Jaro nekompromisně odhaluje zimní faldíkové hříchy

Dnů, kdy teploty vyšplhaly nad 10 stupňů Celsia, už máme za sebou několik. Někomu ale takové počasí plné slunce po zimě radost neudělá ! S odložením teplých svršků začínají vynikat menší či větší hříšky, jichž jsme se dopustili během zimního hodování. Ačkoli plavková sezona je ještě v nedohlednu, je ten nejlepší čas začít dávat tělo zase do formy. Rozhodně je to lepší, než pak honit kila na poslední chvíli!

Těchto pár užitečných rad, jak zhubnout, je určeno pro všechny muže i ženy, kteří se necítí ve svém těle dobře a chtějí všem, ale hlavně sami sobě dokázat, že i oni mohou mít hezké a zdravě vypadající tělo!

Pěkně v pohybu

Bez sportu to nepůjde, a proto s ním začněte hned ráno. Ranní pohyb má několik výhod. Jednak si jím nastartujete spalování tuků, které pak funguje po celý den, jednak si po ranní dřině dobře rozmyslíte, zda si dáte k obědu fastfood nebo salát s kuřecím masem.

V rytmu hudby

Tancováním dokážete zhubnout tolik kilogramů, co pouhým sportem nedokážete. A právě proto se těší velké oblibě power jóga. Pusťte si doma taneční hudbu nebo si jen vyberte své oblíbené CD a začněte tančit.

Nepodceňujte vodu

Pokud vám chybí dostatek tekutin, váš výkon a potenciál spalování tuků rapidně klesá. Snižuje se tak i účinnost vašeho tréninku. Pokud jste se již pustili do cvičení, myslete na to, že pití čisté vody je základ, který musíte dodržovat, abyste mohli dále stavět na vypracovaném těle.

Kyselý pomocník

Pokud trpíte známým syndromem neustále mám na něco chuť“, jablečný ocet vám pomůže se ho zbavit, snižuje totiž chuť na jídlo. Stačí jedna lžíce rozmíchaná ve sklenici vody a vaše mlsné chutě budou pryč.

Bez snídaně ani krok

Vhodné snídaně nastartují váš metabolismus. Ideální kombinací je bílý jogurt dochucený bobulovitým ovocem a ovesnými vločkami. Maliny, borůvky a ostružiny jsou známými bojovníky s tuky, a navíc obsahují velmi málo cukru.

Nejsou tuky jako tuky

Tuky jsou první na ráně“, když děláme škrty v jídelních lístcích s cílem co nejrychleji zhubnout. Určitě to je jedna z nejčastějších chyb. Tuky není třeba vyloučit z jídelníčku, jen si je třeba vybrat ty správné. Pomocníkem při hubnutí jsou dobré tuky jako omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Večer pozor

Ze svého večerního jídelníčku vynechte jakékoli pečivo. Obsahuje totiž sacharidy, které brzdí spalování tuků. Pokud preferujte teplou večeři, zapomeňte na brambory, rýži či těstoviny. K libovému kuřecímu masu nebo pečené rybě si jako přílohu naservírujte brokolici nebo směs listového salátu.

Myslete už při nákupu

Při hubnutí platí, že čím víc si toho nakoupíte, tím víc toho zkonzumujete. Proto byste si měli vybírat malá balení potravin, která jsou sice z finančního hlediska neekonomická, ale pro vaši štíhlou linii prospěšná.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat