6 nejlepších pochoutek proti stresu. Dáte si?!

Ačkoli se říká, že člověk by neměl zahánět stres jídlem (a je to pravda), některé pokrmy dokáží od stresu ulevit. Které?

1. Ovesná kaše s ovocem

Vitaminy B a C, antioxidanty, omega-3 mastné kyseliny… Všechny tyhle látky dokáží zvednout náladu. A kromě toho přispívají k vašemu zdraví.

2. Celozrnné sušenky s arašídovým máslem

Zatímco sušenky vám dodají sacharidy, které vás uklidní a nabijí energií, arašídové máslo dodá bílkoviny a zdravé tuky. A je po stresu!

3. Horká voda s citronem

Pokud vás čeká den plný stresu, začněte ho právě tímto nápojem. Nejenže dodáte tělu vitamin C, ale nastartujete metabolismus. A bude se vám hned lépe koukat na svět.

4. Kešu oříšky

Obsahují hořčík, zinek a tryptofan, které z těchto oříšků dělají skvělý zklidňující prostředek. Stačí hrstka a hned vám bude líp.

5. Hořká čokoláda

Čokoláda s vysokým obsahem kakaa nastartuje v mozku ty správné procesy, takže se začnou vyplavovat endorfiny a člověku se rychle zvedne nálada.

6. Heřmánkový čaj

Obsahuje látky, které pomáhají od úzkosti a stresu. Zkuste to, až vás bude příště čekat nějaká důležitá událost, ze které máte nervy.






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat