Co o vás prozradí den narození?

Tomu, že znamení zvěrokruhu, do kterého se člověk narodil, ovlivňuje povahu a směřování každého z nás, věří spousta lidí. Ovšem věděli jste, že vliv na člověka má mít i den v měsíci, v němž přišel na svět?

Co dostali do vínku lidí narození třeba třetího dne v měsíci? A rozuměli by si s těmi, co přišli na svět třeba dvacátého?

Takže co vás charakterizuje, pokud jste se narodili...

...prvního?

Máte sklony k určité uzavřenosti, kterou si vaše okolí často plete s osamělostí. Vy však jen potřebujete dostat příležitost, abyste se mohli druhým otevřít, abyste jim mohli začít důvěřovat. Nevadí vám samota, ale to neznamená, že nemáte rádi lidi.

...druhého?

Vaší nejsilnější stránkou je vaše laskavost. Bohužel může být ale i vaší slabinou – vždycky se najdou lidé, kteří se nebudou štítit ji zneužít. Navíc máte sklony žít pro druhé a občas zapomínat na sebe a na své potřeby a touhy.

...třetího?

Milujete společnost, dokážete bavit celý sál a nevadí vám být středem pozornosti. Někteří lidé vás proto mohou neprávem považovat za lehce povrchní, vy však ve skrytu duše silně toužíte po lásce, po někom, kdo vás bude bezvýhradně milovat a komu budete moci city opětovat.

...čtvrtého?

Málokdy dokážete říci lidem (především svým blízkým) „ne“. Díky tomu sice máte pověst velmi vstřícného člověka, kterého jeho okolí zbožňuje, ale na druhou stranu se tím velmi vysilujete. Lidé mají totiž tendenci přenášet na vás tíhu svých problémů.

...pátého?

Nevětší hodnotou je pro vás svoboda – nedokážete být svázáni konvencemi, pravidly, ale ani pouty lidských vztahů. Ačkoli na vás lidé onu nespoutanost obdivují, občas je pro ně složité s ní žít. Teprve až si uvědomíte, že svoboda a partnerství se nevylučují, budete opravdu šťastní.

...šestého?

Dokážete si vychutnávat každou šťastnou maličkost, kterou vám život přinese. Pokud ale máte pocit, že vám vaše okolí neprojevuje dostatek pozornosti a chvály, dokáže vás to znejistit. Potřebujete od lidí zpětnou vazbu, jen tak víte, že jim působíte stejnou radost jako oni vám.

...sedmého?

Občas se propadáte do představ, že jste na světě osamělí, že kolem sebe nemáte nikoho, o koho se můžete opřít, kdo vás má opravdu rád. Ve skutečnosti však takové pocity pramení spíš z vaší nejistoty, která často vyústí z neschopnosti správně „číst“ reakce lidí.

...osmého?

Máte dar být prakticky ve všem o krok napřed před svým okolím – umíte domýšlet důsledky svých činů, máte jasnou představu o svém směřování. Tato vlastnost z vás dělá ideální partnery, ale i přátele. Bohužel však může být i předmětem velké závisti.

...devátého?

Máte sklony věci idealizovat, a tak pro vás občas bývají střety s realitou poměrně bolestivé. Raději proto žijete ve svých fantaziích, a tak někdy vyvoláváte dojem, že nemáte pojem o tom, co se zrovna děje. Vy jste ale skvělí pozorovatelé a jen tak něco vám neunikne.

...desátého?

Spontánnost není vaší přirozenou vlastností, jste spíše uzavřenější a jen tak někoho si k tělu nepustíte. Bohužel tím občas vyvoláváte dojem, že jste chladní a nespolečenští. Jen vaši nejbližší znají vaši srdečnost a vědí, že dokážete být skvělým společníkem.

...jedenáctého?

Někdy věci domýšlíte dřív, než se stačí vyvinout, a tak můžete působit lehce paranoidně. Nejsilněji se tato vaše vlastnost projevuje ve vztazích, v nichž nezřídka bojujete s vlastní žárlivostí. Dejte si pozor, abyste od sebe takto neodehnali člověka, kterému na vás skutečně záleželo.

...dvanáctého?

Jste pověstní svou upřímností, kterou na vás lidé sice jednak obdivují, ale která vás už nejednou přivedla do nepříjemných potíží. Taktika „co na srdci, to na jazyku“ není vždy ta nejlepší. Občas totiž balancuje na hranici neomalenosti, aniž byste si to sami uvědomovali.

...třináctého?

Své city nenosíte napsány na čele, a ačkoli dokážete být vášniví a nadchnout se pro spoustu věcí, vědí to o vás jen vaši nejbližší. Vy sami však vyhledáváte projevy citů, jste rádi milovaní, rozmazlovaní. Taková rozpolcenost může však být často překážkou ve vztazích.

...čtrnáctého?

Nemáte rádi zdlouhavá řešení problémů, nevyhledáváte konflikty, nepouštíte se do sporů, pokud nemusíte. To však občas vyústí v situaci, kdy jste nuceni čelit nepříjemné situaci, ale nevíte si s ní tak úplně rady. Jste v takovou chvíli zranitelní a snadno zneužitelní.

...patnáctého?

Jste rození společníci, máte v sobě přirozený šarm a užíváte si interakce s ostatními lidmi. Vyzařujete sebejistotu a jen málokdo vás dokáže opravdu rozhodit. Vy však podobný postoj očekáváte i od ostatních a často býváte zaskočeni tím, že málokdy najdete v tomto ohledu sobě rovného.

...šestnáctého?

Nejste zrovna pověstní svým pragmatismem, právě naopak – nezřídka působíte lehce chaoticky a neustále zasněně, což si někteří lidé mohou vyložit (chybně) jako nespolehlivost. Možná za to může i fakt, že býváte roztržití.

...sedmnáctého?

Když se do něčeho pustíte, už vás nic a nikdo nepřinutí, abyste uhnuli ze své vytýčené cesty. Jste cílevědomí, znáte své silné stránky a stavíte na nich. Někomu se můžete zdát až neohleduplní a přehnaně ambiciózní, ale je to spíše dojem, který vaše tvrdohlavost vyvolává.

...osmnáctého?

Dokážete se nadchnout i pro maličkost, jen máloco zkazí váš věčný optimismus. Zatímco jedni vás za takový pohled na svět zbožňují, jiní v něm vidí spíše pózu a mohou vás považovat za neupřímné. Teprve když vás opravdu poznají, snadno podlehnou vašemu kouzlu.

...devatenáctého?

Jste samostatní a spoléháte především sami na sebe. To je sice vlastnost obdivuhodná, ale na druhou stranu vám brání v požádání o pomoc, pokud ji skutečně potřebujete. Máte pocit, že něco takového by se neslučovalo s vaší hrdostí. A to vás občas přivede do potíží.

...dvacátého?

Jste vyznavači klidu, pravidelnosti, rituálů a tradic. Máte své zavedené vzorce chování a žití, které neradi opouštíte. Na své okolí tak často působíte až rezervovaně, někteří mají pocit, že příliš podléháte stereotypům a váš život je jedna velká rutina.

..dvacátého prvního?

Vaše nálady bývají proměnlivé jako aprílové počasí, a tak je pro některé lidi velmi těžké vaše aktuální naladění „stíhat“. Často totiž sklouzáváte do sporů a to z vás nedělá právě nejoblíbenějšího společníka.

...dvacátého druhého?

Ve snaze vybalancovat svůj život do posledního puntíku máte občas tendence obviňovat své okolí ze svých vlastních neúspěchů. Jako by vám bylo zatěžko přiznat vlastní chybu, která by znamenala přiznat, že váš život není tak uhlazený, jak byste si představovali.

...dvacátého třetího?

Ať vám život postaví do cesty jakoukoli výzvu, postavíte se k ní čelem a nepolevíte, dokud ji nezdoláte podle svých představ. To je sice velmi obdivuhodná vlastnost, nicméně se v ní skrývá nebezpečí, že v honbě za vlastním úspěchem nepostřehnete, že jste zkřížili cestu někomu jinému.

...dvacátého čtvrtého?

Míváte sklony přecházet nevyřešené konflikty a spory, jako byste neměli ani síly, ani chuť se jimi jakkoli zabývat. Jenže takový postoj se vám nezřídka může vymstít – odsouvání nepříjemných situací neznamená, že se prostě vypaří. Jen se problém prohloubí.

...dvacátého pátého?

Jste od přírody tvrdohlaví, a ačkoli to víte, není to nic, co by vás znepokojovalo a co byste chtěli změnit. Jenže to vás občas přivede do potíží, protože neústupnost často vyvolává podobnou reakci i na druhé straně. Konflikty proto ve vašem životě nejsou ničím cizím.

...dvacátého šestého?

Dostali jste do vínku šarm a schopnost okouzlit už jen samotnou svou přítomností. To však může u některých lidí, jimž takový dar chybí, vyvolat pocity závisti. A tak si vytváříte přátele, aniž byste vlastně věděli jak či aniž byste si to zasloužili.

...dvacátého sedmého?

Patříte k sebevědomým a cílevědomým lidem, kteří mají jasnou představu o tom, jak by chtěli a měli žít – a to nejen oni, ale i jejich okolí. Tím však můžete občas působit arogantně, navíc často bojujete s tím, že se některé vaše představy neuskuteční.

...dvacátého osmého?

Míváte tendence v sobě dlouho nosit hněv a jen velmi zřídka odpustíte někomu, kdo se na vás dopustil nějaké křivdy (byť nevědomky). Tím si ale nesete sami v sobě velkou zátěž, zbytečně se trápíte. A ztrácíte lidi, kterým jste odmítli dát druhou šanci.

...dvacátého devátého?

Nezáleží vám příliš na tom, co si o vás myslí vaše okolí, tedy s výjimkou vašich nejbližších. U nich naopak toužíte dosáhnout obdivu a lásky. A tak na některé lidi působíte odtažitě, na jiné pak skoro nesamostatně. Vy ale sami víte, co je pro vás opravdu důležité.

...třicátého?

Vaše dobrosrdečnost z vás dělá skvělého přítele do nepohody, ale bohužel také snadno zranitelného a zneužitelného člověka, čehož občas někteří lidé využijí. To může nalomit vaši důvěru ve vaše okolí, dokonce i v ty nejbližší, kteří stojí pevně po vašem boku.

...třicátého prvního?

Nehýříte zrovna sebevědomím, občas dokonce sklouzáváte k pocitům méněcennosti. Nejlépe je vám v rodinném kruhu a ve společnosti nejbližších přátel, mezi nimi opravdu rozkvetete a necháte nahlédnout do svého nitra.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat