Horoskop na týden od 11. do 17. května 2015 od naší astroložky Anny!

11.05.2015 | Zábava

Štíři, následující dny vám hvězdy sešlou až téměř filosofickou náladu. Kozorozi, pokud už delší dobu odkládáte významné rozhodnutí, právě začínající týden bude pro ně úplně ideální! Ryby, ačkoli si zakládáte na tom, že vždy plníte dané sliby, tento týden jako by se proti vám všechno spiklo. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Právě tohle přísloví vám během následujícího týdne vytane na mysli několikrát. A to nejen v souvislosti se sebou samými, ale i vašim okolím. Přesvědčíte se totiž, že nevhodně zvolené, byť jedno jediné, slovo dokáže nadělat pořádnou paseku – z jednoho nedorozumění se ihned vyrojí další a vy budete mít plné ruce práce, abyste uhasili ty nejhorší spory. Spoléhejte na svůj vyjednávací talent, ocení jej i vaše okolí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Plánování nikdy nebylo vaší nejsilnější stránkou, i když se paradoxně bez něho neobejdete. Jste zvyklí, že plány občas nevycházejí tak, jak byste si přáli, ale tento týden si budete připadat jako v extrému – ať se budete snažit sebevíc, vždycky se vám do programu vloudí něco nepředpokládaného. A vy nepatříte k lidem, kterým by nevadilo, že nemají situaci pod kontrolou. Než se tím začnete trápit, na chvíli se zastavte, zhluboka se nadechněte a začněte od začátku. Pamatujte, že nemůžete vést odpovědnost za chod světa!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Máte to šťastné nadání převést sny v realitu. Hlavním důvodem je, že si nedáváte nerealistické a nesplnitelné úkoly, a tak sebe sama málokdy v tomto ohledu zklamete. Občas máte ale tendenci poměřovat stejným metrem i své okolí a projevujete (nikoli úmyslně) až příliš málo pochopení pro jejich frustraci z nesplněných snů. A to by se vám tento týden mohlo stát osudným. Zapojte více empatii a vyhnete se případnému konfliktu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Nesuďte lidi ve svém okolí příliš rychle – často k takovému chování míváte sklony a navíc jen málokdy „opravíte“ svůj první dojem. A to je škoda. Zkuste se proto tento týden na zmíněný rys své povahy zaměřit a dávejte druhé šance lidem, které jste možná tak trochu neprávem odsoudili, aniž byste jim dali právo obhajoby. Uvidíte, že budete příjemně překvapeni. Obohaťte svůj život o další společenské kontakty a zajímavé osobnosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Jako by vás tento týden popouzely i úplné maličkosti. Ačkoli nepatříte k lidem, kteří se dají snadno vytočit, tento týden v tomto ohledu nebudete sebe sama poznávat. Zkuste se zamyslet, zda onen nevysvětlitelný vztek na lidi z vašeho okolí nepramení spíše z vaší vlastní nejistoty a nedostatku sebevědomí. Co když vás rozčilují na druhých právě ty chyby, které nemáte rádi na sobě? Pamatujte, že je vždy snazší zapracovat na změně, než se zbytečně trápit a užírat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden budete mít pocit, že kamkoli vejdete a cokoli uděláte, vše se vám daří. Vězte, že se nejedná jen o váš dojem – hvězdy vám následujících pár dní skutečně budou přát. A to na všech frontách! Využijte toho a snažte se co nejvíce posílit své rodinné vztahy (především ty s partnerem/partnerkou), ale i svou pozici v práci. Sice se říká, že každý je strůjcem svého štěstí, ale tentokrát budou na vaší straně stát i hvězdy – a to se pak štěstí dosahuje ještě snáz!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Nepouštějte se tento týden do zbytečných rizik. Vynaložené úsilí by se vám totiž nemuselo vyplatit, naopak by se vše mohlo obrátit proti vám. Z povahy svého znamení sice nemáte potřebu riskovat, ale jako by vás vaše okolí nutilo opustit bezpečnou zónu a vydat se na tenký led. Nenechte se ovlivnit! Věřte své intuici, poradí vám nejlépe. Pokud se vám nějaká výzva nebude na první pohled zdát (a týkat se to bude jak rodinného, tak pracovního života), raději se stáhněte, případně vše pečlivě promyslete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Následující týden vám hvězdy sešlou až téměř filosofickou náladu. Ačkoli býváte většinou nohama pevně na zemi, tentokrát se vám do mysli vkradou úvahy o vlastním směřování a naplněných i nenaplněných snech, s nimiž jste vstupovali do dospělého života. Snažte se ale příliš nesetrvávat v úvahách o minulosti, pamatujte, že každý se musí části svých ideálů vzdát, aby mohl naplnit jiné. Snažte se spíše soustředit na to, co se vám povedlo, a na vše, co jste po cestě svého života „nasbírali“ pozitivního.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Tento týden zasvětíte romantice! Už vás nebací čekat na projevy citů od druhých, tentokrát vše vezmete do svých rukou. Potřeba podělit se o svou lásku (ať už s partnerem/partnerkou nebo některým z rodinných příslušníků) u vás bude nezvykle silná. Nepotlačujte ji, uvidíte, že se setkáte jen a jen s kladnou odezvou! Budete mít sílu předávat druhým optimismus a pocit sounáležitosti. A tak jako vy se s nimi podělíte o své city, tak vás i vaše okolí ujistí o těch svých.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Pokud už delší dobu odkládáte významné rozhodnutí, právě začínající týden bude pro ně úplně ideální! Hvězdy vám nedovolí rozhodnout se špatně, udělat krok do neznáma pro vás nyní neponese žádné větší riziko. Nicméně nespoléhejte jen na přízeň hvězd – ony vám mohou ukázat správný směr, ale průběh „cesty“ už závisí na vás. Odhoďte strach a směle se vydejte tam, kam vám vaše srdce a intuice napovídá!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
V následujících několika dnech poznáte, jaké to je, když vám začne „lézt na nervy“ někdo, kdo vám je jindy více než blízký. Budete bojovat s pocitem frustrace – ne jedné straně budou vaše city k oné osobě, na straně druhé podráždění, které jako by vůči tomuto člověku přišlo z čistého nebe. Zkuste se zamyslet, zda vaše reakce není jen vyústěním nějakého dlouhodobého konfliktu, který jste v sobě (snad z ohleduplnosti) potlačovali, a který už dále nejde ignorovat. Snažte se situaci řešit, přetvářka není zrozencům Vodnáře právě přirozená!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Ačkoli si zakládáte na tom, že vždy plníte dané sliby, tento týden jako by se proti vám všechno spiklo. Budete čelit nejrůznějším překážkám, které vám zabrání v několika případech dostát svému slovu. A to je pro vás vpravdě nezvyklá situace. Zkuste se ale zamyslet, zda vaše momentální neúspěchy na tomto poli nejsou výsledkem skutečnosti, že si na svá bedra berete více práce a povinností, než můžete zvládnout. Nenechte se již nadále svým okolím využívat a stanovte si ve vztahu k sobě i jemu jasné priority.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat