Horoskop na červen 2019: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

03.06.2019 | Zábava

Co chystají hvězdy v červnu pro Blížence? Před čím by se měli mít na pozoru Střelci? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v červnu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Začátek června u vás proběhne ve znamení pozitivní energie, kterou jste mohli v předchozích dnech načerpat především u svých nejbližších. Druhá polovina měsíce nebude až tak optimistická, očekávat můžete nepříjemnost v rodině, která se sice přímo nedotkne vaší osoby, ale která poznamená vztahy a klid doma… Využijte svých schopností pro řešení vzniklé situace, vaši blízcí to ocení!

Zdraví
Červen vás nabije energií, a tak dostanete pocit, že není překážky, kterou byste ve sportu nemohli překonat. Ovšem pozor na zranění z neopatrnosti!

Finance a kariéra
V práci vás sice zaskočí nečekaný úkol, ale to byste nebyli vy, abyste se i s náhlou nepříjemností nedokázali vyrovnat. Přesto všechno neodmítejte pomoc nabízenou kolegy. Usnadníte si situaci a navíc budete mít jasno, kdo je k vám opravdu upřímný.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Červen bude pro Býky měsícem výzev – a to především v partnerském životě. Bude záležet na vás, kterou uchopíte a kterou necháte bez povšimnutí. Pamatujte, že řešit se mají ty spory, které za to skutečně stojí, především v osobním životě. Vaši nejbližší si již zvykli, že jste skvělým prostředníkem při neshodách, ale nenechte se zneužívat. To by se vám totiž mohlo především v polovině měsíce vymstít.

Zdraví
Červnem oficiálně začíná grilovací sezóna. Pozor na nedokonalou úpravu masa či přejídání. Vaše tělo by se vám mohlo „odměnit“ nepěknými zažívacími potížemi.

Finance a kariéra
V práci budete mít relativně klid, využijte ho pro vypořádání se s případnými resty z minulých týdnů. Naštěstí vám přijde do cesty nečekaný pomocník v podobě kolegy, o němž jste si vždy mysleli, že by pomocnou ruku nikomu nepodal. Využijte (ale nezneužijte) této nabídky a nezapomeňte nového spojence náležitě ocenit!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Červen pro Blížence sice nechystá v oblasti vztahů žádné vážné potíže, ale zaznamenáte několik drobných nepříjemností (ale na druhé straně i maličkostí, které vás potěší). Uspokojení vám bude poskytovat především rodinný a zvláště partnerský život (Blíženci by rozhodně neměli zapomínat ani na city – zkuste být o nich otevřenější, váš partner či partnerka to dozajista ocení). Ani děti se na konci školního roku „nevytasí“ s nepříjemným překvapením.

Zdraví
Pro alergiky bude i červen poměrně výzvou. Přechod jara v léto vaše potíže nezmírní, občas budete mít spíš přesně opačný pocit…

Finance a kariéra
Naopak v práci se budete potýkat s několika malými nástrahami. Sice vás nijak neohrozí, ale znepříjemnit vám život dovedou… Neostýchejte se požádat o pomoc, není to známka slabosti, jak by se vám mohlo zdát!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

V květnu vám hvězdy v oblasti vztahů opravdu přály a dobrou zprávou je, že alespoň v prvních dnech nového měsíce by tomu nemělo být jinak. Přibližně v polovině června se však začnou objevovat drobné nepříjemnosti a problémy, s nimiž jste nepočítali… Nástrahy vás čekají především v partnerském životě. Ne že by šlo o něco vážného, ale zdánlivě malicherný spor, který byste za normálních okolností přešli mávnutím ruky, vás tentokrát zaskočí více než obvykle. Zůstaňte věrni sému nadhledu, ale dejte si pozor, aby si jej vaše okolí nevysvětlilo jako lhostejnost.

Zdraví
Stres si zákonitě musí nakonec vybrat svou daň. I když se nebude jednat o nic vážného, nepřekonatelná únava a nesoustředěnost vás budou provázet téměř na každém kroku. Naučte se relaxovat!

Finance a kariéra
V práci se nemusíte bát žádných turbulencí, i když ani tady se vám v závěru měsíce potíže nevyhnou. Nepodceňujte vztah se svými nadřízenými! Nesnižujte se k podlézání, ale zapomeňte na neomalenost a drzost.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Hvězdy si s vámi v červnu pohrají. To platí především pro osobní život, hned v prvních červnových týdnech vás doma čekají ve vztazích nejrůznější nástrahy. Nejednejte ukvapeně, spousta nedorozumění totiž vzniká tím, že i zdánlivou maličkost špatně interpretujete a váš partner či partnerka pak jen těžko dokazuje, že vám nechtěli ublížit. Situaci nepomohou ani děti, které už se vidí na prázdninách.

Zdraví
Jako byste pro všechny starosti a výzvy zapomínali, že červnové slunce ještě zdaleka nemá takovou sílu, jak se tváří, a tak se snadno může stát, že skončíte s rýmou a bolavým krkem.

Finance a kariéra
Pro Lvy bude červen měsícem příležitostí – a to jak v dobrém, tak i tom horším slova smyslu. Několikrát totiž budou stát před rozhodnutím, které pro ně nebude nikterak příjemné. A protože jste proslulí svou citlivostí, může se stát, že se nad nimi budete trápit více, než je zapotřebí. Zkuste se na problémy podívat s větším nadhledem! Objeví se ale i velmi příjemné a snadné úkoly. Využijte jich, jen dejte pozor, abyste si toho nenabrali více, než můžete zvládnout…
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Pro Panny červen mnoho odpočinku nechystá a jejich život bude pokračovat ve shonu, který zažívala většina z nich již v květnu. A to se podepíše především na jejich soukromém životě. Nezapomínejte na rodinu, spory, které už dlouho hrozí propuknutím, totiž vyplují na povrch. Ačkoli nejde vlastně o nic vážného, i tak při jejich řešení ztratíte spoustu energie. Neodmítejte pomoc a oporu ze strany partnera.

Zdraví
Vše výše napsané může mít negativní následky v podobě stresu, kterému budete muset čelit. Málokdy dokážete vypnout a dopřát si potřebný odpočinek, ale tentokrát byste měli využít každou příležitost. Ačkoli mu příliš nefandíte, zkuste tentokrát odpočinek aktivní. Nabije vás pozitivní energií a posílí vaši imunitu!

Finance a kariéra
V práci vás oddech nečeká, naštěstí se na vás nechystají žádné větší komplikace a koncem měsíce přijde naopak příležitost, díky níž konečně prokážete své schopnosti – ocení to nejen vaši kolegové, ale i nadřízení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Váhy si poměrně hektickém a často i vyčerpávajícím květnu tento měsíc konečně trochu oddychnou. Hlavně v rodině se dočkáte „klidu zbraní“, především v polovině června vám vaši blízcí začnou opravdu naslouchat a urovnají se spory, které jste zažívali minulý měsíc. Dokonce i děti jako by se rozhodly, že svým rodičům nebudou přidělávat zbytečné starosti, a tak konec školního roku proběhne až nezvykle klidně.

Zdraví
Bohužel k vám hvězdy nebudou příliš přívětivé v této oblasti. Tedy ne že by se schylovalo k tragédii, ale budete se potýkat s u sebe nezvyklou nemotorností. A tak o modřiny a drobné oděrky nebude nouze.

Finance a kariéra
V práci by vás neměly čekat žádné neřešitelné úkoly, rozhodně však nepodceňujte vztahy s kolegy! To by se vám mohlo vymstít… Neznamená to ale, abyste se staly podezíravými a paranoidními, myšlenky na to, že se někdo snaží sabotovat vaši práci, zapomeňte. Neprospějí vám.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

Červen bude pokračovat v podobném trendu jako měsíc předchozí – a stres, kterému jste vystaveni, se bohužel projeví nejen v práci, ale hlavně doma. Především v prvních týdnech se nevyhnete neshodám s partnerem či partnerkou. Zkuste být přístupnější k postojům a návrhům druhého! Vzduch se vyčistí v druhé polovině června, tak si toho pořádně užijte a soustřeďte se na posílení vztahů v rodině.

Zdraví
Buďte opatrní při sportu, může vám totiž hrozit nějaký drobný úraz! Znepříjemnit život se vám budou snažit i nejrůznější bodaví či sací zástupci hmyzí říše. Vybavte se proto repelenty, léto je v tomto ohledu v plném proudu.

Finance a kariéra
V práci se konečně dočkáte zaslouženého uznání. Nedovolte však kolegům, aby se na vašem úspěchu pouze „vezli“ – hrozí, že nakonec skončíte zavaleni úkoly, které vám ani nepřísluší.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Pro Střelce bude červen rozporuplným měsícem. Na jedné straně zaznamenáte až nečekané úspěchy (především ve vztahu k partnerovi/partnerce), na straně druhé vás čekají nástrahy, které sice nejsou na první pohled patrné, ale které vám cestu k oněm úspěchům mohou významně znepříjemňovat (upřímně, postarají se o ně především děti). Nebuďte zbrklí a vždy se snažte každé rozhodnutí týkající se řešení složité rodinné situace zvážit ze všech stran. Kvůli stresu a hordy povinností jste v minulých týdnech zanedbávali své přátele – napravte to!

Zdraví
Pozornost byste ale měli zamířit na svůj organismus. Ignorování některých varovných znamení a menších bolestí se vám nemusí vyplatit. Zvažte, zda není na čase vyhledat lékaře.

Finance a kariéra
Pro samé starosti a radosti pracovní život trochu upozadíte. A překvapivě i tak se nic hrozného nestane. Jste v práci tak pečliví, že i chvilkový výpadek pozornosti k žádné katastrofě nepovede.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Možná pro vás červen nezačal v rodině právě nejklidněji a nejpříznivěji, ale nebojte, během prvních dvou týdnů se urovnají i spory, které jste považovali za ztracené (platí to ale spíše pro ty krátkodobé, na těch dlouhodobých vás ještě čeká docela dost práce). Užívejte si vytoužený klid v rodině a snažte se jej za každou cenu udržet. I za cenu pro vás nepříliš snadných rozhodnutí. Zpříjemněte si poklidné rodinné chvilky, proč třeba neoslavit se všemi konec školního roku?

Zdraví
Nepřeceňujte první letní dny – mohlo by se vám to vymstít v podobě potíží s močovým ústrojím. A to není pro začátek léta rozhodně nic příjemného!

Finance a kariéra
Především Kozorozi-podnikatelé a manažeři na vysokých postech by si měli dát pozor na spolupracovníky, které si vybírají. Dočkat by se totiž mohli v závěru měsíce sice nikterak závažného, ale přeci jen nepříjemného překvapení.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
Děti. To bude téma, které se bude prolínat celým červnem. A protože – jak známo – jsou děti nejčastějším důvodem k hádkám mezi partnery, tyto nepříjemné chvíle se nevyhnou ani vám. Zkuste se na chvíli podívat na napjatý konec školního roku a výhled na dlouho očekávané prázdniny dětskýma očima. Možná si vzpomenete, že jste nebývali o nic „hodnější“. Tak buďte shovívaví!

Zdraví
Alespoň v oblasti zdraví se žádné nástrahy nechystají. Jistě, občas vás nějaká ta maličkost v podobě bolesti zad či nataženého svalu potrápit může, ale ničeho vážného se obávat nemusíte.

Finance a kariéra
Jako by nestačila situace doma, v práci vám oddechu rozhodně nedopřejí. Zdá se totiž, že i někteří z vašich kolegů by potřebovali prázdniny – jejich chyby vás často zdržují a fakt, že tyto omyly musíte pracně napravovat, vám právě nepomůže. Pamatujte, že nejprve byste se měli soustředit na sebe a své projekty, pak na ostatní!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Červen vám konečně přinese dlouho očekávané zklidnění, a to především v osobním životě. Je třeba zdůraznit, že si to po všem tom shonu a stresu posledních týdnů zasloužíte. Pozor ovšem na případnou lehkomyslnost – ta by se vám především v nejužší rodině mohla koncem měsíce nepěkně vymstít. Konec školního roku je v rodinách občas trochu napjatý. A vám hvězdy nachystaly právě tuhle zkušenost.

Zdraví
Alespoň v této oblasti k vám budou hvězdy shovívavé. A protože zdraví je oblastí nejdůležitější, příliš je nepokoušejte!

Finance a kariéra
Bohužel, ani v práci nebudete prožívat nejklidnější období (i když sami tušíte, že vina za to padá především na vás). Oporou vám bude především partner či partnerka. V polovině měsíce se vám otevře zajímavá možnost, která by vás mohla na pracovním žebříčku posunout o něco výš. Nepropásněte takovou příležitost, mohli byste litovat!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat