorší zážitky, vzpomínky a kostlivce ve skříni u mužů patří příliš rychlý sex, jež mnohdy sami samci považují za osobní selhání. Ale pozor, v tomhle si obě pohlaví docela rozumějí.

Ani pro 29 procent žen není rychlovka (myšlená jako běžný, standardní stav, ne vítané zpestření milostného života) něčím, co by milenky vyhledávaly. Pro 27 procent žen zároveň představuje problém přerušování orgasmu. To je takové to, když má partner pocit, že si s vámi pohraje.

Neboj, máme čas, zlato. Ale na co?

Vystupňuje vaše vzrušení téměř na maximum, pak se stimulací přestane, nebo naschvál zvolní tempo, a to i když třeba ví, že vám dosažení orgasmu dá hodně „práce“. A jak je to s nedostatkem předehry? 24 procent žen si na ni stále dokola stěžuje. Pokud vás zajímá, jak to vidí muži, tak ti nenávidí, když partnerku nepřivedou na vrchol blaha (jakkoli si to někdy sami komplikují).

Zároveň sami touží po orgasmu, takže 21 procent oslovených odpovědělo, že v případě jeho absence se vůbec necítí dobře. 17 procent pánů se pak děsí nákazy pohlavní chorobou, což je oprávnění obava.

Pohlavní nemoci se v naší společnosti stávají stále aktuálnějším tématem. Riziko nákazy rok od roku vzrůstá ruku v ruce s počty nově nakažených. Kromě syfilisu nebo kapavky, jež jsou tu po staletí, se k nám do Evropy vinou migrace dostávají nové, exotické, sexuálně přenosné choroby. V každém případě se kromě již uvedeného syfilisu nebezpečně šíří také kapavka i virus HIV. Nic moc vyhlídky.

Zdroj: www.health.com/sex/what-people-hate-about-sex







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat