5 potravin, které vám nastartují spalování

Pročistěte si tělo pomocí lehčího jídelníčku! Nepotřebujete drahé potraviny, stačí, když přidáte ty potraviny, které mají silné detoxikační schopnosti.

Zelí

Čerstvé i kyselé snižuje cholesterol a regeneruje játra. Účinně však pomáhá s vyprazdňováním a vylučováním toxinů, takže má vaše tělo šanci na znovuzrození. Zkuste pít každé ráno zelnou šťávu a vaše tělo se pročistí jako nikdy předtím.

Česnek

Česnek povzbuzuje imunitní systém a pomáhá udržovat játra aktivní. Je tak nepochybně skvělým "doplňkem" ve vašem detoxikačním režimu, který tělo obnoví.

Polní byliny

Pampeliška a kopřiva účinně detoxikují organismus, jsou ideální na očistu jater a žlučníku. Nejvýživnější je květ pampelišky, který je zdrojem mnoha aminokyselin a přírodního lecitinu, kopřiva je skvělá do přírodních zelených smoothies. Vyzkoušíte jejich očistné účinky na vlastní kůži?

Zelený čaj

Čaj je výborným zdrojem antioxidantů, chrání buňky před poškozením volnými radikály. To však není všechno, obsahuje katechiny, které mají významný protinádorový potenciál. A mezi jeho největší přednosti patří povzbuzení metabolismu. Během detoxikačního režimu neexistuje vhodnější nápoj, než je zelený čaj nebo obyčejná čistá voda. Pokud toužíte po silném zeleném čaji, vyberte si sypaný, má mnohem lepší účinky než ten v nálevových sáčcích.

Zázvor

Zázvor je plný antioxidantů, posiluje imunitní systém a podporuje trávení, aby fungovalo jako hodinky. Nemusíte však pít jen zázvorový odvar, doporučuje se žvýkání kořene. Zázvor je však zdravý v jakékoli formě, takže neváhejte a začněte den právě zázvorovým čajem s citronem. Pokud jste měli tučné jídlo nebo jste to přehnali s alkoholem, zázvor udělá pro vaše tělo velkou službu.

Chcete vyzkoušet jarní detoxikaci?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:48
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:48
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat