TESTOVÁNÍ: Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška

09.02.2017 | Zábava

Nafouklé a bolavé bříško trápí spoustu miminek. Naštěstí existuje účinná pomoc! Přípravek GAS od společnosti Brainway, který zabrání břišní kolice a rychle zatočí s nepříjemnými "prdíky". A právě tento revoluční přípravek bude moci 30 z vás, respektive vašich dětí, otestovat!


Celkové hodnocení: 90%

Hodnocení: 103 testerek

Doporučeno: 141x


Přípravek GAS od společnosti Brainway účinně eliminuje střevní plyny a zabraňuje břišní kolice. Je možné jej podávat již dětem od 2 měsíců.

Rychlá pomoc z přírody

GAS obsahuje bylinné výtažky, které vašemu miminku účinně uleví a nikterak nezatíží jeho malý organismus. Mimo jiné v něm najdete:

  • suchý výtažek z fenyklu obecného
  • suchý výtažek z heřmánku pravého
  • suchý výtažek z plodu kmínu kořenného
  • éterický olej z máty peprné
  • éterický olej z fenyklu obecného

Svému děťátku jej můžete podat hned po jídle - díky tekuté formě je možné GAS rozředit ve vodě, čaji, mléce nebo ovocných džusech. Dávkování je samozřejmě nutné přizpůsobit věku miminka.

Další informace o přípravku najdete ZDE.

vybraná testerka | 21.02.2017

Mooooc radi bychom vyzkouseli.Jsme jeste malicky a brisko Nas obcas potrapi Uz jsme toho vyzkouseli hodne,tak snad budeme vybrani.:)Jsou Nam 4 mesice a prdiky jsou prdiky a brisko poradne potrapi,jako kojici maminka sidl davam pozor,cim se stravuji.:)

Rada vyzkousim,koupim a odporucim dale :)

vybraná testerka | 23.03.2017

Děkuji za testování. Běžně používáme výrobek BabyCalm to jediné doposud dceři ulevilo od bolesti bříška. Ale musím říct ze přípravek GAS mile překvapil. Účinkoval opravdu rychle a dcera s užíváním neměla žádný problém.

vybraná testerka | 22.03.2017

Dekuji za testovani, s vyrobkem jsme byli spokojeni. Drive jsme pouzivali BabyCalm, se kterym mame taky kladne zkusenosti. Vyrobek jsem testovala s desetimesicnim synem., vzdy se mu ulevilo, kdyz bylo potreba. Takze muzeme doporucit.

vybraná testerka | 21.03.2017

Děkujeme za testování výrobku na bolest dětského bříška. Naše dítě si s prdíky umělo vždycky poradit, ale s přibývajícími surovinami v příkrmech se občas bolesti objevují. Dávkujeme dle pokynů na obale, a dítě je klidnější, spokojené.

nenašli jsme

vybraná testerka | 19.03.2017

Také děkuji že jsem mohla testovat. Vyzkoušeli jsme spoustu kapek, ale tyhle nám začaly asi opravdu fungovat. Malý teda trpí na prdíky pořád, ale rozhodně už méně pláče. Měla jsem obavy, že malému nebudou vůbec chutnat, ale překvapil mě. Zkoušela jsem nejprve dávat s mateřským mlékem, ale teď je baští rovnou z pipetky a nárámně mu chutnají. Asi pochopil, že mu pomáhají. ;-)

Těžko říct, zda je to zásluha kapek, ale když jsme je začali používat přestal malý úplně kakat. Na chvíli jsme je vysadili, zlepšilo se to a nyní když opět kapičky bere tak zase nekaká. Samozřejmě to být z kapek nemusí, může to být náhoda. Uvidíme co přinesou další dny.

vybraná testerka | 18.03.2017

Jsem moc ráda, že se na mě usmálo štěstí a mohla jsem na dceři otestovat tyhle skvělé kapičky. Hodnotím je superkladně. Jsou bylinkové, takže vím, že dcerce nepodávám nic špatného. Ale co je hlavní, opravdu zabírají. Máme z lékárny odzkoušeno několik přípravků, ale tenhle patří mezi nejlepší z nich. Škoda, že jsem na něj nenarazila dřív...

vybraná testerka | 17.03.2017

Velice děkuji za možnost testování tohoto skvělého přípravku, který opravdu pomáhá. Synek už může jíst všechny suroviny a některé ho pěkně potrápí, ale tento přípravek pomohl. Je z přírodních látek - bez chemie a zabírá rychle. Dávala jsem hned po jídle, nakapala jsem množství na lžičku a pak podala na zapití čajík. Chuť nám nevadila. Oceňuji snadné dávkování pomocí pipety. Již jsem doporučila několika maminkám, které mají problémy s bolestí bříška.

Asi jen dostupnost produktu v lékárnách.

vybraná testerka | 17.03.2017

Tak já můžu přípravek Gas jen doporučit. Ano, možná je hodně aromatický, jak tu hodně maminek píše, a chuť je taky hodně intenzivní, ale já jsem rozhodně ráda, že není plný cukru a nějakých barviv, jako jiné kapky, které jsou běžně k dostání. Ty sice taky pomáhají, ale člověk se skoro bojí vědět, proč:-) Syn na nafouklé bříško trpí po určitých potravinách, hned jsme měli možnost vyzkoušet po brokolicové polévce - a kapky zabraly prakticky okamžitě. Sice se trochu ošklíbal, ale zvládli jsme to (dala jsem mu je v trošce dětského čaje s medem). Dávám 9* a doporučuju všem maminkám, co se jejich děti s bříškem trápí:-)

Vyslovený zápor mě nenapadá. Možná některé děti mohou mít trochu potíže s tou chutí, ale vždycky se najde způsob, jak ji zakamuflovat. A je po problému:-)

vybraná testerka | 17.03.2017

Muj syn(4mes) trpi na prdiky hodne uz od narozeni,hodne ho to trapi.Moc dekuju za moznost testovat.Kapicky mu hodne pomohli,rychle se po nich zklidnil a prdiky odesly bez potizi a place.Brisko ho asi vubec uz nebolelo.Jen se mu moc nelibila ta hodne silna vune kapek ale taky to zvladnul.Hlavne ze se mu ulevilo tak rychle.A zase se mohl na me usmivat:-)

Nevim,asi jen ta vune,ale to jsou proste bylinky a hlavne,ze tak pomahaji!

vybraná testerka | 17.03.2017

Na kapičkách Gas musím ocenit hlavně rychlost, s jakou zabírají a dětem se pak uleví. A taky jejich přírodní složení - snažím se u dětí co nejvíc vynechávat chemii, takže bylinky jsou za mě velkým plus. I když je pravda, že aroma i chuť kapiček je hodně silná. Nám to ale nijak nevadilo - starší Davídek dostal "dávku" v ovocném čaji (a myslím, že ani nic nepoznal), no a malé jsem dala kapičky do mléka a nestěžovala si:-) Po nafouklém bříšku nbylo za chvíli ani stopy. Oceňuju i pipetu k dávkování.

Jak už tu psaly někeré maminky přede mnou, kapičky se hůř shání, doporučovala jsem je sestřenici a říkala, že u nich v lékárně je neznali... Tak snad se to brzo zlepší:-)

vybraná testerka | 15.03.2017

Moc děkuji za možnost​ testování tohoto produktu. Syn od narození trpí na bolesti bříška a už jsme zkusili kde co. Dlouho mu zabíraly přírodní kapky Baby calm, ale už si na ně zvykl. Takže jsme zkusili tento další přírodní produkt a velmi mile mě překvapil. Synovi se ulevilo teda až cca 4.-5. den, ale krásně se vyprdel, neměl zácpu a je celkově zklidněny. Velké plus je způsob dávkování. Určitě budu kupovat dalsi, takže ta nás vřele doporučuji.

Chuť kapek je až příliš výrazná, musim to do něj cpat "násilím",na druhou stranu je fajn, že kapky nejsou prislazene nějakým cukrem apod. Další nevýhoda je tedy dostupnost v kamenných obchodech, protože jsem se ptala v několika lékárnách a vůbec nevěděli, že něco takového existuje.

vybraná testerka | 15.03.2017

Děkuji za možnost testovat tento výrobek. Za velké plus hodnotím čistě přírodní složení výrobku, mile mě překvapila také pipetka ke snadnější aplikaci. Můj roční syn má stále problémy s bolestmi bříška a tyto kapky jsou srovnatelné s přípravky s chemickým složením.

Za negativum považuji silné aroma a chuť bylinek, měla jsem problém samotné kapky do syna dostat.

vybraná testerka | 15.03.2017

Dobrý den udivuje mě kolik hodnocení je zde u nevybranych testerek,jelikoz jsem hledala na internetu a ptala se v lékárně a vůbec tento přípravek zatím není v ČR,aspon 2lekarny mě takhle informovaly.Shanela jsem kamarádce. Co se týče užívání přípravku je bezva, působí za pár minut.Dcerka má sice rok a půl,ale občas musíme používat takovou pomoc, protože sní už téměř vše a třeba květák který miluje jí dělá potíže. Líbí se mi složení výrobku z bylinek a hlavně pipeta, která přesně určí dávkování.Moc děkuji za možnost vyzkoušet a pokud seženu ráda si koupím znova.

Chuť je velmi intenzivní a hořká,ale zase je fajn, že není zbytečně přebita cukrem a chemií.

vybraná testerka | 14.03.2017

Když kapky přišli jako první mne zarazila barva a usazenina popravdě nevypadaly vůbec vábně, ale to není důležité hlavní je aby fungovaly jak mají. Vůně byla příjemná. Po nakapání se dcera šíleně šklebila a plivala je ven i po přidání do čaje ho odmítala avšak když se podařilo kapičky do ní dostat, tak krásně prděla a u jídla se nekroutila takže za mě super.

Jako negativum bych dala asi chuť, ale každé miminko je jiné a jinému může chutnat, takže bych to ani jako negativum vlastně nebrala.

vybraná testerka | 14.03.2017

Kapičky jsou skvělý pomocník. Trochu mě vyděsila barva ale to není podstatné. Chuťově taky nejsou moc dobré,ale důležité je, že pomáhají. Malému jsem nakapala do trošky čajíku po jídle před spaním, a po chvilce prděl jak blázen :-) Měla jsem obavy z toho fenyklu,protože malému moc nesedí,ale zdřejmě v kombinaci s ostatníma složkama je super účinný :-) U nás se to teď bude asi používat před spaním :-)

Těžko sehnatelné :-(

vybraná testerka | 11.03.2017

Děkuji za možnost testovat. Určitě je pro nás výrobek přínosem, syn už není kojenec,ale přesto někdy trpí na prdíky. Má nafouklé bříško a pláče,někdy ho to budí ze spaní.Měli jsme už jeden výrobek,ale ten pomohl jen střídavě.Tady po použití se synovi ulevilo,nepláče a nebudí se.Stolici má pravidelnou,nemá problém s polykáním přípravku.

vybraná testerka | 11.03.2017

moc děkuji za možnost testování, na bolení bříška trpíme od narození, a to je malému nyní 13měsíců. balení je dost velké, vydrží celkem dlouho, obal také zaujme. pipetka na lahvičce je příjemným bonusem.

v žádné lékárně ani na internetu jsem tyto kapky nemohla najít, takže dle mě jsou těžko sehnatelné..

vybraná testerka | 09.03.2017

Přípravek mě příjemně překvapil přírodním složením. Rovněž aplikační forma s pipetkou je velmi praktická. Příjemné je, že se podává maximálně 3x denně a nemusí se tedy dávat do každé mléčné dávky u nejmenších dětí. Účinnost mi přijde srovnatelná s přípravky obsahujícími dimeticonum.

Vůně i chuť jsou díky složení poměrně dost výrazné. U našeho batolete to nevadilo, nevím, jak by se s nimi popralo malé plně kojené dítě.

vybraná testerka | 08.03.2017

Kapičky dceři zabraly docela rychle. Ulevily. Snadno se dávají. Přidávali jsme je do mléka. Mají hezký obal. Složení. Cena je trošku vyšší, ale zabraly. Děkujeme za umožnění testování kapek. Určitě bychom je doporučili.

vybraná testerka | 08.03.2017

Nam kapecky taky ulevuji od boleni briska. Krasne voni korenim a bylinkami. Myslim si ze jsou stejne dobrejak ty co sme pouzivali hned od malinka ale slozeni je prirodni coz je pro miminka urcite lepsi :-) doporucujeme upouta i obal a pekne se davkuji.

vybraná testerka | 08.03.2017

Moc děkujeme za možnost testovaní, maly bude mít 6měsícu a na boleni bříška trpime dost, krabička vypada hezky, velmi oceňuji zpusob davkovaní je to velice jednoduche a za nas musím doporučit. Maly neměl problem to do sebe dostat a opravdu nam to dost pomohlo takže za nas určitě ano. Krasně voni po fenyklu.

vybraná testerka | 07.03.2017

o těchto kapičkách jsem již slyšela, zatímco já používala levnější, kamoška měla tyto a nemohla si je vynachválit, proto jsem ráda, že jsem je mohla a můžu mít a synkovi ulevit, je již větší, má necelé dva roky, občas ho prdíky trápí a kapičky pomohly během chvilky

jsou trochu dražší než jiné

vybraná testerka | 07.03.2017

Krasny obal, jednoduche a instinktivni davkovani,ale tim bohuzel klady vyrobku konci,syn je plival a to sjem je zkouseli moc krat, zkousela jsme je zamaskovat i do jidla ci piti ale proste nechtel zkousela jsem na sobe a opravdu neprijema velmi intenzivni chut :( Za nas tedy des, zustanem u jineho vyrobku :)

vybraná testerka | 06.03.2017

Kapičku jsou opravdu velmi šikovné! Bolení bříška přešlo velmi rychle! Kapky se navíc jednoduše dávkují a vyhovuje mi možnost přidat do nápoje. Nezapáchají a nemají nahořklou chuť a hlavně mají super složení! :)

vybraná testerka | 06.03.2017

Za nás určitě doporučuji. Dceru trápí bolení bříška celkem často a tyhle kapky ji asi jako jediné ulevily. Dokonce i spinkala celou noc. Oceňuji přírodní složení a medvídka na obalu. Kapky zvládla ze lžičky, takže žádná věda, ale je fajn, že se dají dát např. do mléka. Kapky za nás určitě doporučuji, my jsme velice spokojení a tímto bych chtěla poděkovat za možnost testovat. 🙂

vybraná testerka | 06.03.2017

Za nas hodnotim kladne starsi syn nemel boleni ani po cockove polevce. A mala se vecer po kojeni take nekroutila jak zizala ;-). Pripravek sluply ze lzicky oba takze se uziva celkemsympaticky. Pekne baleni s obrazkem medvidka je take fajn reknu dame kapky s misankem a jo tak jo a jdou. Libi se nam ze je slozeni z bylinek a koreni a bez zbytecne chemie.za svoje deti doporucuji ;-)

vybraná testerka | 06.03.2017

Výrobek gas má příjemnou vůni i chuť. Velikost balení je praktické. Dávkování je velmi jednoduché. Libi se mi použití nejen na lžičku, ale hlavně možnost zředit v nápoji. Jako pozitivní hodnotím přírodní složení.

vybraná testerka | 06.03.2017

Moc děkujeme za možnost vyzkoušet tenhle přípravek :) Máme 19.měsíců a už od narození nás trápí bříško, takže tohle byla pro nás výzva, protože nic nám nepomáhalo. Hned po podání další den jsme viděli výsledek :) A hlavně je to přírodní, žádná chemie a to se mi na tom moc líbí :)

žádné

vybraná testerka | 05.03.2017

Určitě bych doporučila koupit, naší male dcerce( 4měsíce ) velmi pomohl na bříško a pomohl i naší starší ( 4roky ) na upravu kakání :-) určitě koupíme aby měly holčičky lepší kakání a nebolelo je bříško

némám negativní názor

vybraná testerka | 26.02.2017

Měla jsem možnost tento produkt vyzkoušet už dříve, je skvělý. Mojí maličké opravdu pomáhal, jako jeden z mála. Spoustu produktů se jen tváří že pomáhají a zároveň při tom neuškodí dětskému bříšku. Gap nezklamal :)

20.12.2022

Mohu jen a jen doporučit jsem spokojená, a budu všude chválit

20.11.2022

Dobrý produkt pro malé děti, ihned zabral a přestalo bolet

27.10.2022

Bolavé bříško je strašák každé maminky, takže jakákoliv pomoc je skvělá

10.10.2022

Je skvělí pomáhá je šetrný ke zdraví a naprosto přírodní

16.05.2020

skvělá záležitost proti nadýmáná , já ještě holkám vařila anýz a fenykl , dnešní maminky mají výhodu díky tomuto přípravku

-

30.04.2019

Naše malá velmi trpěla na prdíky..Už od porodnice. Po přechodu na umělé mléko se ještě více zhoršily. Je hrozné, nevědět jak svému miminku pomoct. Dali jsme hrozně peněz do přípravků, které nám vůbec nepomáhali, nebo v lepším případě nám pomohli jen na malý okamžik a bolest se vrátila. Pokud už opravdu nevíte coby..Doporučuji vyzkoušet. Nám osobně tento přípravek pomohl. A ještě navíc je velmi cenově dostupný.

26.01.2019

Bohužel, tenhle přípavek tedy u nás moc nezafungoval. Bříško malou Štěpánku bolelo pořád stejně. Věřím, že někomu třeba pomůže, protože nejsme všichni stejní, ale za nás bohužel ne. Přesto jej zcela nezavrhuji.

13.12.2018

Tento přípravek nám byl s miminkem doporučen v porodnici a byl i v materiálech, které jsme dostali. Naštěstí jsme nebyli nuceni žádný tip tohoto produktu, jelikož náš brouček s prdíky vůbec problém neměl. Prdění mu problémy nedělalo a ani nedělá :-D Tento produkt však využívala sestřenice pro své miminko a říkala, že na něj nedá dopustit a v případě potřeby je bude používat i u svého druhého. Říkala, že rychle zabírá a spokojené miminko je i spokojená maminka ;-) Pro naše děti bychom udělali všechno ;-)

01.12.2018

Nerelevantní hodnocení. Smazáno redakcí.

24.11.2018

Vyzkoušeli jsme spoustu kapek, ale tyhle nám začaly opravdu fungovat. Malý teda trpel na prdiky porad , ale rozhodnenuz neplace . Měla jsem obavy, že malému nebudou vůbec chutnat, ale překvapil mě. Dobra chut

08.11.2018

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška byl jeden z mnoha výrobku co jsme vyzkoušeli.Jako snad každé miminko i to naše trápily prdíky :D Můžu říct že částečně zabrali a díky tomu jsme měli o dost klidnější noci :)

05.07.2018

Právě po porodu druhého syna a v době kojení jsme měli bezesné noci plné pláče a naříkání. Po vyzkoušení tohoto přípravku na bolavá bříška jsme měli opět krásné a tiché miminko bez bolesti bříška s klidným spánkem.

Možná jeho cena, i když na zdraví by se šetřit nemělo :D

24.03.2018

Naše malinká Zuzanka má malinké problémy s bolavým bříškem.Tenhle výrobek jsme vyzkoušeli a hodně to Zuzance pomohlo.Teď už moc nebrečí ale naopak víc se směje.Doporučujeme všem maminkám a jejich děťátkům

12.03.2018
Doporučení: 82

Tento bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška má moje kamarádka a říkala, že je výborný. Má roční miminko a prý je dobrý při nadýmání a kolitidy. Nejlépe je ho používat večer po večeri a nebo v průběhu dne

03.03.2018

Bylinky vždycky upřednostním před chemií a tady se bylinná směs povedla. Na bolavé a nafouklé dětské bříško to nejlepší. Užívala jsem pro obě děti s velkým úspěchem. Děťátko přípravek snadno sní či vypije v potravě a účinek je rychlý a spolehlivý. Cena rozumná,takže rozhodně za mně doporučuji,ale nevím co ostatní.

05.02.2018

Naše malá také strašně trpěla na nafouklé bříško a zácpy a bolení ikdyz jsem se hlídala aby v mlicku dostala jen to nejlepší.ale stejně stále trpěla škoda že jsem nevěděla o tomhle.prispra ku ušetřila bych ji bolesti a sobě probdělé noci

27.01.2018

Jelikož máme doma 3měsíční miminko, tak víme o čem je řeč. Při nafouknutém bříšku, se kroutí jak sedma. Našli jsme tento bylinný přpravrk GAS pro bolavá bříška a musím uvést, že opravdu pomáhá při kolice.

17.12.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška je opravdu super a nemůžu si stěžovat. Na mé dva vnuk působí krásně a taky jsem chutnala a chuť není špatná. Takže kdo by to chtěl vědět. Dcera i já ho máme doma vždy pro případ nouze

žádné

03.12.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška je spolehlivý produkt. Líbí se mi, že Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška je na přírodní bázi a obsahuje komplex přírodních látek. Určitě budem volit přírodní produkt!

27.11.2017

Jako čerstvá maminka jsem tohle hodně ocenila :) mám malého syna a tak tento výrobek využívám často a jsme spokojení oba. Syn je rád, že ho nebolí bříško a já jsem spokojená, že mám klid.Uritě tento bezpečný přípravek ráda doporučím dál.

nic

25.11.2017

Přípravek GAS od společnosti Brainway jsem poprvé použila na dva měsíce starého syna kamarádky, který není kojen,pouze na umělé výživě a měli s tímto velké problémy. po nasazení přípravku GAS se příznaky ve velké míře zmírnily, proto doporučuji

18.11.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška nam osobne nesednul,malemu vubec nepomohl a hlavne byl uz jen velky problem jej do nej dostat, byt sikovna aplikace, ale chutove priserne, plyval to nechtel snist kdyz vypil nepomohlo to, zlate Baby Calm :)

05.09.2017
Doporučení: 1

Trpící miminko, které bolí bříško je zlým snem každé maminky, tatínka i sousedů, protože pak pláče a je k neutišení. Každý prostředek, který není plný chemie a pomůže je k nezaplacení. GAS zabírá okamžitě!

09.08.2017
Doporučení: 39

Bohužel i mého synka postihlo bolavé bříško a když nezabíraly klasické přípravky a babské rady, zkusili jsme GAS. Ten poskytl okamžitou úlevu od křečí, naplého a nafouklého bříška a šíleného pláče.

04.08.2017

Přípravek opravdu pomáhá. Malý trpěl na na břišní koliku a při používání tohoto přípravku se všechno o dost zlepšilo... Výrobek je kvalitní a hodně účinný. Cena je přijatelná. Přípravek mohu doporučit

22.07.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška váš produkt měla moje neteř bohužel váš výrobek nefungoval jak by měl na naše ratolesti bolest bříška nepominula hořká chut smrdělo to nechtěl jíst

17.07.2017

Nerelevantní hodnocení bylo smazáno redakcí.

05.07.2017

Doporučuji.

05.07.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška je citlivý přípravek, který pomáhá malým dětem od bolení bříška. Jeho účinek je rychlý a spolehlivý. Hlavně je to bylinný preparát a žádná chemie. Mohu jen doporučit.

02.07.2017

Máme doma na mimco a fakt super,mohu jen dopoucit,malého trápí prdiky od narozeni a zkusili jsme snad uz vse a tohle zabralo nejvíce,skvele recenze a diky za testovani pro ty naše milacky .Velka spokojenost.☺☺

Nic

17.06.2017

Tento výrobek používá ma kamarádka na své Miminko a je spokojena. Její malá trpí často Na prdiky a na bolesti bříška. Používala Různé kapky proti nadýmání, ale nic nemělo Takový efekt jako prave tento výrobek. Vždy,když malou Trápí bříško, použije tento výrobek a za chvíli je klid.

29.05.2017

Výborní přípravek s opravdovým účinkem. Moc se nám zamlouvá jeho přírodní složení, které je opravdu moc šetrné k dětským bříškům. My jsme spokojení, jelikož tento přípravek opravdu zabírá a nadále ho budeme kupovat.

20.05.2017

Doporučila jsem kapky kamarádce a výrobek se osvědčil. Výhodou je jak přírodní složení kapek, tak bezproblémové dávkování. Dnes, kdy se miminko z čehokoliv osype, bylo příjemné, že na tyto kapičky žádná reakce nebyla.

22.04.2017

Moje kamarádka která má malou holčičku tento přípravek začala používat kvůli nafouklému bříšku.Po pravidelném používaní kapek se tyto obtíže miminka opravdu ztratily a zatím se nové obtíže neobjevily.

12.04.2017

Hodnocení píšu za kamarádku, kapky okamžitě zabraly, málý plakal neustále, byl rudý, a hned po požití se vše uklidnilo, výrobek mu velmi chutná, nemusím ho do něj tlačit násilím, cena přijatelná.....

04.04.2017

Gas kapky jsme zkusili na základě recenzí. Zabirají dost rychle, což je fajn. Oceňuji velké balení. Cena je přijatelná. Veliké plus je také přírodní složení. Budeme používat i nadále. Pomáhá nám.

01.04.2017

Tyto kapičky mě a mému synovi nevyhovují, ocenuju jednoduchou a praktickou aplikaci kapisek, synkovi vadi vsak zvlastni chut kapek a odmital je kdyz uz jsem je do nej dostala mel problemy se stolici a spise jej po nich brisko bolelo vice, zustaneme verni Baby Calmu ktery nam pri potizich pomaha :)

28.03.2017

Dcera má pětiměsíčního syna a také ho trápily prdíky.Zkoušeli jsme co se dalo,potom mi kamarádka doporučila "GAS" a bylo po problému.Malej je spokojenej a maminka vlastně taky,protože už ví jak synkovi pomoct a babička taky,že přípravek funguje.

27.03.2017

Naše malá prďolka také trpí na bolesti bříška. Vyzkoušeli jsme toho hodně a pořídili jsme na doporučení i tento výrobek. Asi trochu pomohl, ale úplně se to nevyřešilo. Tak budeme pokračovat v užívání a snad i nám pomůže(bere ho jen pár dní)

24.03.2017

Tento výrobek na bolavá bpříška miminek používá moje kamarádka, která má synka 6 měsíců a podle jejího sdělen í je s ním docela spokojená. Není nad to ulevit miminku od problémů s prdíky, bolení bříška a pláče.

20.03.2017
Doporučení: 19

Syn měl velké problémy už od narození, půl roku jsme se nevyspali... I teď, je mu 2,5 roku, ho trápí zažívání. Tyto kapičky fungují skvěle! Hlavně mu je můžu dát do jakéhokoliv nápoje, tím se zmírní výrazná chuť - pak o nich ani neví... A jak zde psalo pár maminek, že není k sehnání na netu... Kupuji ho jedině přes výrobce, tedy Brainway. Mají svůj e-shop i kamennou prodejnu (bohužel jen v Praze...) a prodávají i přes tlf linku.

Možná by se Brainway mohl zamyslet nad distribucí např. do lékáren... Ale na jeho eshopu je k dostání vždy!

20.03.2017

Teď už je syn naštěstí v takovém věku, že problémy s bříškem nemá, ale ještě donedávna jsme to docela řešili a zoufale jsem pořád hledala produkt, který by mu ulevil a pomohl. tento přípravek můžu s čistým svědomím jen a jen doporučit.

je až od 2 měsíců

19.03.2017

Jsem velice ráda, že tento přírodní preparát tak velice pomáhá malým dětem. Pozitivní hodnocení mě velice potěšilo a to také z toho důvodu, že když jsem měla malé děti a dcera velice trpěla na tento problém, tak nic tak účinného nebylo k dostání. Moc tomuto výrobku fandím.

15.03.2017

Myslím, že tento přípravek dokáže pomoci přírodní formou. Oceňuji přírodní látky, které se zde nachází. Myslím, že na trhu jsou chemie kvanta a že si příroda s nemocní dokáže poradit stejně tak dobře a přitom ještě šetrně.

08.03.2017

Tento vyrobek casto kupuje sestra svemu chlapeckovi dost vasto trpy boleni briska.A vzdy zabere a dite vlastne uklidni a bolest briska se utisi,takze asi nezbyva nic jineho nez vrele doporucit maminkam

Cena

07.03.2017

sice jsem netestovala ale používá je kamarádka a vím od ní že je velmi chválí, než ozkoušeli tyto tak vím že s tím měli velké problémy . Mají hezký obal, praktické dávkování a hlavně jsou funkční. Takže vím že bych klidně doporučila.

07.03.2017

Bylinky v kombinaci s masáží bříška jsou na nepříjemné bolesti tou nejlepší kombinací. Fenykl, tj. hlavní složku tohoto přípravku, doporučuji, ale v kombinaci s ostatními bylinkami je to hotový zázrak.

05.03.2017

Když jsem viděla tento produkt poprvé, bylo to právě zde na Bety, zaujalo mně jeho složení. Rozhodla jsem přípravek zakoupit ale u nás v lekárně nesehnala. Dovezla mi ho kamarádka z Německa, ještě máme a jsme absolutně spokojení. :-)

02.03.2017

Přípravek GAS od společnosti Brainway je opravdu učinný.Líbí se mi jeho složení,jeho jemná chut.Supr je i to že se může dětátku dát do mlíčka nebo do čaje.nedráždí a miminku se brzo uleví :-) rozhodně doporučuji

01.03.2017

Tento přípravek používá má kamarádka která má pulroční miminko které trpní prdíky a kolikou.Použila vše co ji doporučily kamarádky a známe ale nic nezabralo.Tento připravek ji doporučila doktorka a po jeho používaní všechny problémy s bříškem opravdu odezneli,takže můžu jen doporučit.

01.03.2017

Když byla dcera miminko, problémy s bolavým bříškem mívala dost často a proto jsme vyzkoušeli snad vše dostupné v lékárnách a Gas byl mezi nimi. Jde o čistě bylinný produkt, bez přidané chemie, dceři pomáhal, spala po něm klidně a bolesti bříška ustaly. Já ho mohu doporučit.

01.03.2017

Když byl malý ještě novorozenec, byl mi doporučen od lékařky, používala jsem ho po celou dobu koliky, a můžu říct, že bez něho bych se neobešla malý je do teď velmi plačtivý, a vím když používal GAS byl klidný a spal celou noc, musím říct že to byli zlaté časy :D teď je to horší jak kdysi při kolice :D takže za mě určitě ano :)

28.02.2017

Nejen u nás v rodině se u dětí vyskytovali koliky. Mám pocit že jsme vyzkoušeli snad všechny dostupné produkty které se na koliky doporučují. Na GASu nás zaujalo jeho složení plné bylin a že se dá jednoduše podat třeba v čaji. Nejdůležitější je že opravdu pomohl.

28.02.2017

GAS nám moc pomohl. Syn trpěl často na koliky a měli jsme díky nim doma několik bezesných nocí. Po vyzkoušení několika jiných produktů které více méně nezabírali jsme dostali doporučení právě na GAS, tento produkt nám pomohl nejvíc. Skvělé je jeho složení plné bylinek. Můžeme jen a jen doporučit :-)

28.02.2017

Každá pomoc pro bolavé bříško maličkého miminka je k nezaplacení a když je ještě vytvořená z přírodních a bylinných výtažků , je to určitě pro miminko jen dobře. Mám 3 děti (už "prdíkům" odrostlé), ale užili jsme si své, a každému pomáhalo něco jiného.

26.02.2017

Jeden z mála produktů,který opravdu pomáhá,a nedráždí a který se jen tak netváří.Líbí se mi praktické balení a snadná aplikace.Ocenuji i jeho bylinnou vůni a chut.Tentokrát nemáme problém s používáním.

26.02.2017

V poslední době mám problém najít přípravek který by opravdu fungoval a a přesto neuškodil.Tento bylinný je jiný,opravdu pomáhá a přitom nedráždí.Opravdu nezklamal!Rozhodně koupím další balení.Velká spokojenost

26.02.2017

Bylinný přípravek GAS pro bolavá dětská bříška je čistě bylinkový absolutně bez jakékoliv chemie, což velice oceňuji zejména u přípravku určeného dětem. Účinkuje okamžitě a rychle dětem uleví od bolesti. Kapičky se přidávají do mléka a užívání je tím bezproblémové. Cena je velice příjemná, takže přípravek je každému lehce dostupný. rozhodně doporučuji.

24.02.2017

Gratuluji testerkám. I když mám děti ve věku 6 a 2,5 roku, které občas potrápí bolavé bříško, ráda přípravek koupím a vyzkouším. Hodnocení od uživatelek jsou velmi kladné a všechny jej doporučují. Děkuji

Nic

24.02.2017

GAS pro bolavá dětská bříška - je to bylinný přípravek, což vždy preferuji před chemií, opravdu zabírá, účinná pomoc a úleva od nafouknutého bříška, účinný pomocník v boji s prdíky. mohu jen doporučit.

23.02.2017

Tento bylinny přípravek používá má kamarádka která má půlroční holčičku,která trpěla bolestmi bříška a nadýmaním.Po užívaní tohoto přípravku se problémy s bříškem omnoho zlešpšily a opravdu je s ním naprosto spokojená.

22.02.2017

Tento výrobek určitě doporučuji. Oproti jiným medikamentům a přípravkům z lékárny zabírá a je šetrný vůči citlivému dětskému zažívání. Super je také to, že se dá přidat do pití nebo do mlíčka a dítě to nepozná.

22.02.2017

Tento přípravek určitě doporučuji, protože ho používá moje dcera a je s ním velmi spokojená. Přípravek je čistě bylinkový takže žádná chemie. Okamžitě pomůže a miminku uleví od bolesti. Kapičky se přidají do mléka a užívání je tím bezproblémové. Cena není přemrštěná a určitě se vyplatí.

21.02.2017

Kamarádka je s přípravkem naprosto spokojena. Její mimčo už tolik nepláče, netrápí ho bolavé bříško. Zabírá dobře. Jsou to bylinky, tak se necítí provinile, když je miminku dává. Jedná se o kvalitní a spolehlivý výrobek. Nebojím se ho doporučit dalším maminkám a jejich prckům!!!!!.

21.02.2017

Tak tento pripravek pouziva moje svagrova pro sveho syna a nemuze si stezovat. Byla z pripravku nadsena uz po nekolika malo dnech co ho zacali pouzivat. Takze za svagrovou mohu urcite doporucit .... :)

21.02.2017

Bylinky vždycky upřednostním před chemií a tady se bylinná směs povedla. Na bolavé a nafouklé dětské bříško to nejlepší. Užívala jsem pro obě děti s velkým úspěchem. Děťátko přípravek snadno sní či vypije v potravě a účinek je rychlý a spolehlivý. Cena rozumná.

21.02.2017

Také u nás častý pomocník, Bez něho bychom bolavá bříška těžko zvládali. Na přírodní bázi, za rozumnou cenu. Výtažky z těch nejúčinnějších bylinek, které jsme původně pili jako čajík. Ale kapičky se lépe vypijí v čaji či mléku. Nám se výrobek moc osvědčil.

21.02.2017

Jedna příbuzná tento přípravek zkoušela u svého dítěte a zabral dobře,takže si myslím,že jde o kvalitní a spolehlivý výrobek.Proto dávám deset hvězdiček a doporučuji ho všem vyzkoušet..všem rodičům dětí..

21.02.2017

Náš dobrý pomocník při bolavém bříšku. Užily ho u nás obě dvě děti. Spolehlivý a šetrný. Cena přijatelná. Děti ho snadno vypily v čaji a předešli jsme tak proplakaným nocím. Přírodní složení nezatěžující dětské tělíčko je jistě vítáno.

21.02.2017

doporučuji kamarádka si tento přípravek zakoupila a je velice spokojená.má 4 měsíčního chlapečka a hodně trpí na prdíky vyzkoušela cokoliv ale vše pomohlo jen na chvíli po tomto výrobku se vše zlepšilo :-)

21.02.2017

Pomocí léčby přírodou nemůžeme nikdy šlápnout vedle. Proč dětem dávat chemii, která má plno vedlejších nežádoucích účinků. Základ je samozřejmě v kvalitní stravě, která dokáže posílit imunitu a celkově tělo! Super přípravek!

21.02.2017

Myslím, že s tímto trápením se potýká nejedna maminka malého miminka a je to jeden z hlavních důvodů, proč děťátko pláče. Oceňuji zejména přírodní složení, výtažky z bylin apod. Určitě po takovém přípravku ráda jednou sáhnu v obchodě.

21.02.2017

Teď už tento přípravek nepotřebujeme, ale byly doby, kdy jsme se bez něj doma neobešli. Jediný, který naší holčičce opravdu pomáhal. Dal se rozmíchat do kteréhokoliv jídla či pití, účinkoval velmi brzy. Nezanechával po sobě žádnou nežádoucí pachuť a jeho přírodní složení je šetrné k lidskému organismu.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat