TESTOVÁNÍ: Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive

23.04.2018 | Testování

Zaútočila na vás s příchodem jara alergie a s ní i nekonečná rýma? Neustálé posmrkávání může mít za následek bolavý a odřený nos. Ovšem tomu můžete snadno předejít. Stačí sáhnout po jemných kapesníčcích Zewa Softis Soft & Sensitive, které jsou obohaceny o mandlový olej a výtažky aloe vera, takže o váš nos pečují při každém použití. Vyzkoušet je v rámci našeho testování bude moci 50 testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 132 testerek

Doporučeno: 89x


Nové jemné a šetrné kapesníčky, dostupné v klasickém balení i krabiččce, obsahují jedinečnou kombinaci mandlového oleje a aloe vera, což jim dodává mimořádnou jemnost pro vaši pokožku a zároveň jsou vhodné pro časté používání.

Jemnost každý den

Zabraňte pocitu podrážděného nosu s novými kapesníčky Soft & Sensitive. Tyto jemné kapesníčky chrání proti podráždění jedinečným balzámem.

  • bez parfemace
  • bez parabenů
  • 4vrstvé
  • extra silné pro časté používání

S kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive vás už žádná alergie nebo rýma nezaskočí. Přesvědčte se o tom na vlastní nos!

Cena: 44,90 Kč

Více informací na www.zewa.cz

vybraná testerka | 11.11.2020

Super, jemné, měkkoučké, praktické a hezké balení. Tyto kapesníčky se vždy hodí, především pak v sychravých měsících, kdy stačí sáhnout do krabičky a vytáhnout pomocníka. Ideální mír tyto kapesníčky stále po ruce 😊

vybraná testerka | 06.06.2018

Kapesnicky jsou velmi pevne, ale i presto velmi jemne, nedrazdi nos, ale pri ryme se jen tak neprotrhnou jako bezne prodejne kapesnicky, ktere jsem vzdy musela prehnout na pul. pry jarnim nachlazeni k nam chodila i sousedka aby do nich mohla smrkat :D

vybraná testerka | 05.06.2018

Testování přišlo zrovna v době kdy měl dvouletý syn rýmu a tak jsme mohli odzkoušet na opravdu jemný nosík! Obstály skvěle! Syn neměl nos nijak sedřený a díky tomu jak krásně jsou silné já zas neměla posmrkané ruce! :-)

Lákají na obsah mandlového oleje a aloe vera....ale složení je 100% celulóza...tak jak to tedy je?

vybraná testerka | 01.06.2018

Kapesníčky jsou neskutečně jemné, jsou příjemné na omak a překvapivě pevné a zároveň měkoučké. Jsou hezky savé, netrhají se a nerozmáčí hned - jsou větší než klasické tahací kapsesníčky a dají se tudíž použít víckrát než na jedno smrknutí. A rozhodně z nich není odřený nos.

Žádné jsme během testování nepozorovali :)

vybraná testerka | 31.05.2018

Kapesníčky jsou opravdu jemné a netrhají se.Byli jsme doma rádi za testování jelikož jicn spotřebujeme přes sezonu hodně.Ani náš malý neměl odřený nosík.Kupovali jsme vždycky obyčejné,ale usoudili jsme,že je lepší si připlatit.Malej teď hledá v obchodě vždycky žlutou krabičku.Opravdu doporučujeme,jsou super.

Cena.

vybraná testerka | 30.05.2018

Velmi pevne ale na druhou stranu jemne kapesniky, ktere vydrzi opravdu hodne. Kvalita vysoka, jedny z nejlepsich za ktere se vyplati si priplatit. Cela krabice vydrzi asi pomerne dlouho. Doporucuji vsem :)

Vyssi cena.

vybraná testerka | 28.05.2018

První kapesníčky co neodřou nos, jsou silné a opravdu hebké. Dokonce i syn, který odmítal smrkat je vzal na milost. Takže za mě opravdu špička mezi papírovími kapesníčky. Určitě si je zase koupíme. Děkuji za možnost vyzkoušení

vybraná testerka | 27.05.2018

Kapesníčky Zewa jsou úžasné, mohu jedině doporučit. Jsou velmi příjemné a jemné na dotek, ale zároveň pevné. Při používání těchto kapesníčků nehrozí rozedřený nos. Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet právě tyhle kapesníčky a určitě si budu i nadále kupovat jedině tuto značku.

Žádné negativní vlastnosti jsem nepostřehla.

vybraná testerka | 26.05.2018

Kapesníčky Zewa mohu jedině všem vřele doporučit. Jsou velmi jemné, a proto i při dlouhodobém používání člověk nemá vůbec podrážděný a rozedřený nos. Také se při smrkání netrhají. Krabička má hezký design a cena je velmi přijatelná za balení.

Čekala jsem, že nějak na těch kapesníčkách poznám, že je v nich obsažen olej a aloe vera.

vybraná testerka | 25.05.2018

Naozaj sú tie vreckovky jemné. Mám citlivý nos keď mám nádchu a pri stálom šúchaní vreckoviek o nos sa mi lúpe koža. Tieto sú citlivejšie, takže trvá naozaj dlho kým sa mi lúpala koža, no bolo to už na konci nádchy, takže super. Majú príjemnú vôňu a sú naozaj hebké.

Trošku ťažšie sa mi ťahali z krabičky, tak sa niektoré roztrhli, ale to je to najmenej.

vybraná testerka | 25.05.2018

Kapesníčky jsou velice příjemné a pevné, což je úplně super. Nemusíte mít strach, že se protrhnou a vydrží opravdu hodně. Dokonce i manzelovu rýmu přežily :-) Není podreny nos ani jeho okolí, u nás si je oblíbila celá rodinka. Vřele doporučuji

Neobjevila jsem.

vybraná testerka | 25.05.2018

Kapesníčky Zewa Softis mne nadchly svou jemností a hebkosti. Po jejich pouziti nemám vůbec podrážděnou kuzi v okolí nosu. Neprotrhnou se ani při velke ryme. Dalším kladem je ošetřující balzám z aloe vera a mandlového oleje. Kapesníčky urcite doporučuji k vyzkoušení všem!

vybraná testerka | 25.05.2018

Určitě bych doporučila tento výrobek moji přátelům. Kapesníčky jsou jemné a velmi pevné - takže se neprotrhnou při jednom vysmrkání. Obsah mandlového oleje a Aloe Vera je velkou výhodou a navíc nejsou parfemované a což je velmi dobré.. Značka ZEWA opět nezklamala nýbrž velice překvapila.

ˇŽádné záporné vlastnosti jsem u těchto kapesníčků nezaznamenala.

vybraná testerka | 25.05.2018

Když jsem se hlásila na toto testování, tak mě vůbec nenapadlo, že můžou být kapesnícky tak jemné pro můj citlivý nos a zároveň se hned neprotrhnou! Určitě si je budu kupovat nadále! Společnost Zewa u mě boduje čím dál více :-)

vybraná testerka | 24.05.2018

Diky!...Alergicka ryma me momentalne trapi snad nejhure co jsem kdy zazila.Chodim s cervenym nosem a tece mi z nosu proudem.Tyhle kapesnicky me zachranily a konecne me pri smrkani nos nestipe a neloupu si kuzi.:-D

Jediny zapor byl hned pri rozbaleni spojene dva kapesnicky ktere mi vytahly i par dalsich a to nemam rada.:-D

vybraná testerka | 23.05.2018

Kapesniky jsou uzasne mekkoucke. Kdyz prisly odlozila jsem je do komody, abych nejdriv spotrebovala jine, ktere tu mam. Ale druhy den se me zhostila nemoc a velka ryma. Diky kapesnikum nemam rozedreny nos, jsou moc prijemne.

Zapor jsem zadny nepostrehla.

vybraná testerka | 22.05.2018

Pěkné balení, moc mě zaujal ukazatel množství kapesníčků na straně, budu vědět, že dochází. Jsou opravdu pevné a současně jemné. Nebojím se toho, že bych měla i při velké rýmě poškrábaný nos. Oceňuji i to, že jsou bez parfemace

Vůbec nic mě nenapadá, opravdu jsem s nimi velmi spokojená

vybraná testerka | 22.05.2018

design, bez parfému, pevné, nerozedře se nos, více vrstev, vlastně je i příjemné do nich smrkat, oproti ostatním kapesníčku, snadno se neroztrhnou. Za mě jedny z nejlepších kapesníčků, které jsem kdy použila, opravdu se vyplatí je zakoupit.

vybraná testerka | 22.05.2018

Pevné a přitom tak jemné, po posmrkání se nepřetrhl. Velmi pozitivně hodnotím balení, žádné plastové obaly. Ráda s nimi utírám dětem pusu, nekřičí ať toho nechám, že je to škrábe, naopak se u toho usmívají.

Žádné

vybraná testerka | 22.05.2018

U nás tyto kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive vyhrály pro svou jemnost, díky 4 vrstvám se při smrkání nepřetrhnou, navíc chrání nos před podrážděním balzámem z mandlového oleje a výtažky z aloe vera bez parfemace a bez parabenů, což je veliké plus. Obal kapesníčku má hezký design, který krásně ladí do našeho ineriéru, takže nesmírná spokojenost po všech stránkách.

vybraná testerka | 22.05.2018

+ při větší rýmě jsou dostatečně veliké a neprotrhnou se + ukazatel množství (velmi praktické) + bez parfemace + netrhají se při vyndávání z krabičky + jemný potisk na kapesníčku je příjemným překvpapením + po týdnu používání je nos bez odřenin

- ekologie vs. hebkost (stačily by u papírových kapesníčky max. tři vrstvy, necítím dotykem a použitím větší hebkost)

vybraná testerka | 22.05.2018

Jako první mě hned na krabičce zaujal ukazatel množství kapesníků. Kapesníky jsou velice jemné, heboučké. Dost silné na to, aby se neprotrhly. Jak už asi všichni známe, z krabičky se dobře vytahují. Jsou super na domácí použití, kde krabička zdobí interiér.

vybraná testerka | 22.05.2018

Jedním slovem prostě SUPER. Kapesníčky jsou jemné a přesto velmi pevné - takže se neprotrhnou při jednom vysmrkání. Velice skvělý nápad je ukazatel množství v krabičce. Obsah mandlového oleje a Aloe Vera je velkým bonusem a navíc nejsou parfemované, což pro dlouhodobé používání je velkou výhodou. Značka ZEWA opět nezklamala.

Nedostatečná perforace - občas jsem vytáhla z krabičky dva kapesníky najednou. Nicméně to bylo tak 5x na celou krabičku.

vybraná testerka | 21.05.2018

Jsem ráda,že jsem mohla vyzkoušet tyto kapesníčky.Celý rok bojuji s alergií,a tak mám nos pěkně sedřený od věčného smrkání.Už při vytahování kapesníčků Zewa z krabičky jsem cítila,jak jsou oproti těm co používám hebké a jemné.Dobře se vytahují z krabičky a hlavně jsou bez parfemace.Tak toto je opravdu odměna pro můj nosík.

nic negativního jsem nenašla

vybraná testerka | 20.05.2018

Jsem moc ráda že jsem mohla tyto kapesníčky otestovat. Jsou úžasné, krásně vonějí a jsou jemné, takže nepoškrábou nos, a jsem ráda že jsou i ve velikém balení. proto si je budu nadále kupovat a doporučím je i rodině a kamarádům.

vybraná testerka | 20.05.2018

Jsem nadšená. Kapesníčky- (krabička) mají moderní vzhled. Používáni je velmi jednoduché a rychlé. Kapesníčky jsou jemňoučké. Tyto měsíce trpím alergii a měla jsem dost často rozedřený nos od kapesníčků, ale tyto mě příjemně překvapily, jak jsou jemné k mému nosu a vůbec ho neškrábou a nedráždí . Určitě je doporučují. Moc děkuji že jsem mohla vyzkoušet, určitě je v těchto pylových měsících budu kupovat a používat.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive mne mile překvapily. Potěšilo mne, že nemají žádnou vůni, jelikož ta mi u kapesníků docela vadí. Jsou hebké - nedráždí a nevysušují nos, i když člověk smrká celý den. Také jsem ocenila, že jsou 4vrstvé.

nic jsem nenašla

vybraná testerka | 20.05.2018

Kapesníčky ZEWA se mi v tuto dobu velice hodily, měla jsem velkou rýmu. Jiné už kupovat nebudu, jsem naprosto spokojená a navíc jsem vůbec neměla odřený nos. Navíc mají příjemnou vůni, s přídavkem mentolu mi vůbec nevyhovují.

vybraná testerka | 20.05.2018

Kapesníčky Zewa jsou krásně jemné a hebké, neškrábou nos ani při delší rýmě. Zároveň jsou pevné, takže se při smrkání jen tak neprotrhnou. Dále se mi líbí ukazatel množství kapesníčků na boční straně.

Čekala jsem aspoň jemnou vůni

vybraná testerka | 20.05.2018

Super kapesníky, již při prvním použití je znát, že jsou jiné než od konkurence. Jsou krásně jemné, pevné a silné. Neodírají nos a neprotrhnou se. I dětem kapesníky vyhovují. Balení je hezké a hodí se pro každého.

Některé ubrousky jsou špatně poskládány nebo slepeny a při vytahování nevytáhnu jeden, ale více kapesníků.

vybraná testerka | 19.05.2018

Parádní kapesníky, velice mě nadchly.Člověk se může vysmrkat ,aniž by se kapesník protrhl. Mohu jen doporučit! Dobrá kvalita jemňoučké a více vydrží než obyčejné kapesníky.Příště použji jen tuto značku.

vybraná testerka | 19.05.2018

Kapesníčky mě velice překvapily svojí jemností a pevností. Při smrkání se neprotrhnout. Dobře se vyndávají z krabičky. I mé děti jsou s nimi spokojený, nemají odřený nos, jak to některé kapesníčky dělávají. Prostě za mě super.

Nic jsem nenašla.

vybraná testerka | 18.05.2018

Kapesníčky velmi jemné, příjemné na dotek, vůbec nedřou nos. Vyhovují jak dospělým, tak i dětem. Hezký design krabičky i kapesníčků + velká výhoda - jsou vícevrstvé. Hezká krabička, pevná, nedeformuje se.

Některé kapesníčky jsou v krabičce špatně naskládané, při vytahování jednoho občas vytáhnete víc (někdy jsou i spojené) kapesníčků. Ale jinak není co vytknout :)

vybraná testerka | 18.05.2018

Kapesníčky mají velmi jemný materiál, strukturu. Kapesníčky jsou obohacené o oleje které jim přidávají na jemnosti. Jsou velmi příjemné při použití. Kapesníčky jsou vícevrstvé a netrhají se ani se nedřou nosánek.

Mohlo by být více designů krabiček.

vybraná testerka | 18.05.2018

Už po otevření mě ubrousky vážně překvapily , jsou velmi jemné a hlavně jsou dost pevné .. a pro mě je hlavně důležité to že díky své jemnosti neodírají nos protože není nic horšího než sedreny nos od smrkání 😑 za mě spokojenost 😉 můžu jen doporučit 👷👍

vybraná testerka | 17.05.2018

Tyto kapesníčky jsou naprosto super.Krásně jemný materiál,krásné vzorování,Nejlepší vlastnost je,že jsou 4 vrstvé tudíž se při smrkání netrhají.Já i dcera jsme s nimi naprosto spokojené.Určitě nezůstaneme u jednoho balení.Už nás nebude trápit červený odřený nos :-)

žádné jsem nenašla,jsou opravdu super :-)

vybraná testerka | 17.05.2018

Kapesníčky Zewa si občas kupuji a tyto Softis s balzámem mě také nezklamaly. Úžasně hebké, jemné a přitom pevné. Jen tak se neprotrhnou. Zrovna trpím kvůli alergii a tak používám kapesníky dá se říct nepřetržitě. Proto mám pod nosem stále červenou, podrážděnou kůži. S těmito kapesníčky to ale díky jejich jemnosti a přidanému mandlovému olejíčku nehrozí. Cena je sice vyšší, ale díky pevnosti jich nespotřebuji tolik jako běžných kapesníků. Opravdu doporučuji

Nenašla jsem :)

vybraná testerka | 17.05.2018

Kapesníčky mě velice mile překvapily.Jsou opravdu jemné a dost silné.Nedají se jen tak- jak říkám-"prosmrknout".No a to je pro mě taky dost důležité.Protože smrkám často a neustále-kapesníček toho vydrží fakt dost.Když jsem kapesníček vyndala,hned mi hlavou blesklo:Jé to je jako ubrousek : )Ba ještě lepší...Taky mě potěšilo,že není nijak aromatický-to by nebylo dobré.Malé lístečky,které jsou na kapesníčcích vyraženy jsou decentní a milé.

Škoda,že stojí přes 40kč-potřebovala bych slevu na moje doživotní smrkání :) to se nedá nic dělat.Protože jich spotřebuji dost.

vybraná testerka | 17.05.2018

Velmi jemné kapesníčky, které bez problémů používám i při opravách makeupu a odličování, když dojdou tampónky. Netrhají se a vydrží i stírání potu, pobryndanou bradičku u vnoučka nebo jako náhrada intimních kapesníčků. Již jsem použila i na vyndání řasy z oka a to úspěšně bez bolest. Nedráždí, protože nejsou napuštěny zbytečnými vůněmi. To jestli něco cítím mi po vyčištění nosu napoví můj vlastní nos a ne parfém na kapesníku. Oceňuji olejíček na ošetření, nosík se tak neloupe ani při větší rýmičce.

Nic mne nenapadá, určitě jsou i v praktickém malém balení do kabelky.

vybraná testerka | 17.05.2018

Takže vážení,kapesníčky jsem vyzkoušela i s mým dítkem a mohu Vám říct,prostě úžasné.Ani po několikátém použití se neprotrhli a jsou krááásně heboučké,takže žádný odřený nosík.Myslím,že je budem kupovat i nadále :-D

Zápory jsme nenašli

vybraná testerka | 17.05.2018

Kapesníčky přišly právě včas! Celá rodina rýmu a kašlík. A musím napsat, že testované kapesníčky jsou špica mezi kapesníky! Jemné, pevné, příjemné, syn ani nepipl pri utírání nosiku a to to nesnáší! I krabička mě baví, není přeplácaná na pohled, nemám ráda přeplácaný věci. Dobrá volba, řadíme mezi oblíbené výrobky.

Negativní vlastnosti jsem nenašla.

vybraná testerka | 17.05.2018

Kapesníčky ZEWA s balsamem, mandlovým olejem a aloe vera jsou opravdu úžasné. Už při otevření mě ovanula jejich krásná vůně. Samozřejmě jsem je i se synem otestovala, jsou měkoučké a voňavé, neodřou "nos", což je důležité. Už teď vím, že u nás doma budou pořád :D.

Nic jsem nenašla :D

vybraná testerka | 16.05.2018

Perfektní, měkoučké, jemňoučké. Vyhovují všem ve všech směrech. Dcera 7 let si je zabavila, že budou jenom její a nikdo jiný si je nebude brát :-) takže takto jsme doma s kapesníčky dopadli. Děti jsou ale upřímné, takže to o něčem svědčí

Občas nejsou kapesníčky pořádně perforované, tak se ledabyle trhají.

vybraná testerka | 16.05.2018

Kapesníčky jsou jemné, ale silné, neprotrhnou se. Zrovna je čas, kdy mě trápí senná rýma a z nosu mi ve dne v noci teče. Nos mám odřený a bolavý, takže mi kapesníčky přišly moc a moc vhod. Jsem spokojená a určitě si je budu kupovat domů a do práce.

Žádné nejsou

vybraná testerka | 16.05.2018

Kapesníčky mi dnes přišly a nemohla jsem se dočkat až je vyzkouším a nezklamala jsem se. Jsou parádní,jsem s nimi naprosto spokojená,mandlový olej a aloe vera úplně super,80 kusů akorát,moc hezký obal,takže za mě spokojenost.

Žádné nejsou.

vybraná testerka | 15.05.2018

S dvouleťákem a novorozencem nemá u nás krabička kapesníčků dlouhé trvání. Oceňuji jemnost a pevnost. Fakt se nedají jen tak rozstřelit. V případě nouze jsou fajn i jako toaletní papír 😁. Syn obzvláště oceňuje krabičku, protože s ní může běhat po bytě a hrát si na večerníčka.

Na krabici se píše "s Aloe Vera a mandlovým olejem". Ve složení o tom není ani zmínky. Také jsou evidentně bělené chlorem .

vybraná testerka | 15.05.2018

Kapesníčky jsou naprostu super, už jsme je vyzkoušeli a jsme s nimi naprosto spokojeni. Jsou jemné, dobře sají a určitě je musí ocenit každý. Pro mě jsou naprostou nezbytností, jak doma tak venku, hodí se vždy a všude.

Žádné negativní vlastnosti jsem nezjistila

20.11.2022

Kapesníčky jsou opravdu jemné , kvalitní materiál.

27.10.2022

Krásně jemné kapesníčky, které nedráždí nos.

žádné.

09.12.2021

Velmi praktické a skvělé kapesníčky. Velmi ráda je používám.

15.03.2021

krásný a užitečný kapesníčky, jsou velice jemné a mam je vždy u sebe

25.02.2021

2 obrovské výhody : měkkost + pevnost , rozhodně parádní výrobek , díky kterému nebude při rýmě "odřený" nos

cena

11.12.2020

Super kapesníčky, při smrkání se neprotrhnou, mají moc pěkný obal.

11.12.2020

Zewu mám jako značku ráda a kapesníčky mám vždy po ruce kvůli prckovi. Za mne palec nahoru

16.11.2020

Skvele kapesnicky, ktere jsou nekolikavrstve a jemne. Dobra znacka

Cena

16.11.2020

Velmi prijemne kapesnicky, ktere jsou jemne. Skvele v dobe dlouhe rymy nebo alergie, vubec nedrazdi nos.

11.11.2020

Zewa kapesníčky vždy byly ty lepší a oblíbenější. Už od mého útlého věku. Zewa jsou TOP

29.07.2020

Měkoučké kapesníčky pro každý nosánek. Kupuji jen tuto značku.

Vyšší cena

24.07.2020

Jemné kapesníčky, příjemné na dotek

Žádné zápory nemají

19.07.2020

Velmi jemné a pevné kapesniky. Vhodne i pro male deti.

23.05.2019

U kapesníčků mám nejraději to, když jsou pevné, ale zároveň po nich nemám odřený nos. Zewa jako taková dělá, bych řekla, velmi kvalitní kapesníčky, takže splňují to co bych očekávala. Je to asi jedna z věcí, které mi nesmí chybět v žádné kabelce nebo batůžku, první pomoc za každé situace :D

14.05.2019

Ten kdo vymyslel papírové kapesnicky by zasloužil Nobelovu cenu. V době chřipek a nachlazeni je to nepostradatelný pomocník. Papírové kapesnicky zewa jsou krásně jemné a přít pevné, ještě se nám nestali, ze by se při smrkani protrhly

07.03.2019

Kapesníčky nás příjemně překvapily. Jsou krásně hebké, nedřou nos při smrkání..Neprotrhávají se, dobře absorbují. Jsou snadno k dostání. Cenově jsou také dostupné. Domů je kupujeme pravidelně. Za nás zatím nejlepší, které jsme vyzkoušeli.

Žádné.

10.02.2019

S kapesníčky jsem moc spokojena, v období rýmy a alergií přijdou vždy vhod nejen díky tomu, že jsou velice jemné a nos nijak nedráždí ani neodírají. Tím pádem se člověk vyhne nepříjemnému opuchlému nosu.. Doporučuji

11.01.2019

U nás jsou tyto kapesníčky záruka spokojenosti. Jsou pevné, neprotrhnou se jen tak ale zároveň jsou jemné, což je při rýmě docela zásadní. Odřený nos máme při rýmě z častého smrkání tak jako tak ale tyto kapesníčky to aspoň zmírňují.

06.12.2018

Na doporučení kamarádky jsem také vyzkoušela novinku. Kapesníčky mě zaujaly svou jemností, při vyndání jsou příjemné na omak opravdu pevné. U levnějších značek se kapesníčky roztrhly, nebyly tolik savé. Tyto jsou hezky savé, netrhají se - jsou o něco větší než klasické tahací papírové kapesníky a dají se použít vícekrát než na jedno smrkání.

18.11.2018

Zewa je opravdu kvalitní značka, i když je trošku dražší.Kapesníčky jsou jemné a hebké a chrání proti podráždění nosu, protože v sobě mají skvělý balzám.Jsou 4 vrstvé, bez parfemace a parabenů a extra silné pro častou rýmu.V době nachlazení ideální.

Cena-jsou drahé

13.10.2018

Kapesníčky jsou opravdu velice jemné a přitom pevné, netrhají se. Syn má aktuálně rýmu, tak jsem řešila, jaké kapesníky koupit pro jeho malý nosík, aby nebyl hned odřený - koupila několik typů a značek a tyto jsou super a TOP! Všem velice doporučuji!

11.10.2018

Kapesníčky ale i jiné výrobky od Zewy kupujeme nejčastěji.Kapesníky jsou pevné nepotrhají se což je velmi duležité :D Doma na stole musí být krabice s tahacími kapesníky stále ..A dětem se líbí krabičky zewa kids :D

Cena ale s porovnáním s kvalitou přijatelná.

08.10.2018

Kapesníky od značky Zewa máme momentálně doma. Syn i partner mají rýmu, takže je mám na očích celý den. Jsou příjemné, měkké, s lehkou vůní, bez zbytečné parfemace takže nedráždí nos, neprotrhávají se a obal je snadno znovuzavítatelný.

vyšší cena

23.09.2018

S těmito kapesníčky jsem spokojená.Jsou hodně pevné,takže se opravdu jen tak neprotrhnou ani nerozmáčí.Jsou příjemné na dotek,jemnoučké a je úplně radost je používat.Jsou podle mého názoru velmi kvalitní.

Cena je trošku přemrštěná

22.09.2018

Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou úžasné. Díky čtyřem vrstvám se při smrkání nepřetrhnou, navíc chrání nos před podrážděním balzámem z mandlového oleje a výtažky z aloe vera. Jsou bez parfemace a bez parabenů, což je veliké plus. Rozhodně doporučuji.

20.08.2018

Tyto kapesnicky pouziva cela rodina. Jsou velimi jemne diky aloe vera. Nikdy jsme od nich nemeli odřeny nos. Pritel trpi alergiemi a tak tyto kapesnicky ma neustale u sebe jak v práci tak v aute. Doporucujeme.

03.08.2018

Jemné kapesníčky, lepší určitě neznám. Nedráždí nosík ani těch nejmenších, a pokud máte podrážděný nos od rýmy, tak tyto kapesníčky budou tou nejlepší péčí pro vás. I cena je super, takže není co vytknout.

26.07.2018

kapesníčky od zewy kupujeme hlavně ty do kabelky v malých balíčkách jsou pevnější než ostatní kapesníčky a některé tak krásně voní že je příjemné nabídnout kamarádce kapesníček když zrovna nemá a slyšet jé ten krásně voní...

23.07.2018

Velmi příjemné. O proti jiným kapesníčkům méňě dráždí nos a jeho okolí, po několika pár dnech smrkání. Příjemná vůně, která není silně parfemovaná. Potěšila mě i cena, která je příznivá. Asi nějakou chvíli u těchto kapesničků zůstanu :)

14.07.2018

Baví mě krásný design a pevnost materiálu. Na alergie sice netrpím, nicméně v kanceláři máme nonstop zapnutou klimatizaci s v létě je to vcelku zatěžující. Na stole u počítače mám Zewa kapesníčky a používá je i jeden kolega. Nedráždí noc při dloluhodobém používání

12.07.2018

Kapesníky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou pěkně pevné. To je asi tak jedine, co mě na těch kapesnikach zaujalo. Kapesníky jsou super, ale docela mě odrazuje cena. Ale asi jo, proč ne. Z jiných kapesníku mivam odreny nos, z těchto také, ale až později.

12.07.2018

Tyto kapesníčky jsem vyzkoušela nedávno, když jsem měla rýmu a byla jsem velmi překvapená. Kapesníčky Zewa jsou pevné, ale jemné, a proto od nich není rozedřený nos. Určitě doporučuji a zase koupím znovu.

10.07.2018

kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive otestovány při akutní rýmě a hodnotím jako výborné. jsou pevné, netrhají se a jsou jemné, takže neodírají nos ani jinak nedráždí. značku Zewa doporučuji.

09.07.2018

Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou velice měkké a přitom pevné kapesníčky. Balení je dostatečně velké a také ve vozidle je máme vždy po ruce. Používáme je často a nos není podrážděný ani odřený.

02.07.2018

U nás je velká spotřeba kapesníčků.Kupovala jsem vždy obyčejné.Do testování jsem se nedostala,přesto jsem je chtěla vyzkoušet.Proto jsem koupila a byla mile překvapena.Kapesníčky jsou pevné tudíž se netrhají,jsou jemné a moje vnoučata neměla odřené nosíky.Vřele doporučuji

29.06.2018

Kapesníčky od firmy Zewa mám moc ráda a jejich nové Zewa Softis Soft & Sensitive jsou velmi jemné, měkké a krásně voní. Kapesníčky jsou vždy potřeba a to nejen v obdobích alergie či při nachlazení. Tyto kapesníčky všem doporučuji :-)

21.06.2018

Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou skvělé, jemnoučké, heboučké, nos po nichnení červený a nikterak podrážděný, jsou velmi příjemné na dotek, bohuzel cena je trosku vyssi, ale kvalita je u nich opravdu velka

19.06.2018
Doporučení: 77

Kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou velmi měkké a hlavně bez parfemace. Nejvíce se mi líbí, že jsou vyvedeny z toho nejkvalitnějšího papíru, proto vynikají bezkonkurenční jemností a pevností. Za mě určitě doporučuji

17.06.2018

Tak musím říct, že tyto kapesníčky jsou pro mě asi opravdu nejlepší. Oceňuji na nich jejich složení, ale hlavně jejich hebkost a jemnost, protože to je pro mě taky důležité. Nosím je neustále v kabelce,a le i v dětské tašce. I toaletní papír od této značky je skvělý.

17.06.2018

Sem nadšená. Tyto papírové kapesnicky se netrhaji. Jsou z příjemného materiálu a mají jemnou, lehkou vůní, která není dráždivá. Nesmím opomenout i design, který je velmi pěkný a tak se nemusím bát tyto kapesnicky vyndat z tašky.

15.06.2018

Výrobky od Zewy kupuji a jsem s nimi maximálně spokojena.Ppírové kapesníčky nosím při u sebe.Jsou krásně jemné nedráždí pokožku kolem nosu,velice praktické do každé kabelky,cenově dostupné.Rozhodně u této značky tyto výrobky budu kupovat i nadále

12.06.2018

Tuto značku mám moc ráda. Kapesníčky jsou velmi jemné a přesto pevné a hned se neroztrhnou ani neodřou nos :-). Kupuji je pravidelně i přes vyšší cenu oproti některým jiným a jsem s nimi maximálně spokojená.

11.06.2018

Tahle značka prostě nezklame. Používáme snad všechny výrobky, ale kapesníčky jsou pro naší rodinu top. Vlastně jiné už ani nekupujeme. Jemné a netrhají se. Prostě paráda při rýmě i jen tak na utření. Máme malou dcerku a tak spotřeba je jasná.

10.06.2018

Kapesníky zewa jsou příjemné silné není po nich odřený nos prostě jsou supér

10.06.2018

Jemné kapesníčky, které jsou na druhou stranu velmi pevné a vydrží opravdu hodně. Ani při častém smrkání (alergie) se mi nestalo, že bych měla nos "odřený". Líbí se mi i praktické balení po 10ks, které se vejde i do té nejmenší kabelky

08.06.2018

Tyhle kapesnicky teto znacky jsou super.Deti maji alergie tak jsou kpesnicky stale zapotrebi.Tyto jsme koupily a jsou krasne jemne a nestoji moc.Nedrazdi nos a poskytuje jemnost.recenze kladne😇😇😇😇

07.06.2018

jemne kapesnicky zewa softis soft sensitive jsem v obchode zahledla a rada jsem zakoupila prijdou mi ze maji mooc hezky disajn a krasne voni cena je primerena kvalitnimu zpracovani urcite budu kupovat dal

07.06.2018

Nedrazdi nos a jsou krasne jemne Deti maji casto alergie a vubec v tomto obdobi a tuto znacku milujeme.Za Nas urcite mohu doporucit.Sleduji rada tyto novinky a recenze maminek vzdy potesi nejvice.😇😇😇😇😇😇

07.06.2018

Neprihlasovala jsem se do testovani jelikoz uz nekolikaty rok kupujeme jedine tyto kapesnicky Zewa vlastne kupujeme vse od Zewy jelikoz je velmi jemna na dotek a krasne voni po hermanku.Doporucuji vsem

05.06.2018

Kapesníčky jsou neskutečně jemné a hezké.Výborně sají, netrhají se a nerozmáčí se hned - jsou větší než klasické kapesníčky z krabice. Rozhodně se z nich neodře nos.Za mně výborný výrobek a palec na horu.....

03.06.2018

Kapesníčky jsou opravdu kvalitní. Jsou 4 vrstvé,což ocenuji.Povrch kapesníčků je velmi jemný,ale zároven také pevný,takže se dají použít i vícekrát. U běžných kapesníků mám odřený nos z neustálého smrkání,ale u těchto tento problém zatím nepozoruji. Jedná se o kvalitní výrobek,který doporučuji.

31.05.2018

Zewa Softis Soft & Sensitive jsou hebké kapesníčky, které se vyznačují více vrstvami. Jsou opravdu šetrné, protože je používám, když mám rýma a nemám tak odřený nos jako u klasických kapesníků. Velká spokojenost

31.05.2018

Skvělý výrobek od osvědčené značky. Používáme doma již nějakou dobu. Pevný a zároveň jemný materiál neodírá jemnou pokožku pod nosem. Díky jemným olejům a dalším rostlinným přídavkům působí zklidňujícím efektem. Cena přijatelná, k dostání ve všech drogeriích.

30.05.2018

Vyzkoušela jsem kapesníčky Zewa a byla jsem mile překvapená,jsou pevné,neodřou nos jako levnější varianty kapesníků,mají hezký design,cena je vyšší ale zato kvalitnější produkt,určitě koupíme zase,doporučuji.

23.05.2018

Nejlepší kapesníčky! Vždy je kupujeme, nedráždí mi nos, okolo a také velmi oceňuji, že jde po starně vidět kolik kapesníku je ještě v krabičce. Jsem moc radá, že jsou bez parfemace. Krásně pevné, nethají se a zároveň měkké. Doporučuji!

21.05.2018

musela jsem si je koupit, ale musím říct, že peněz nelituju, super čtyřvrstvé provedení pro citlivky a citlivé dětské nosánky je to nejlepší, co jsem zatím vyzkoušela, synek má rýmu furt a od těchto zewa kapesníčků nemá poškrábaný nosánek

21.05.2018

Sice jsem kapesníčky nedostala k otestování ,ale zakoupila jsem je na základě recenzí . Alergie naší rodinu netrápí ,ale poslední dobou nachlazení,které si předáváme. Takže kapesníčky Softis soft od Zewy byla jasná volba . Dcera ocenila jemnost a manžel zase pevnost a 4 vrstvy . Mě se líbilo , že nejsou parfemované a jsou super jemné. Sice jsou dražší ,ale za kvalitu si ráda připlatím.

nic jsem nenašla

21.05.2018

Zewa je u nas v rodine velice oblibena a casto pouzivana. Libi se mi, ze jsou dostatecne silne, nepretrhuji se, jsou 4vrstve coz je jen plus, velice kvalitni kapesnicjy, ktere vydrzi dlouho. Jsou ruzne druhy, kazdy si oblibi svuj druh.

17.05.2018

Kapesnicky Zewa. :-) Po nich vzdycky sahnu kdyz mam poradnou rymu, protoze zadna jina znacka je nepredci. Jine kapesnicky se pri silnem smrkani proste protrhnou a tyto vydrzi vsechno. Libi se mi, ze je mozne vybrat verze jak bez parfemace tak s parfemaci. Navic jejich baleni maji vzdy skvely a napadity dizajn. :-)

16.05.2018
Doporučení: 12

Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive jsou jemňoučké na dotyk. Pokožku nepoškrábou. Smrká se do nich dobře. Jsou příjemné, pevné. Jsme s nimi spokojení všichni z rodiny. Nosíme je v batůžku na výlety a kamkoliv, kde nás rýma přepadne. I na utření rukou.

14.05.2018

Je nekdo, kdo nema papirove kapesnicky neustale po ruce, jak doma, tak v kabelce, na cestach, hygienicka vec, nemusite nosit s tebou mokre latkove kapesniky, po pouziti zahodite...sice odpad, no ale...tytokapesníčky chrání proti podráždění jedinečným balzámem, pro nos prijemne

11.05.2018

Kapesníčky jsem dostala jako dáreček k časopisu a potěšilo mně, že i při častějším smrkání mi nos a pod nosem nezčervenalo a neodřelo se. Ale řpi opravd velké rýmě si nedovedu představit, že bych si těchto kapesníčků kupovala hromadu, by mě ta rýma přišla pěkně draho :D

11.05.2018

V dnešní době snad neexistuje domácnost kde by se bez těchto pomocníků obešli a ani ta naše není jiná. Kapesníčky jsou velice příjemné a nedráždí. Vždycky sem při velké rýmě bojovala s podrážděním okolí nosu a tyhle kapesníčky moje problémy mnohonásobně snížili. Samozřejmě že nejsou nejlevnější, ale radši si připlatím než vypadat jako když mám kolem nosu kdo ví jakej kožní moribundus

11.05.2018

Narazila jsem na tyto kapeníčky v obchodě a rozhodla jsem se je vyzkoušet i když mi nevyšlo testování. Jsou krásně měkké a nedráždí nos,cena je trochu vyšší,ale za kvalitu se platí. Kapesníků u nás máme velkou spotřebu,zvlášť v tomto jarním období.

10.05.2018

Papírové kapesníčky jsou u nás velmi žádané, máme je permanentně na stole, mám je v kabelce i v kuchyni. Třeba má mnoho druhů a vůní ,takže vždy v akci koupím jinak jsou drahé 😒 jsou i velmi jemné a nedrou tolik 😉

Cena

10.05.2018

Papírové kapesníčky mám vždy po ruce a za žádných okolností bez nich nevycházím z domu, zvláště teď, když mám dítě. Značku Zewa mohu jen a jen doporučit, jsou krásně jemné, příjemné pro pokožku a netrhají se jako kapesníčky ostatních značek. Za mě top.

10.05.2018

Ubrousky a kapesníčky od zewy dobře známe a pravidelně kupujeme. Tyto jsou obohacené od hojivé přírodní výtažky a pomáhají šetřit citlivou pokožku pod nosem. Jsou velmi pevné, vícevrstvé a zároveň velmi měkké a jemné, Máme velkou spotřebu a značce zůstaneme věrní.

10.05.2018

bez papírových kapesníků nevyjdu z domu, vždy musí být v kabelce aspoň 2 balení. Zewa Softis Soft & Sensitive jsem si oblíbila, jsou obohaceny o mandlový olej a výtažky aloe vera, takže ani při větší rýmě nos není podrážděný. Bez parfemace, parabenů, 4 vrstvé - co víc si přát.

10.05.2018

Miluji tyto kapešníčky,nejen že krásně voní,nedráždí pokožku ale jsou také pevné a neprotrhnou se.Pro nás alergiky jsou nepostradatelné.i přes mírně vyšší cenu mohu rozhodně doporučit.jsou vysoce kvalitní

10.05.2018

Zewa, to jsou nejlepší toaletní papíry,papírové kapesníky a papírové utěrky. Vysoká kvalita, pevnost. Cena vyšší, ale odpovídá kvalitě. Já bez kapesníků nevyjdu z domu. Tyto jsou velmi praktické na stůl do kanceláře. Určitě doporučuji.

10.05.2018

Zewa Softis Soft and Sensitive jsou nejlepší kapesníčky, které jsem vyzkoušela. Příjemné, měkké ale neprotrhnou se, a to i při opakovaném použití a silné rýmě, kupuji si Zewa Softis kapesníky i wc toaletní papíry máme tuto značku doma moc rádi. Jsem s nimi naprosto spokojená.

10.05.2018

Zewa softis kapesníčky jsou opravdu skvělé a určitě i hodně potřebné. My je doma máme a jsme všichni celá rodina spokojení a nikdy nám nechybí. Navíc je používáme i někdy i na utření stolu po dětech. :)

10.05.2018

Tak jemné kapesníčky zewa soft jsou opravdu kvalitní a jemné, které by neměly chybět v žádné domácnosti. Opravdu jsou kvalitní, netrhají se a hlavně nedřou noc jako ty ostatní. Mám je vždy po ruce. Jak doma, tak i v autě.

10.05.2018

Kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive už nějaký čas používám.Mám alergii,takže smrkám dost často.Kapesníčky jsou jemné,měkké a nedráždí tak pokožku v okolí nosu,protože obsahují mandlový olej a výtažky aloe vera.Jsou bez parfemace a parabenů.Balení je praktické a určitě by nemělo doma chybět.

09.05.2018

Protože jsem si kapesníčky nevytestovala, hned jsem si je koupila. Jsou báječné. Velmi jemné a zároveň velmi pevné. Obohacené o pečující přírodní oleje, což dělá dobře namáhané pokožce pod nosem. Velké balení je praktické. Cena naprosto přiměřená.

09.05.2018

Zewa Softis Soft and Sensitive jsou stoprocentně nejlepší kapesníčky, které jsem vyzkoušela. Příjemné, měkké ale neprotrhnou se, a to i při opakovaném použití. Jelikož jsem alergička "na všechno" a polovinu roku proprskám, kupuji si Zewa Softis kapesníky (domů v krabici a do kabelky balené) velmi často. Jsem s nimi naprosto spokojená.

09.05.2018

U kapesníčků Zewa Softis Soft & Sensitive oceňuji, že jsou obohaceny o mandlový olej a výtažky aloe vera, takže jsou velice jemné a nedráždí pokožku nosu. Jsou také bez parfemace, parabenů a 4vrstvé a takovým výrobkům dávám přednost. Značka Zewa je zárukou vysoké kvality.

09.05.2018

Zewa podobné výrobky určené k osobní hygieně prostě umí. Také tyto kapesníčky se povedly. Opravdu jsou velmi pevné a zároveň báječně jemné a měkké. Neodírají jemnou pokožku pod nosem. Jsou zdravotně nezávadné a také šetrné vůči životnímu prostředí.

09.05.2018

Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive. Tyto kapesníčky jsou oblíbeny v celé naše rodině. Jsou čtyřvrstvé....tudíž dostatečně silné a přitom jsou velmi jemné a tudíž dostatečně šetrné k pokožce.

08.05.2018

Značku Zewu doma používáme,ať už toaletní papír tak i kapesníčky.Tyto kapesníčky mají přednost,že jsou čtyř vrstvé a navíc bez parfemace.Jsou extra silné,proto se neprotrhnou.Jsou zároveň velmi jemné,proto nedráždí nos.Doporučuji všem.

Žádné.

08.05.2018

Zewa kapesníčky běžně kupujeme,jsou měkké a neděli nos, používám je i někdy na to když malá něco rozlehlé nebo ušpiní,mohu jen doporučit a něj jsou s nějakou vůni krásně provoní i místnost kde jsou otevřené

07.05.2018

Se Zewa kapesníčkama je celá naše rodina velmi spokojená. Jsou příjemné, hebounké, voňavé a řekla bych, že se tak lehce neprotrhnou jako jiné značky. Cena za balení mi nepřijde vysoká a tak proto je máme stále při ruce

07.05.2018

Opravdu velmi kvalitní kapesníčky, které se snadno neprotrhnou,jsou hebké a krásně voní. nedráždí pokožku,jsou šetrné.navic cena je příznivá.jsem velice spokojen a za sebe mohu jen doporučit.jsou praktické

07.05.2018

TESTOVÁNÍ: Jemné kapesníčky Zewa Softis Soft & Sensitive.Kapesníčky této značky ráda používám,i jiné jejich výrobky,jelikož jsou kvalitní i cenově přijatelné,proto tuto značku kupuji už opravdu dlouho.

07.05.2018

Tyhle jemné kapesníky jsou opravdu skvělé. Pro mé jarní alergie to nejlepší. Jsou bez parfemace, což patří mezi hlavní výhodu. Čtyři vrstvy, takže se určitě nestane, že by se protrhly. Zároveň nedráždí nos. Cena je trochu vyšší, ale spotřebu tak velkou nemám.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat