Nepovedená manželství celebrit: Nevěry i "praní špinavého prádla". Poučte se pro svůj vztah!

29.11.2012 | Vztahy

Není snad den, kdy by si člověk neotevřel internet a nevykoukla na něho nějaká zpráva, že se ta či ona domácí či zahraniční celebrita rozchází se svým partnerem nebo partnerkou. Není v lidských silách něco takového sledovat, ovšem přesto je možné vzít si z jejich příběhů jistá ponaučení.

Tak třeba, že…

… vdát/ženit se po pár týdnech není ten nejlepší nápad.

Na tohle jsou odborníci spíše hvězdy zahraničního světa celebrit. Vzpomeňme na Britney Spears a její svatbu v Las Vegas, kdy si pod vlivem alkoholu vzala svou lásku z dětství Jasona Alexandera. Sňatek byl anulován po uplynutí 55 hodin. Dalším příkladem je modelka Kim Kardashian, která si vzala basketbalistu Krise Humphriese po desetiměsíční známosti či zpěvačka Katy Perry, která byla vdaná za britského komika Russella Branda čtrnáct měsíců. Jejich vztahy skončily velmi brzy kvůli nepřekonatelným rozdílům – o kterých za tu krátkou dobu, kdy byli spolu, před svatbou zkrátka nějak nepřišly. A pak přišlo vystřízlivění.

Samozřejmě neexistuje žádná daná a „bezpečná“ lhůta, po kterou by se lidé měli poznávat a pak teprve se vzít, ale je dobré se před tím, než vyřknete své „ano“, dobře poznat. Zjistit po svatbě, že váš muž nechce – na rozdíl od vás – děti, nebo že vaše žena touží po životě na venkově, zatímco vy jste městský typ, totiž nemusí být nic příjemného…

… každá nevěra se nakonec vždycky provalí.

Celebrity mají tu nevýhodu, že na ně za každým stromem čekají nějací paparazzi, kteří se těší, až je budou moci při něčem nekalém přistihnout. A že se jim to obvykle nakonec podaří – takoví Ashton Kutcher, který v den výročí podvedl Demi Moore, nebo Kristen Stewart, která svého upíra Roberta Pattinsona podvedla s režisérem, by mohli vyprávět. Ostatně nemusíme pro příklady nutně chodit do zahraničí – vzpomeňme na bývalého reportéra Radka Johna a dlouhé roky podváděnou herečku Zlatu Adamovskou, nebo zpěváka Petra Koláře, herce Jiřího Langmajera a mnohé další. Diskreditující fotografie na stránkách bulváru vám samozřejmě nehrozí, ale věřte, že i když budete sebeopatrnější, nakonec se stejně provalí, že jste partnerovi či partnerce nevěrní.

Pokud chcete partnerství ukončit, buďte k druhému upřímní. Rozhodně není dobré nechat se chytit při činu…

… špinavé prádlo na veřejnost nepatří.

Vyřizování účtů přes média (tedy především ta bulvární), kterého se dopouštějí některé celebrity po nevydařeném vztahu, může pro nějakou skupinku čtenářů působit atraktivně, ale je to nevkusné. Své o tom ví ředitelka nadace Kapka naděje Vendula Svobodová a její manžel Patrik Auš, kteří se přes média dohadují o syna Jakuba. Vdova po skladateli Karlu Svobodovi manžela obvinila z opilectví a neschopnosti postarat se o syna. „Já už jsem o jedno dítě přišla, když mi zemřela Klára, teď nechci přijít o druhé. Kubu nedám někomu, kdo se o něj nedokáže postarat," říká Svobodová. Co ji k tak razantnímu postoji vede? Podle svědků z Říčan, kde Vendula se synem bydlí, má Patrik problémy s alkoholem. Stejný scénář se opakuje i v případě sporu zpěvačky Dary Rolins a jejího expřítele Matěje Homoly při sporu o dceru Lauru, kdy také padají silná slova o opilosti Homoly. To samé platí pro nejrůznější pomluvy v okruhu společných přátel, nenávistné statusy na facebookových zdech apod. Zkrátka to, co se stane v soukromí, má v soukromí také zůstat. Praní špinavého prádla na veřejnosti je lepší se zdaleka vyhnout!
TIP Bety:
Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat