Horoskop na týden od 21. do 27. března 2016 od naší astroložky Anny!

20.03.2016 | Zábava

Berani, své nejbližší v následujících dnech překvapíte až nezvyklou vřelostí a náklonností. Býci, jen málokdy dobře snášíte, pokud se vás někdo snaží „napasovat“ do svých vlastních kolonek a představ o tom, jak byste měli vést svůj život. Blíženc, budete mít pocit, že po vás všichni chtějí zhola nemožné, a že abyste vyhověli všem jejich nárokům a požadavkům, museli byste se rozdělit nejméně na deset různých lidí. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Své nejbližší v následujících dnech překvapíte až nezvyklou vřelostí a náklonností. Ne že byste jim svou lásku nedávali najevo častěji, jen se vaše city obvykle tak jasně neodráží ve všem, co děláte. Nicméně vám svědčí, když občas ukážete i svou zranitelnost a pustíte si své nejbližší zase o něco blíže „k tělu“. Jen pozor, aby toho někteří lidé nezneužili, než se pustíte do odkrývání svých niterných pocitů, dobře přemýšlejte o tom, koho máte před sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jen málokdy dobře snášíte, pokud se vás někdo snaží „napasovat“ do svých vlastních kolonek a představ o tom, jak byste měli vést svůj život. Jenže tento týden budete muset ze svých pravidel slevit a podřídit se. Ačkoli se nebudete z něčeho takového právě radovat, vaše okolí (především kolegové v práci) vám bude vděčné. A vy zjistíte, že i když svět pokaždé nefunguje podle vás, není vždycky na škodu nechat se vést.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Budete mít tento týden pocit, že po vás všichni chtějí zhola nemožné, a že abyste vyhověli všem jejich nárokům a požadavkům, museli byste se rozdělit nejméně na deset různých lidí. A to může vyústit v nepěkný stres, který vás bude provázet na každém kroku, v práci i doma. Snažte se odhadnout, které požadavky na vaši osobu jsou oprávněné a které zavánějí spíše zneužíváním vaší dobré vůle. Jen tak se vám povede se ze všeho nezbláznit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Následující týden prožijete na hranici příjemných fantazií a reality. Ta je totiž poslední dobou tak nepříjemná, že raději utíkáte do říše snů, abyste si uchovali zdravý rozum. Jenže snaha utéct před problémy do světa fantazie přináší ovoce jen krátkodobě, ačkoli ve vašich snech žádné problémy neexistují, v tom skutečném nepřestanou existovat, dokud je nevyřešíte. Sestavte si proto seznam priorit a toho se držte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ačkoli se tomu budete všemožně bránit, nakonec se proti své vůli stanete nedobrovolným účastníkem životního dramatu někoho jiného. I když jistě můžete druhým přispět v krizi životním moudrem a radou, dávejte si pozor, abyste nakonec nebyli označení za hlavního zloducha. Proto raději dobře važte slova a zachovávejte přísnou neutralitu. Rovněž zapřemýšlejte o tom, jak moc se chcete ve sporu někoho jiného angažovat – za snahu pomoci byste neměli platit ztrátou vlastního duševního klidu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Nějakou dobu už vnitřně bojujete s rozporem mezi tím, co po vás chce vaše okolí, a tím, co je hlavní náplní vašich snů a tužeb. Zkuste se proto tento týden více soustředit sami na sebe, převezměte kontrolu nad svým životem a především jeho směřováním. Následující dny budou totiž hvězdy takové změně nakloněny!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Právě začínající týden budete bojovat s u vás velmi nezvyklým poklesem energie a elánu pouštět se do nových úkolů a výzev. Máte totiž pocit, že i když uděláte cokoli, nedočkáte se adekvátního uznání. Ve skutečnosti je ale pravděpodobnější, že už jste k běžným pochvalným projevům hluší a toužíte po větším ocenění. To ale vaše okolí nemůže vědět, dokud mu to nevysvětlíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden se ocitnete na jakési emocionální houpačce – vaše výkyvy nálad nebude stíhat a chápat ani vaše okolí, a vlastně ani vy. Jako byste se najednou proměnili v úplně jiného člověka. Zkuste zapátrat, kde může mít takové chování příčinu, možná budete překvapeni, jak málo občas stačí člověku k tomu, aby přestal být sám sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Důvěra je pro vás klíčová prakticky v každé oblasti života, ať už pracovní nebo té soukromé. Pokud někomu nedůvěřujete, máte problémy s ním vyjít a konstruktivně spolupracovat. Bohužel tento týden zjistíte, že člověk, jemuž jste až dosud téměř bezvýhradně věřili, si vaši důvěru tak docela nezaslouží. Ještě než podlehnete svým instinktům přerušit s danou osobou jakýkoli kontakt, vyslechněte jeho verzi příběhu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Následujících několik dní vás potrápí především vaše nejbližší rodina a přátelé. Právě oni patří k těm několika málo lidem, kteří vás mohou opravdu hluboce zranit. Navíc vás jako z udělání zradí i vaše jindy bezchybné instinkty a vy budete reagovat tak, že celou situaci ještě zhoršíte, ačkoli vaším úmyslem byl pravý opak.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Snažte se tento týden zacházet uvážlivě s těmi zbytky energie, které se ještě neutopily v únavě z předchozích dnů. Především v práci budete mít pocit, že si nemůžete dopřát ani trochu odpočinku, a tak snahy o regeneraci přesunete čistě do domácnosti. Snažte se předcházet konfliktům tím, že dáte svému nejbližšímu okolí najevo, že jsou pro vás vždy na prvním místě – i když jim třeba zrovna nevěnujte tolik energie jako obvykle.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Tento týden budete mít tendenci vynášet uspěchané soudy a docházet k závěrům, které se však později často ukáží jako mylné. Ačkoli vy sami si svou chybu rychle uvědomíte, vaše okolí může být podrážděné z toho, že váš jindy téměř bezchybný smysl pro správný odhad situace selhává. Nedovolte si ale vnutit žádné pocity viny – chybovat je přeci lidské!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat