Když je zdraví až na druhé koleji

Jste tak zdraví, jak byste si přáli? Děláte pro své zdraví dostatek? Podle následujících znaků poznáte, jestli by se náhodou ještě nenašly rezervy.

Kdo chce žít zdravě, najde k tomu dostatek informací i možností. Protože ještě nikdy nebyl zdravý životní styl tak moderní, jako je právě teď. Pravidelně se objevují nové trendy sporty a revoluce ve výživě, které si chtějí získat naše srdce. Téměř každý den se můžete dozvědět o nějaké nové super potravině, která je jediná tou pravou odpovědí na všechny naše zdravotní otázky. A na internetu se na tohle téma objevuje stále více blogů. Skoro to vypadá, že se lidé ještě nikdy o svoje zdraví nezajímali tolik, jako nyní.

O to jednodušší ale také je, svoje předsevzetí o zdravém životním stylu přesunout na druhou kolej. Nakonec – začít s tím můžete přece kdykoli. Stačí jen kouknout na internet a všechny informace tam hned najdete. Není tedy s čím spěchat. Nebo přece jen ano? Nejpozději určitě tehdy, když vám vaše tělo začne vysílat následující signály. Pak byste měli starost o zdraví zase oprášit. Jen sami na sobě poznáte, že jste svoje zdraví do teď šidili.

Když nemůžete spát

Zdravý životní styl významně souvisí se zdravým spánkem. Proto byste o to více měli brát vážně, když vaše tělo není schopné kvalitního spánku. Poruchy spánku totiž nepoškozují jenom vaši duši, ale jsou také znakem pro nezdravý životní styl.

Už asi nevzpomenete, kdy jste naposledy sportovali

Tak – kdy jste si byli naposledy třeba zaběhat? Nebo kdy jste si oblékli svoje sportovní oblečení? Jestli nemáte okamžitou odpověď po ruce, ale musíte o tom přemýšlet, pak byste měli přehodnotit i svůj životní styl. Protože sport patří ke zdravému životnímu stylu naprosto neodmyslitelně.

Zvládnete vypít příliš mnoho alkoholu

Zatímco ostatní na party už leží pod stolem, vy pořád ještě tancujete? No, pak to vypadá, že má vaše tělo dobrý alkoholový trénink. A to bohužel příliš obdivuhodné není. Protože i když je to samozřejmě i otázkou tělesné formy, kolik alkoholu snesete, stále platí, že alkohol nemá a neměl by mít ve zdravém těle žádné místo. Kdo totiž snese hodně, zdá se, se víc zajímá o party než o svoje zdraví.

Nevíte, kolik vážíte

V tomto případě nejde o to, kolik vážíte. Spíše to vypovídá o tom, jak pravidelně využíváte váhu pro kontrolu – a svoji váhu znáte. Je jedno, jak by to mohlo znít, ale kdo svoje zdraví šidí, nechal ze svého života zmizet i váhu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat