Milováním ke kráse: 4 důvody, proč na to dnes skočit!

04.09.2012 | Sex a vztahy

Jako by člověk potřeboval nějaké extra důvody pro bohatý sexuální život. Ale existují!

O vlivu milování na naše zdraví jsme již psali (Sex prospívá zdraví. Vážně!), sex (ten bezpečný, samozřejmě) ovšem ovlivňuje i naši krásu.

Pryč s vráskami
Při milování, a ve větší míře pak při orgasmu, je naše tělo zaplaveno hormony, jako je endorfin, prolaktin nebo oxytocin, jež v organismu dokážou nastartovat celou řadu procesů pomáhajících odstranit například škodlivé účinky slunečních paprsků nebo kouření, ale také umí zpomalit stárnutí pleti a tvorbu vrásek. (Čtěte: Sex 4krát týdně omladí o 10 let!)

Pro hebkou pleť
Zamyslete se nad tím, jak vypadáte po milování – zrůžovělé tváře, prokrvené rty, zářící oči. Ale to není všechno. Díky pocení se v pleti uvolňují přirozené oleje, které pleť hydratují a dodávají jí jemnost a hebkost. (Čtěte: Nový elixír mládí a zdraví? Denně orgasmus!)

Zdravý spánek
Spánek je klíčem jak ke zdraví, tak i ke kráse. A sex je skvělou předehrou spánku! Rychle se po něm usíná a navíc je spánek opravdu osvěžující, takže se po něm probudíte bez kruhů pod očima. Navíc může milování před spaním pomoci i při potížích s usínáním. Tak proč toho nevyužít?

Dokonalá postava
I bez orgasmu spálíte při milování spoustu kalorií. Navíc se vám zvýší srdeční rytmus a prokrví orgány i pokožka. Výhody má sex i pro obličejové svaly – při všem tom líbání a prožívání rozkoše jich totiž procvičíte hned 30! (Čtěte: Každodenní sex chrání zdraví. Navíc se po něm hubne! a 15 důvodů, proč se dneska pomilovat)
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat