Soutěž o hubnutí - Příběh č. 1: Proč dát kilům definitivní Sbohem!

13.06.2013 | Zábava

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ O HUBNUTÍ - PŘÍBĚH Č. 1: Každý z nás již minimálně jednou v životě zkoušel zatočit se svými kilogramy. Nezáleží na tom, zda úspěšně či neúspěšně, ty, které se s námi o svůj příběh podělily, mají šanci vyhrát redukční program Institututu kompliment®! Velké hlasování o jeden vítězný příběh proběhne od 17. do 21. června 2013.

Proč dát kilům definitivní Sbohem!

Ano, přiznám se bez obalu – jsem celoživotní dietář. A teoreticky ovládám vše naprosto dokonale. Vím, že odborníci nemají slovo dieta rádi a že řešením nejsou tukožroutské polévky, dělená strava, plátek listového salátu denně či jiné zaručené diety, které drží Štefan Margita, Jennifer Aniston či jiné slavné osobnosti, ale změna stravovacích návyků. Mám chuť a vztah k jídlu (a sladkostem) podobný asi jako kuřáci k cigaretám – statečně jsem to zvládla a stravovala se s úspěchem zdravě nejmíň pětkrát v životě (různé prapodivné diety raději ani počítat nebudu). Problém zhubnout není, ovšem vytrvat, to je oříšek. V mém životě se střídá období s pevnou vůlí a etapy, kdy si vůle bere na velmi dlouhý čas neplacené volno. Zvláštní je, že hubnu a tloustnu v pravidelných periodách, které většinou souvisejí i s tím, jestli mám, nebo nemám partnera. A pokud si myslíte, že s partnerem se držím na  uzdě, právě naopak – začne to pozváním na večeři, kdy se zpočátku člověk nechce upejpat u salátu, obědy u potenciální tchyně, které se těžko vysvětluje, že si ten knedlík nedáte, a pak to pokračuje samotným vyvařováním pro pána tvorstva. O tom, že si ten chlapík u vás doma debužíruje a neustále provokuje tím, co jí, nemluvě. A najednou jste nenápadně tam, kde jste byla na začátku... K tomu si ještě připočtěte, že vztah se neukáže jako ideální, máte potíže v práci, a protože nejste ten typ, co starostmi a stresem chřadne, dáte si zkrátka něco dobrého (převážně sladkého, ovšem taková vepřová pečínka taky není k zahození), abyste to vše statečně ustála. Kila se vesele vracejí a vy se obalujete tukem. A když jste obalena dostatečně, začnete bojovat. Vykopnete chlápka a najedete na zdravý životní styl. Daří se vám – nikdo vás nesvádí, nikdo neplní ledničku tím, co byste jíst neměla, chodíte pravidelně cvičit... Cítíte se skvěle, vypadáte skvěle. Není to hned, ale výsledek se dostaví. Navíc i tady mnohonásobně platí, že člověk působí na lidi nejen tím, jak vypadá, ale jak se cítí a vidí sám. A uznejte – jako sto kilo sádla si moc sexy nepřipadáte, ale když ten tuk dáte dolů, je to hned o poznání lepší. Paradoxem ovšem je, že když svůj boj vybojujete (rozuměj: opravdu se cítíte i vypadáte výborně), začnete působit jako lepidlo na chlapy. A koloběh se začne opakovat.

S Komplimentem už jsem jednou nádherně zhubla – a nikoliv zázračně, proto vím, že to funguje. Partnery teď momentálně neřeším (a ani řešit nehodlám), ale mám nádhernou osmiměsíční holčičku a v životě bych jí nerada dělala ostudu. Navíc se donekonečna nedá vše svádět na hormonální bouři ve vašem těle a těhotenská kila, že... Myslím, že má dcera je největší a již doživotní motivací, aby člověk zhubnul a cítil se skvěle jednou provždy. Protože ona je pro mne tou nejkrásnější na světě, měla bych pro ni udělat totéž – a působit tak i na oči okolí. Ať může být má dcera na svou maminku náležitě pyšná. Neboť, jak říká kamarádka mé kamarádky (promiň, Vendy, kradu): Není nic horšího, než když se z triček stávají bolerka.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat