TESTOVÁNÍ: Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva

16.02.2018 | Testování

Jedním z nejčastějších problémů, které se týkají naší hřívy, jsou potíže se suchými vlasy. Dopřejte jim pořebnou péči z přírody s produkty Garnier Botanic Therapy Oliva. Sadu z této řady bude moci v rámci testování vyzkoušet 30 našich testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 91 testerek

Doporučeno: 142x


Po letech hledání těch nejlepších přírodních ingrediencí přichází značka Garnier s novou řadou produktů péče o vlasy – Botanic Therapy. Řada je inspirována botanikou, jednou z nejstarších přírodních věd, zabývající se různými druhy rostlin.

Vzpruha pro suché prameny

Suché vlasy dokážou pořádně potrápit. A tak je potřeba věnovat jim náležitou péči, která jim opět vrátí vitalitu. A právě to dokáže novinka v podobě řady vlasové kosmetiky Garnier Botanic Therapy Oliva.

Olivový olej přispívá k intenzivní výživě vlasového vlákna, a tím napomáhá regenerovat vlas po celé jeho délce.

Výsledkem jsou vlasy více vyživené, jemnější a hebké na dotek.

Testovací sada obsahuje šampon, kondicionér a masku na vlasy Garnier Botanic Therapy z řady Oliva.

Cena: 310 Kč/sada

Jaké testerky hledáme

Trápí vás suché vlasy, kterým může navrátit krásu a vitalitu snad jen síla z přírody? Pak se přihlaste do našeho testování!

Vybrané testerky vloží svou recenzi na Bety.cz a na notino.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda a jak využívají olivový olej pro svou krásu a jak dlouho řeší problém suchých vlasů.
HLASTE SE DO 26. ÚNORA 2018.
Vybrané testerky získají k otestování sadu produktů Garnier Botanic Therapy Oliva.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 23.03.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Olivaje naprosto skvělá. Vlasy jsou mnohem lepší, lesklejší a na pohled zdravější. Na umytí vlasů stačí jen malé množství a při tom nádherně voní a přesto má skvělé účinky. Uvidíme, jak bude fungovat dále, ale zatím za mě jednička!

Péče je trochu zdlouhavější, brala bych bezoplachovou masku :-)

vybraná testerka | 23.03.2018

Zaregistrovala jsem, že é vlasy jsou lesklejší. Dokonce se přestaly mastit a jako bonus je příjemná vůně. Těší mě, že jsem mohla vyzkoušet, určitě si budu tuto řadu ráda kupovat, rozhodně alespoň šampon a kondicionér.

návykový, nejraději bych si myla vlasy každý den

vybraná testerka | 23.03.2018

Dobrý den z výrobkem naprostá spokojenost je úžasný vlasy jsou hebké a nádherně voní a už jsou vidět že jsou lesklejší a pevnější jsem na příští spokojená a určitě až dojde tak si ho koupim a doporučuji

Žádné nejsou

vybraná testerka | 22.03.2018

Za mě úplná 1# vlasy mám po nich hebke, jemné zlepšila se mi kvalita i roztřepených konců.. Úžasně voní. Stačí jen malé množství a napění se mi celá hlava. Kondicionér a kůra se skvěle nanáší a nemůžu se těchto produktů nabažit

Žádné nejsou

vybraná testerka | 22.03.2018

Úžasný hned po prvním použití vlasy vypadali zdraveji. Na dotek byli jemné. Prostě úžasný. Myslím že jsem našla tu pravou péči o vlasy. Zkoušela jsme i zvlášt, taky to šlo ale spolu je to dokonalé.

vybraná testerka | 22.03.2018

Tato sada výrobků péče o vlasy je skvělá i na mé kudrnaté vlasy a je srovnatelná s cenově daleko dražší kosmetikou, tak že za mě jednička a budu užívat a kupovat i nadále, a to nejen proto, že jsem testerka.

Nejsou.

vybraná testerka | 22.03.2018

Po prvnim pouziti sel hodne videt rozdil, vlasy se necuchaly a byly krasne hebke :) Cela rada taky krasne voni a s balenim se dobre pracuje. Pro me suche vlasy je to idealni zivotabudic a urcite si koupim dalsi baleni.

vybraná testerka | 22.03.2018

Hned po otevření šamponu mě překvapila velmi příjemná vůně. Při prvním použítí jsem byla překvapena bohatou pěnou a po umytí byly vlasy krásně jemné. Po použití kondicionéru se navíc velmi dobře rozčesávaly což je u mých kudrnatých vlasů velké pozitivum proti jiným přípravdkům. Vlasová maska je rovněž velmi příjemná a vlasy jsou po ní krásně vyživené. Produkt určitě mohu doporučit.

Nic negativního jsem na výrobcích neshledala.

vybraná testerka | 20.03.2018

Příjemná vůně šamponu, mám po něm opravdu krásné vlasy jemné na dotek. Maska je také úžasná, vlasy zbytečně nemastí. Stejně jako kondicionér se dobře nanáší. Celkově jsem opravdu spokojená, kvalita mých vlasů se několikanásobně zlepšíla

vybraná testerka | 19.03.2018

Vlasovou kosmetiku Garnier Botanic Therapy Oliva můžu jen doporučit! Krásně voní, má hezký design a skvělé účinky. Mám velmi suché, lámavé vlasy a rozdíl jsem pocítila již po pár umytích. Po použití balzámu jdou vlasy také snadno rozčesat, což při mých kudrnatých vlasech považuji za velkou výhodu. Určitě doporučuji!

vybraná testerka | 17.03.2018
Doporučení: 14

Nádherná vůně, krásně pění a hlavně pomáhá. Mé vlasy dali společně s maskou do formy,rozdíl jsem cítila už při druhém umytí. Také musím říct,že se jim povedli i obaly. Do své koupelny ho po dopotřebování určitě znova pořídím pro sebe i dceru

vybraná testerka | 17.03.2018
Doporučení: 20

Tuto řadu jsem viděla v obchodě, kde mě velice zaujala. Mám lámavé a suché vlasy, obzvláště pak v tomto počasí, kdy je chvíli teplo, chvíli zima. Po použití jsem byla zvědavá na výsledky a velice přijemně mě překvapily. Nejen že příjemně voní, ale vlasy jsou hebčí, lesklejší a snadněji se rozčesávají. Určitě mohu všem doporučit.

vybraná testerka | 17.03.2018

Řada Garnier Botanic Therapy Olive vás zaujme hned na první pohled - obal na šampon totiž připomíná láhev olivového oleje a maska zase olivu. Zkrátka na vás dýchne příroda. Přpravky navíc neobsahují parabeny. Vůně je příjemná, částečné typická pro Garnier, tedy svěží, ale přitom mnohem jemnější jakoby krémová. Již po prvním použití jsem měla vlasy mnohem hladší a vyživené. Po pěti aplikacích vypadají mnohem zdravější, jsou lehké a nemastí se. Nejvíce oceňuji, že mi vlasy vydržely pěkné až do dalšího umytí. Řadu mohu doporučit :-)

Přípravky by mohly být bez silikonů.

vybraná testerka | 17.03.2018
Doporučení: 14

Vlasy jsou po použití šamponu a masky krásně jemné, vyživené a rozdělené. Jsou výrazně jemnější a zdravější na dotek. Výhodou je, že se po použití masky vlasy nemastí. Jak tomu je u použití jiných masek. Navíc vůně je skvělá. Obal krásný a manipulace na jedničku.

Nemám co vytknout.

vybraná testerka | 17.03.2018

Šampon je příjemný, voňavý a vhodný na každodenní použití. Vlasy jsou po umytí hebké a krásně a dlouho voní. V kombinaci s kondicionérem a maskou je to výborná péče o poškozené vlasy. Nikdy jsem nepoužívala masku na vlasy a musím říct, že jsem si ji za těch pár dní velmi oblíbila. Používám zesvětlovací bravu a proto jsou vlasy suché a špatně se rozčesávají. Tento problém skvěle vyřeší tato Garnier sada.

žádné... možná jen běžná cena by mohla být trošku nižší :)

vybraná testerka | 17.03.2018

Začnu obalem.Je lákavý a praktický. Po otevření přípravky velmi příjemně voní. Dobře se nanáší, neni problém je dostat z obalů. Po umytí jsou vlasy krásně jemné, vonavé. Použila je i dcera s dlouhými vlasy a pěkně se ji rozčesávaly. Vůně ve vlasech zůstává celkem dlouho.

vybraná testerka | 16.03.2018

Dostala jsem příležitost k testování.Vlasy jsem měla dost suché.Po umytí a ošetření dodanými přípravky,ožily.Šampon,maska i kondicionér příjemně nevtíravě voní.Vlasy mají po použití zdravý vzhled a dobře se upravují.Sadu vřele doporučuji a sama u ní zůstanu.Jsem mile překvapena a spokojena.

Nenašla jsem niv záporného.

vybraná testerka | 16.03.2018

Výrobky mají krásný design, velmi mě potěšila vůně, připomněla mi dětství, i když nevím proč. Šampon i kondicionér se dobře nanášejí na vlasy. Poté krásné voněly, snadno se rozčesávaly, dobře se upravovaly. Masky běžně nevyužívám, vyzkoušela jsem hned po mytí a poté i bez umytí na mokré vlasy. Hned po umytí šamponem a kondicionérem jsem pak měla vlasy až moc mastné, takže určitě doporučuji dělat masku zvlášť, třeba další den, ale je to možná typem vlasů. Jinak opravdu spokojenost, vlasy po zimě krásně prokoukly.

jak už jsem zmiňovala, když jsem použila masku hned po klasickém mytí, měla jsem pak až moc mastné vlasy, ale to může být typem vlasů. Jinak jsem moc spokojená!

vybraná testerka | 15.03.2018

Přípravky mě hodně potěšily :) Nejprve mě uchvátila vůně. Poté jak lehce se to nanášelo na vlasy. Po umytí mně vlasy nádherně voněly. Masky nepoužívám, ale od teď asi začnu, protože vlasům dodala to, co jim celou dobu chybělo, taková sladká tečka na závěr :)

vybraná testerka | 15.03.2018

Vlasy jsou rozjasněné a získaly i lepší kvalitu. Po vysušení vypadají lesklejší a velmi dobře se mi česají. I po několika dnech zůstávají lehko pročesávatelné a na dotek hedvábné. Působí dojmem, že jsou více posílené, pružné a nelámou se. Vypadá to, že postupně získávají lepší strukturu..

vybraná testerka | 13.03.2018

Moc děkuji, že jsem mohla tyto výrobky vyzkoušet. Nejprve jsem jim moc šance nedáavala, ale jakmile mi prišli v ten den jsem je vyzkoušela. Sama jsem zůstala v šoku. Jen po umytí šamponem mám hebké vlasy. Produkty krásně voní a opravdu jsou skvělý. Jestli pomáhají ještě říct nemohu, protože je testuji krátkou dobu, ale i za tu krátkou dobu jsem se přesvědčila, že mé vlasy jsou o dost lepší, silnější. Nepíšu klady jen proto, že jsem tento výrobek mohla testovat, ale protože jsem s nim opravdu spokojená. Určitě až ho vypotřebuji, ráda si pořídím dalsí balení.

vybraná testerka | 13.03.2018

Jsem ráda že jsem mohla šampon a kondicionér a masku vyzkoušet velmi mě překvapil a mám po něm lepší a kvalitnější vlasy a už tak po krátkém vyzkoušení takže budu nadále kupovat a používat a určitě doporučím i známým

Nemám žádné negativní komentáře

vybraná testerka | 13.03.2018
Doporučení: 10

Nemůžu jinak než tuto řadu doporučit. Příjemná vůně. Lehká konzistence šamponu i kondicionéru, ale ne řídká. Na vlasech po použití jakoby jemný film, který chrání vlasy. I když je napsáno, že šampon je na denní použití a mně se rychle mastí vlasy, tak po této řadě jsem si mohla o den prodloužit mytí. Za mě perfektní.

Nemám žádnou připomínku. Doporučuju

vybraná testerka | 11.03.2018

Jako první mě uchvátil vzhled balení, opravdu se obaly moc povedly. Již jsem vyzkoušela všechny přípravky ze sady a jsem nadšená, příjemně mě překvapila vůně. Šampon dobře pění a vlasy umyje. Po použití kondicionéru a masku mám vlasy mnohem lesklejší, pevné, vitální a prostě super! Určitě budu používat i nadále a za mě jedny z TOP produktů vlasové péče z drogérie.

vybraná testerka | 10.03.2018

Jsem skutečně nadšená - první velmi pozitivní dojem byl z vůně - péče o valsy díky ní byla radost a relaxace. Výsledek je skvělý a už po první aplikaci jsou vlasy zdravější, pružnější a plné života, zároveň ale nejsou splihlé a mastné a vůně na nich přetrvává i dva dny. Značka Garnier me opět mile překvapila a jsem moc ráda, že mám tu čest skvělé produkty z řady Oliva testovat.

vybraná testerka | 10.03.2018

Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet šampon, kondicioner a masku na vlasy. Když jsem obdržela balíček, hned jsem ho otevřela, přečetla si informace a hned jsem si šla umýt vlasy. Poprvé jsem použila šampon a kondicionér a musím říct, že hned po uschnutí vlasů jsem uviděla lesklé a hladké vlasy. Byla jsem moc překvapená. K dalšímu umytí jsem použila šampon a masku a opět jsem byla překvapená, co tyto přípravky dokáží. Vlasy jsou lesklé, hladké, voňavé. Jsem velice spokojená a všem doporučuji.

vybraná testerka | 08.03.2018

Po tomto šamponu, který nádherně voní jsou vlasy lesklé, hebké a vyživené. Jsou po něm krásně voňavé a snadno se rozčesávají. Stačí jen trošku šamponu a dobře pění. Určitě bych ho doporučila a já se k němu budu stále vracet.

vybraná testerka | 06.03.2018

Velmi dobře se aplikují na vlasy. Po použití jsou vlasy lesklé a jemné na dotek. Dobře se rozčesávají bez zacuchaných vlasů a pouze po prvním použití je znát rozdíl. Vlasy poté krásně voní. Velmi doporučuji.

Na tyto výrobky nemám žádných záporných hodnocení.

vybraná testerka | 06.03.2018

Super, šampon krásné voní. Kondicioner je trosicku hutnější ale nicemu to nevědí, maska ta je super. Pás ne cela sada teto vlasové pece je na me vlasy to nejlepsi co jsem mela, hned po prvním umytí jsou krasne jemné a vonave.

Zadne

vybraná testerka | 06.03.2018

Garnier opět nezklamal, tato řada nejenže skvěle voní, ale po použití suché vlasy krásně zjemní a díky olivovému oleji vlasům dodá potřebný lesk, který vlasy ztrácí. Maska má super konzistenci, dobře se aplikuje a vlasy se pak skvěle rozčesávají.

27.11.2022

Šikovný přípravek na vlasy, vlasy jsou pak zářivě lesklé a jako nové. Tato vlasová péče je úžasná.

20.11.2022

Doporučuji, vlasy mi po tom dorostly po dvou měsících o 15cm

27.10.2022

Skvělá péče na vlasy od skvělé značky

Žádné jsem neshledala

30.09.2020

Značka Garnier opět nezklamala - velmi kvalitní produkty s úžasnou vůní , které z vlasů dělají nádhernou lesklou hřívu

-

09.05.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

07.03.2019

Garnier mám velice ráda a jsme nadšená, že se složení trochu změnilo.. kdysi jsem měla z těchto šamponu lupy, ale s novou řadou je nemám... Moje vlasy si rýče zvykají na nové šampony ,proto je střídám... I vůně je příjemná

07.03.2019

Tato vlasová kosmetika je podle mě jedna z nejlepších. Cenově dostupná a opravdu působí tak, jak slibuje. Vlasy mám hodně suché, lámavé a proto vyžadují větší péči. Po umytí s touto vlasovou kosmetikou jsou mé vlasy pokaždé na pohled výživené a krásně lesklé. Stojí minimálně za vyzkoušení..Ale jistě se zamilujete. A navíc? Krásně voní! :-)

Žádné.

26.02.2019

Produkty Garnier Botanic Therapy Oliva jsou naprosto boží. Vlasy krásně voní a jsou lesklejší a vyživenější. Navíc cena za celou sadu je velmi nízká a účinek je srovnatelný s o mnoho dražšími produkty.

10.02.2019

Suché vlasy trápí mou kamarádku, opravdu nevypadají vůbec dobře, což jí dost snižuje sebevědomí. Ovšem nedávno dostala tip na tento produkt. Ze zvědavosti jej zakoupila a dle prvních recenzí je s ním spokojena. Začínají se dostavovat i první účinky, takže za to opravdu stojí..

10.02.2019

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy-Olive je vážně bomba a naprostá vzpruha pro vlasy.Vlasy jsou pak lesklejší a pevnější a konečky nejsou tak roztřepené.A vůně je nádherná!Stačí použít jen malé množství!

10.01.2019

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva je fakt ríj proo vlasy! Moe vlasy jsou zničené barvením a fénováním a tato péče na vlasy mi dá mojí hřívu pěkně do kupy a navíc krásně voní. Vlasy jsou hebké a ošetřené

05.12.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva je na suche vlasy opravdu lek.Nadherne voni, sampon skvele peni.Vlasy jsou po pouziti lesklejsi a zdravejsi.ja jsem s touto radou nesmirne spokojena - doporucuji

03.12.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Olivaje se dobře nanáší i oplachuje. Vlasy se po umytí dobře rozčesávají, jsou krásně hebké a jemné. Je to lehký sice trochu zdlouhavý způsob, jak zatočit se suchými vlasy.

Zdlouhavý proces.

01.12.2018

Při prvním použítí jsem byla překvapena bohatou pěnou a po umytí byly vlasy krásně jemné. Po použití kondicionéru se navíc velmi dobře rozčesávaly což je u mých kudrnatých vlasů velké pozitivum proti jiným přípravdkům

08.11.2018

Stále bojuji se suchými vlasy vyzkoušela jsem z teto řady šampon Garnier Botanic Therapy Olive a musím říct že vlasy byly o poznání jemnější a lesklejší .Určitě do budoucna vyzkouším i další produkty z této řady..

08.10.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva krásně rozmazluje vlasy i čichové buňky. Zvládne snadno zvednout sebevědomí a nemám chuť si vlasy dávat do culíku, radši je mám rozpuětěné jak jen to jde. Vlasy jsou hebké, lesklé, voňavé a snadno se rozčesávají. :-)

27.08.2018

Garnier a jeho hloubková péče-jeho masky jsou prostě skvélé i tato novinka mě velmi zaujala, vlasy krasně vyživí, zároven je nezatěžkává, baleni akorat, cenově take super, nemám nic co bych mohla vytknout

26.08.2018

Za mě naprosto super řada na vlasy. Garnieru zrovna nefandím, produkty jsem vyzkoušela po přečtení recenzí a jsem naprosto spokojena. Super vůně, vlasy jsou nadýchané a krásně se rozčesávají. Masku nechávám působit déle pro lepší účinek :-) Za mě super

29.07.2018

Nemám příliš kvalitní vlasy, které si musím mýt každý den a bez kondicionéru bych vlasy nerozčesala, takže má spotřeba přípravků na vlasy je opravdu velká. S Garnierem mám jen ty nejlepší zkušenosti, dobře myje, pěkně voní, hezky pění, ale především vlasy jsou po něm nadýchané a dobře rozčesatelné.

13.07.2018

Produkty od značky Garnier kupujeme celkem pravidelně, proto jich mám vyzkoušených hned několik. Tato olivová řada se jim celkem povedla. V letních měsících mám vysušené vlasy a tato řada jim dokáže navrátit pružnost, sílu a lesk. Všem tyto produkty mohu jedině doporučit :-)

12.07.2018

Garnier Botanic Therapy Oliva je super stejně jako ostatní produkty rady Botanic Therapy. Vlasy jsou o sto procent lepší než před používáním. Zkoušela jsem všechny rady, ale tato mě oslovila nejvíc a ej mi nejblíž. Cena a dostupnost perfektní. Doporucuji.

12.07.2018

Z vlasové péče Garnier Botanic Therapy Oliva jsem vyzkoušela šampon a kondicionér hlavně kvůli mým suchým vlasům. Vlasy byly hned po prvním použitím více hydratované, jemné a vyživené. Po použití vlasy také moc příjemně voněly :)

07.06.2018

Budu se tady opakovat jako u předešlých ale vlasy mám už po několikáté mi mytí lesklejší a od častého odbarvování zničené konečky hladší a netřepil se ,vřele doporučuji těm co vlasy trápí jako já obdarováním

28.05.2018

Jelikož mě suché vlasy netrápí, tuto sadu vyzkoušenou nemám, ale mám vyzkoušen od Garnier šampon s medem a také s ricinovým olejem a musím říct, že oba jsou naprosto úžasný. Na vlasech je znát rozdíl. Takže tyto sady Botanic Therapy jsou pro mě to nejlepší co můžu za rozumný peníz vlasům dopřát. Vřele doporučuji.

01.05.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva mě mile překvapila. Šampon je příjemný, voňavý a vhodný na každodenní použití. Vlasy jsou po umytí hebké a dlouho voní. V kombinaci s kondicionérem a maskou je to výborná péče pro poškozené vlasy. Doporučuji vyzkoušet.

29.04.2018

Vlásky jsou po umytí hebké a lesklé. Velice milé mě překvapila vůně. Myslím, že celá řada Botanic therapy je super. Líbí se mi, že vlasy vyživuje a regeneruje. Velké plus je i cena. Cenově je to přijatelné.

Zatím jsem nezpozorovala žádné -

16.04.2018

Mám už dlouhé roky suché a lámavé vlasy a tak jsem také vyzkoušela vlasovou péči Garnier Botanic Therapy Oliva. Šampon krásně voní , je jemný a vůně umytých vlasů vydrží opravdu dlouho. Vlasy mám silnější a nejsou tolik vysušené.

26.03.2018

Krásná vůně, konzistence, dobře pění, lehce nanáší se, zanechává vlasy dokonale hebké a voňavé. Vyzkoušeno na mně i přítelkyni a druhý den vlasy jako po umytí a bez problému s rozčesáváním. Doporučuji

22.03.2018

Garnier Botanic Therapy Oliva mně velice pomohl s problémem suchých vlasů. Vlasy jsem míval suché, hodně se lámaly, hlavně dříve když jsem je měl delší. Poté co jsem přišel na tento druh šampónu a sem tam jsem aplikoval i samotný olivový olej, jsou mé vlasy úplně jiné.

Možná bych ocenil, kdyby se prodával ve větších baleních.

22.03.2018

Šampony ld Garnier mám ráda. Takze jsem nevaha a intuhke radu si poridila. Prekvapila me prijemna vune, ktera vydrzela i dlouho po umyti. Vlasy byli jemné a dobře se rozčesávali :). Určitě doporučuji :).

22.03.2018

Mám suché a poškozené vlasy,tak si vybírám vlasovou péči,která mi pomůže v boji proji poškozeným vlasům.Garnier má vždycky skvělé produkty a klade důraz na přírodní výtažky a péči.Doporučuji všem co hledají kompletní péči o vlasy.

22.03.2018

Garnier Botanic Therapy Oliva je perfektní na suché vlasy,ŠAmpon krásně voní, dobře pění a vlasy jsou po použití jemné ,vyživené a příjemné na dotek.Už se těším až vyzkouším masku :-) rozhodně doporučuji

20.03.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva z tří testovaných výrobku Garniér po mém "soukromém" testování vyhrála,vlasy jsou po něm zdravější,jemnější a lépe se s němi pracuje. Určitě se k této sérií budu vracet. úplný top je maska

20.03.2018

Vlasová péče od Garnier Botanice Therapy Oliva je účinný produkt. Mám velice suché vlasy, bez života. Tento šampon jim dodal lesk a nádech. Budu si pořizovat i masku na vlasy od tohoto druhu šamponu a jsem zvědavá, zdali se ukáže výsledek brzy.

19.03.2018

Velmi dobrá kombinace produktů v péči o vlasy. Pokožka hlavy po použití nesvědila, netvořily se lupy, vlasy se po balzámu dobře daly rozčesat, voněly, čehož si všiml i partner a celkově působily zdravě na pohled i dotek.

18.03.2018

Tuto řadu vyzkoušela moje ségra a byla naprosto spokojená. Trpí na suché a poškozené vlasy. Po použití olivové řady vlasy byly jemnější, lesklejší, vyživenější a nepůsobily tolik suše. Celá řada krásně voní.

17.03.2018

tuto řadu od granier jsem ještě nezkoušela ale mám ji v plánu pořídit do mé koupelny, značku garnier však mohu jenom vřele chválit, nikdy jsem neměla žádné problémy s pálením či vtíravou vůní brzy zkusím

14.03.2018

Po chvilce pouzivani nemuzu posoudit ci pusobi dobre ci spatne,ale krasna vune ktera je velmi intenzivni je poznat ze to neni nic chemickeho.Prizniva cena,mohli by k nemu delat vice produktu ktere by se dali ozkouset,doporucuji vsem

11.03.2018

Značka Garnie je velmi kvalitní.Mám velmi suché vlasy a tento šampon mi velmi pomohl.Vlasy jsou na omak silnější,nejsou vůbec suché a navíc krásně voní.Stačí nanást na vlsy trošičku ,a vytvoří se bohatá pěna.Velmi dobře se nanáší.Vřele doporučuji všem..

Žádné.

11.03.2018

Minulý týden jsem přišla ke kamarádce zrovna měla umyté vlasy.Zaujala mě vůně,tak jsem se jí ptala co to má za šampon a byl to "Garnier Therapy Oliva.měla lesklé a pružné.A protože mé vlasy v zimě hodně trpí povětrnostními vlivy a tím že nosím čepice,zkusím si tento šampon koupit a vyzkoušet

09.03.2018
Doporučení: 10

Krásné balení, vůně, snadná aplikace, dobře se vlasy rozčesávají. Mám poslední dobou krepaté vlasy a již po prvním použití není po krepu ani památka. Vlasy jsou po umytí a nanasení masky dobře vyživené, lesklé, na dotek jemné. Můžu všem, co mají podobné problémy jen doporučit.

Výrobům nemůžu nic vytknout.

08.03.2018
Doporučení: 18

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva jsou úžasné výrobky. Používám je už 5 let, protože dodávají vlasům výživu, hydrataci, jsou lépe vyživené, jemné a hebké na dotek. Za mě určitě doporučuji, protože značka Garnier nabízí široké portfolio produktů

08.03.2018

Kvalitní šampon,bohatě pění,vlasy se snadno rozčesávají,jsou lesklejší a méně se mastí.Kondicionér vlasy vyhladí a dodá jim zdravý vhled.Konečky se méně třepí,za mě velká spokojenost,doporučuji.jsem nadšená

07.03.2018

Cela tato rada je velmi vydarena. Vsechny vyrobky moc pekne voni. Sampon krasne peni. Maska ma prijemnou kremovou konzistenci. Vlasy po prvnim umyti vypadaji lepe-d,tak se tesim,jak budou vypadat po mesicni kure.

07.03.2018

Značka Garnier je moje oblíbená a používám ji už delší dobu. I tento přípravek je super. je vhodný na suché i poškozené vlasy, dobře se vstřebává a krásně voní, používám ho několikrát týdně a jsem s ním spokojená.

04.03.2018

Značku Garnier na své vlasy používám již delší dobu, ať už přípravky na mytí a ošetření vlasů, tak i barvy, jsem spokojená a produkty Garnier Botanic Therapy Oliva mně jen utvrdily o kvalitě této značky. prostě super a doporučuji

03.03.2018

Skvělý pomocník na suché a lámavé vlasy a na mé roztřepené konečky.Vlasy jsou po přídavku oliv,vyživené,hydratované a suchost pomalu ale jistě ustupuje. Garnier je pro mě stoprocentní jednička mezi takovými výrobky.Konzistence velice příjemná,krásná příjemná vůně.

02.03.2018

Vlasovou péči Garnier Botanic Therapy Oliva bych doporučila. Vlasům dodá lest a intenzivitu. Je vhodný na vlasy suché či poškozené. Vlasy regeneruje. Cena dobrá. Lahvička je taky super. A krásně voní.

01.03.2018

S Garnier přírodné péčí o moje vlasy jsem byla naprosto spokojená. Ze začátku jsem tomu moc nevěřila, ale po pravidelném používání se kvalita vlasů zlepšuje a vlasy jsou více v pohodě a krásně voní a lesknou se

01.03.2018

Olivova pece na vlasy je jedna z nejlepsich, nekdo pouziva rovnou olivovy olej, coz je trochu kaskaderske, tezko se to z vlasu vymyva. Kdo chce tedy kompromis, pro toho je vhodna pece Garnier Oliva...

01.03.2018
Doporučení: 6

Vlasovou péči Garnier Botanic Therapy Oliva mohu s klidným svědomím doporučit všem ženám, které mají problémy se suchými nebo poškozenými vlasy. Olivový olej prostě dělá vlasům moc a moc dobře.............

01.03.2018

Garnier značku mám ráda všeobecně a vyzkoušela jsem od ní více produktů. Navíc když jsem zkusila tento výrobek, musím říct, že jsem byla nadšená a s výsledkem velmi spokojená. Krásně voní, účinky má takové co slibuje. Doporučuji

nic

28.02.2018

Olivový olej používám na pleťovou masku a věřím, že i na vlasy působí blahodárně. Šampony od garnier mám ráda. Široký výběr pro různé druhy vlasů. Také tento, s olivovým olejem je moc fajn. Jemná, přirozená vůně, a bohatí pěna, která se snadno opláchne. U této značky zůstanu.

28.02.2018
Doporučení: 7

Nejen v kuchyni, ale také v kosmetice je olivový olej pravý zázrak. Vyživuje, ošetřuje a hydratuje suché, lámavé vlasy. Šampon s tímto olejem má krásnou lahvičku, krásně, přirozeně voní, má báječnou konzistenci a vytváří bohatou pěnu. Cena Dobrá.

28.02.2018

Skvělý pomocník na suché a lámavé vlasy.Vlasy jsou po přídavku oliv,vyživené,hydratované a lamavost a suchost pomalu ale jistě opadá.Garnier je pro mě stoprocentní jednička mezi takovými výrobky.Konzistence velice příjemná,krásná příjemná vůně

28.02.2018

Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva suché vlas bez života intenzivně vyživuje. Nejen na jejich povrch, ale zevnitř. Vůně vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva je moc krásná a vlasy jsou po ní oživené a lesklejší.

28.02.2018

Dobry den. :-) Tohle je skvela rada pro nas zeny se suchymi vlasy, ze kterych nejde vytvorit zadny poradny uces, protoze kvuli tomu jak moc jsou suche nedrzi tvar. Skvele pro vlasy, o kterych si myslime, ze uz jim nic nepomuze a bude potreba je ostrihat. :-)

28.02.2018
Doporučení: 29

Malá vzpruha pro suché vlasy: Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva. Když něco trh nabízí, tak je potřeba to vyzkoušet a pak jen sledovat, jak týden po týdnu vlasy sílí, stávají se krásnějšími a vitálnějšími. Nabírají sílu z přírody.

28.02.2018
Doporučení: 14

Problémy se suchými vlasy mám již spoustu let a ráda bych vyzkoušela tuto vlasovou kosmetiku, protože díky olivovému oleji, který je ve výrobku hlavní složkou se vlasy dobře hydratují a získají pěkný vzhled. Doporučuji.

27.02.2018

TESTOVÁNÍ: Vlasová péče Garnier Botanic Therapy Oliva.Ted v zimě mám sušší vlasy,i když normálně byly mastnější,zima a fenování či žehlení vlasy vysouší,proto se je snažím šetřit,tato řada šamponů je zajímavá..

27.02.2018

S příchodem "přechodu" se mi kvalita vlasů výrazně zhoršila. Začaly se mi lámat a padat. Vždycky se mi mastily a pak jsem je začala mít hodně suché. Od té doby, co používám výrobky této řady, se mi kvalita vlasů výrazně zlepšila. Mohu jenom doporučit.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat