Horoskop na červen 2018: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

01.06.2018 | Zábava

Co chystají hvězdy v červnu pro Panny? Před čím by se měli mít na pozoru Střelci? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v červnu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Kolem 10. a 11. června nastane čas přehodnotit některé milostné vztahy. Týká se to zejména bokovek, možná přijdete na to, že vám nevyrovnaný vztah už nic nepřináší. Uprostřed měsíce se mohou objevit hrozivě vypadající partnerské krize, ale závěr června vám naštěstí opět přinese klid a romantiku!

Zdraví

V červnu budete čelit především následkům stresu (i když nebude na první pohled patrný, vaše tělo se s ním bude potýkat). Naučte se proto efektivně relaxovat dřív, než bude pozdě!


Finance a kariéra
Láká vás nějaký riskantní obchod? Pokud se k němu odhodláte 6. nebo 7. června, máte díky vaší výřečnosti naději na velký úspěch! Jen pozor, nepřeceňte své finanční možnosti! Kolem poloviny měsíce budete po pracovní stránce v nejlepší formě. Dařit se bude obchodníkům, studentům i duševně pracujícím.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Na začátku měsíce vás může v lásce přepadnout nejistota a nebudete vědět, kam dál, ale brzo zjistíte, že jste na tom vlastně skvěle! Nenechte však partnera, aby vás do něčeho tlačil bude se o to snažit! Skvělé dny pro lásku jsou 12. a 13. červen. Po zbytek měsíce bude ve vztazích vládnout klid. Kolem 20. června nastane velmi harmonické období v rodině. Velmi důležité pro vás budou děti a to nejen ty vaše!

Zdraví

Dávejte si pozor na zrádné červnové slunce – ačkoli se zdá, že ještě nemá zdaleka takovou sílu, spálit pokožku dokáže snadno. A právě sluneční paprsky v kombinaci s vaší neopatrností ohrozí tento měsíc vaše zdraví nejvíce.


Finance a kariéra
Po stránce financí nedejte na rady příbuzných, ale věřte svému vlastnímu rozumu. Začátkem června můžete výhodně investovat. Ve druhé polovině měsíce budete mít nové nápady v práci, ale nedůvěřivý přístup kolegů vám zpomalí jejich uskutečňování. Pozor na nové známé, nesvěřujte jim důležité informace!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Velmi vášnivé období vás čeká uprostřed měsíce nebudete se bránit dobrodružstvím na netradičních místech, třeba venku v přírodě! V posledních červnových dnech poznáte svého partnera z jiné stránky budete překvapeni, že je pragmatičtější, než jste mysleli, ale možná spadnete z růžového obláčku! Pokud by se začátkem měsíce objevily rodinné problémy, budou jenom drobné a snadno vše ukecáte. Ale pozor, pokud něco slíbíte dětem, dodržte to, jinak vám to budou vyčítat.

Zdraví

Při snaze utéct alespoň trochu od všech starostí a stresu si dávejte pozor především na roztěkanost a nepozornost, která může vyústit v nepříjemné zranění.


Finance a kariéra
Prvních 20 dnů v měsíci máte přízeň hvězd zaručenu podpoří vaši komunikativnost, dařit se vám bude v navazování obchodních kontaktů i ve vzdělávání. Vyplatí se rozšířit si znalosti v oblasti počítačů, techniky a sbírat konexe v zahraničí. V závěru měsíce pracovní nápor povolí a odpočinete si.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Začátkem měsíce hrozí drobné hádky s partnerem, ale nebude to naštěstí nic vážného. Možná ho podezíráte z nevěry, ale z jeho strany tam je jenom kamarádství! Kolem 10. června mohou osamělí najít velmi hlubokou, ovšem platonickou lásku! Po polovině měsíce se obnoví harmonie v dlouhodobých vztazích. V první polovině června si budete mít sklon přenášet nervozitu z práce domů. Doplatit na to může váš životní partner, budete na něj občas nepříjemní, ale zůstane vám bude oporou.

Zdraví

Ačkoli ze začínající letní sezóny na svém talíři budete mít radost, rozhodně byste to neměli přehánět – tento měsíc totiž hrozí potíže právě vašemu zažívání. Byla by škoda se jednou chybou připravit o další kulinářské zážitky.


Finance a kariéra
Snažíte se být rozvážní a pečliví, ale zrychlující se tempo dění kolem vás vám to trochu komplikuje. Mohou se proto vyskytnout drobné spory s kolegy. Od 16. června budete těžit z přízně Merkuru, který vám bude pomáhat nejen po finanční stránce, ale přinese také lepší vztahy na pracovišti.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Saturn přináší v tomto období Lvům sklon k nespokojenosti v lásce, i když k ní není vůbec důvod. Uvědomíte si, že zbytečně zveličujete partnerovy záporné vlastnosti a kvůli tomu přehlížíte ty dobré a to je přece škoda! Nenechte se zlákat k odchodu za někým jiným, raději upevňujte stávající vztah! Druhá polovina měsíce přinese zlepšení vztahů s dětmi a partnerem, kteří ocení, když se jim budete víc věnovat. Jen pozor na drobné hádky!

Zdraví

V oblasti zdraví vám hvězdy budou přát. Jen neusněte na vavřínech a nezapomeňte pečovat o své tělo i duši!


Finance a kariéra
Komunikativnost vám bude po celý měsíc velmi užitečná a pomůže vám získat větší příjmy. Možná se u vás objevil dlouhodobý pesimismus, ale ve skutečnosti se vám velmi daří! Uvažujete o změně zaměstnání, ale v tomto období bude lepší zůstat tam, kde jste, z dlouhodobého hlediska se vám to vyplatí víc.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Mars může přinášet v první části měsíce do milostných vztahů zbytečné hádky a spory. Ve skutečnosti se však máte velmi rádi! Možná je to jen ponorková nemoc nejspíš spolu trávíte víc času, než by bylo moudré, nezapomínejte tedy ani na své přátele! Závěr měsíce přinese do vztahů zlepšení! Jen po 20. červnu vám může vaše polovička vytýkat, že trávíte moc času v práci!


Zdraví

Zaměřte se tento měsíc především na svou duševní pohodu – o tělo sice pečujete, ale na psychiku zapomínáte. A to je chyba, která by jednou mohla mít nepěkné následky.


Finance a kariéra
Kolem 10. června pozor na případné konflikty v zaměstnání, mohli byste si zbytečně zadělat na problémy. Zkuste si raději najít nějakého spojence z řad kolegů! Ve druhé části měsíce se budou vztahy na pracovišti zlepšovat a začnete si konečně rozumět i s lidmi, kteří vás předtím značně iritovali!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
V první polovině měsíce budou důležité dlouhodobé vztahy, které si budou vyžadovat pozornost a porozumění, ale na oplátku vám bude partner velkou oporou v životě. 14. a 15. červen je časem pro lásku a něhu! V závěru měsíce se možná chytnete kvůli odlišným světonázorům buďte k sobě tolerantní! Sobecké zájmy půjdou stranou, nejlépe se vám bude dařit, když budete se svými blízkými držet pohromadě. Kolem 17. června potkáte staré přátele!

Zdraví

Ačkoli sluníčko už je o něco přívětivější, neznamená to, že nemůžete nastydnout. A netýká se to jen klasického „rýma/bolení v krku“, ale i močových cest.


Finance a kariéra
Do 5. června bude potřeba uzavřít nějaký pracovní projekt. Jsou to poslední dny velké přízně Jupitera, proto je nepromeškejte! Kolem 10. června potkáte zajímavého člověka, se kterým si budete po pracovní stránce velice rozumět, i když budete naprosto rozdílní. Velmi si rozšíříte obzory!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Po celý měsíc se mohou objevovat konflikty mezi láskou a prací. Váš partner vám může vyčítat, že se mu málo věnujete, ale přitom neoceňuje vaši finanční velkorysost. Nezbude vám než pochopit, že váš protějšek má jiná přání, než jste si mysleli! Konec měsíce bude jako stvořený pro romantické chvilky! Kvůli kariéře trochu zanedbáváte rodinný život. Vaši blízcí velmi ocení, když nebudete v práci trávit víc času, než je nutné v opačném případě hrozí spory.

Zdraví

Alespoň v oblasti zdraví se žádné nástrahy nechystají. Vzhledem k příznivému počasí a nějaké té pohybové aktivitě vás může potrápit bolest zad či nataženého svalu, ale ničeho vážného se obávat nemusíte (nicméně ani drobná zranění nezanedbávejte).


Finance a kariéra
Do své práce jste doslova zažraní a velmi vás baví! A to i v případě, že není tak úplně ideální. V hlavě máte kariérní postup, o který se snažíte. Bude se vám dařit, ale bylo by škoda obětovat práci veškerý volný čas vaše finanční zajištění je dostatečné a koncem měsíce si můžete dopřát víc volna!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Díky přízni Merkuru si začátkem měsíce trochu zaflirtujete! Dobře bavit se budou zejména nezadaní. Zadaným se zas bude dařit v komunikaci s partnerem, rozebírat ošemetné záležitosti teď bude snazší než jindy. Střed měsíce bude přát dlouhodobým vztahům, ale v závěru června přijde pokušení k nevěře! V první polovině měsíce si významně rozšíříte okruh známých a navážete nové kontakty!

Zdraví

I v této oblasti budou hvězdy opravdu příznivé. A protože zdraví je nejdůležitější oblastí, příliš je nepokoušejte! Riziko představují především nejrůznější zánětlivá onemocnění.


Finance a kariéra
Uran vás po celý měsíc svádí ke změnám v oblasti zaměstnání. Šéf vás pozlobí svou pečlivostí. Ale unáhlené reakce se nemusí vyplatit - nechte svá rozhodnutí dozrát, náhlým odchodem můžete ztratit cenné kontakty! Raději se zkuste víc spřátelit se stávajícími kolegy a doplňujte si vzdělání.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Neptun vás naplní touhou po něžné lásce, kterou chcete nejen brát, ale hlavně rozdávat! To je ideální pro rozvoj dlouhodobých vztahů, které budou velmi láskyplné. Dejte si najevo, jak moc se máte rádi! Partner vám bude oporou a nezadaní mohou prohloubit vztah s nějakou spřízněnou duší! V rodinných konfliktech budete mít v červnu důležitou smírčí roli a díky vám se obrousí hrany nejednoho sporu!

Zdraví

Dávejte v červnu pozor na bláznivé nápady a adrenalinové zážitky. Více než dosud bude platit ono staré známé „všeho s mírou“!


Finance a kariéra
Díky vlivu Neptuna se z vás stávají opravdoví lidumilové to je sice skvělé, ale v oblasti práce a peněz to pro vás může být nevýhoda. Hlídejte si finance a nenechte se využívat někdo se vás bude snažit připravit o úspory! Naopak, pokud někde uvidíte nespravedlnost, nebojte se na ni upozornit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Šance na seznámení vás čekají 6. a 7. června, ale bude potřeba vyrazit do společnosti, zajímavý protějšek potkáte na kulturní akci. Uprostřed měsíce pozor na žárlivost. Je potřeba vyjasnit si nedorozumění v partnerském vztahu. V dlouhodobých svazcích to však bude skvěle klapat po většinu měsíce! Domácí zázemí vás nabije optimismem. I když se vám zřejmě nevyhne vyčerpanost z práce, vaši blízcí pochopí, že toho máte hodně a dopřejí vám klid.

Zdraví

V červnu se do našich životů opět vrací grilovací sezóna. Pozor si tedy dejte na úrazy s ní spojené (pamatujte, že okolo grilu je horké prakticky všechno).

Finance a kariéra
Po větší část měsíce vás bude ovlivňovat Mars, který může být zdrojem pracovních konfliktů. Zpomalte tempo, všechno má svůj čas! Hlavně nezanedbejte pořádek v účetnictví, pečlivost se vám vyplatí! Po 20. červnu nastává příznivý čas pro obchodní jednání a máte šanci rozjet slibnou kariéru!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Až do 9. června vám bude Venuše nezvykle přát a pokud si najdete čas na romantiku, bude to stát za to! Bude to šance pro krásná vyznání lásky! Po zbytek června buďte pozorní když kvůli práci zanedbáte partnera, najde si jiného či jinou! V posledních dnech měsíce zas hrozí nevěra na pracovišti vám! Venuše posílí na začátku měsíce rodinné vztahy, zejména mezi rodiči a dětmi. Svým potomkům byste se v této době měli věnovat co možno nejvíc.

Zdraví

Jestliže patříte k alergikům, je vám jasné, že ani červen k vám v tomto ohledu nebude zcela shovívavý. Přechod jara v léto vaše potíže nezmírní, občas budete mít bohužel přesně opačný pocit…


Finance a kariéra
Od 10. června nastává pro Ryby období plné pracovní aktivity a máte příležitost zabodovat v kariéře! Dostane se vám obdivu, případné drobné spory se snadno vyřeší. Po 21. červnu vás může ohrožovat sklon ke zbrklým a neuváženým rozhodnutím. Ale pozor, riskování v práci a při investování se nevyplatí!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat