Speciální legíny prý umějí doslova požírat tuky na stehnech a břiše

Největší veletrh spotřebitelské elektroniky a domácích spotřebičů v Berlíně představil světu nové legíny pro hubnutí. Speciální systém popruhů při nošení údajně neustále dráždí pokožku tak, že se zvyšuje prokrvení pokožky. O hubnutí se stará turmalín, který pak vyvolává odbourávání tuku. Za dva měsíce zeštíhlí pas o 3,2 a stehna o 2,3 centimetru.

Pár takových nohavic vyjde v přepočtu na tisíc korun. „Turmalínové krystalky požírají vaši kůži, takže vám pomohou velmi rychle zhubnout,“ uvedla mluvčí společnosti, jež speciální legíny vyrábí, na konferenci v Berlíně.

Podle výrobce speciální popruhy všité do látky zvyšují mikromasáž, která zlepšuje prokrvení pokožky a pohyb lymfy v problematických částech břicha, hýždí a stehen. Po dvou měsících může žena zhubnout na břiše až 3,2 a na stehnech až 2,3 centimetru.

Okořeňte si život

I když nové, speciálně vyvinuté legíny slibují hubnutí prakticky bez námahy, jistě není od věci jejich efekt pojistit vhodnými pomocníky. Třeba těmi z kořenek. Která ochucovadla a bylinky by neměly být pro svůj přínos hubnutí přehlíženy?

Petržel

Ve starém Římě se věřilo, že okusování listů petržele zlepšuje vnímání a intelektuální schopnosti. V současnosti se této bylině zase přisuzuje magická moc v otázce hubnutí. Petržel je silný antioxidant, tudíž si dobře rozumí se správným metabolismem a játry. Je dokázáno, že dlouhodobější konzumace snižuje chutě na sladké a tučné potraviny. Takže už žádné večerní mlsání a útoky na ledničku!

Kmín

Kmín už zdaleka nepoužívají jen pekaři, ale vyhledávají ho i lidé, co bojují s nadváhou. Lékaři z Íránské univerzity v rámci své studie zjistili, že jedna lžička denně urychlí spalování tuků až trojnásobně. A přiznejme si, že to není zrovna málo! Tak proč si z něj nepřipravit horký nápoj, který vás zeštíhlí a ještě zahřeje? Prostě kmín zalijte vroucí vodou a nechte chvíli louhovat.

Česnek

I starý dobrý česnek dokáže zatočit s kily navíc. Jeho konzumace totiž způsobuje uvolňování noradrenalinu. Ten výrazně podporuje spalování tuků. Nutno dodat, že aby byl česnek v tomhle směru účinný, nesmí se tepelně upravovat. Buď se překonejte a snězte ho syrový, nebo ho přidejte třeba do pomazánky, na které si pochutnáte o něco víc.

Pepř

Bobule pepřovníku černého v sobě ukrývají piperin, který je považován za moderní lék proti obezitě. Zlepšuje totiž trávení a blokuje tvorbu tukových buněk. Takže organismus nemá možnost uskladňovat kalorie! Piperin také urychluje trávení a zvyšuje produkci žaludečních šťáv. Chcete recept na zázračný drink? Čerstvě namletý pepř přelijte vlažnou vodou a přidejte šťávu z půlky citronu. Užívejte jednou denně po jídle a těšte se na výsledky!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Hřibová omáčka

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat