Horoskop na týden od 26. září do 2. října 2016 od naší astroložky Anny!

26.09.2016 | Zábava

Střeleci, malé neshody doma vás sice obvykle z míry nevyvedou, ale tentokrát vám zasadí do hlavy pohybnosti, kterými jste se předtím nezabývali. Panny, máte pocit, že už nějakou dobu setrváváte na místě. Blíženci, nenaléhejte na partnera či partnerku, aby vám výrazněji projevovali své city – spíš hledejte projevy jejich lásky v každodenních činnostech a slovech. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vás zastihne v příjemně „milostné“ náladě – budete mít chuť flirtovat, projevovat i přijímat lásku, rozmazlovat děti, trávit čas s nejbližšími přáteli, zkrátka prožijete vztahový týden se všemi vzestupy a pády, které k němu patří. Neprojevujete city zas tak často, tak si to užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Ačkoli z hlediska financí pro vás nebude tento týden patřit k těm nejpříznivějším, náladu vám to příliš nezkazí. Moc dobře víte, že výdaje, které vás nedávno zastihly, nebyly zbytečné a rozhodně se jimi nemusíte trápit. Jen pozor na nepřející okolí – pamatujte, že nemusíte dát na ostatní, záleží na vás!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nenaléhejte na partnera či partnerku, aby vám výrazněji projevovali své city – spíš hledejte projevy jejich lásky v každodenních činnostech a slovech. Občas totiž zapomínáte, že nejsou potřeba velká slova, abyste se cítili milovaní. A ruku na srdce – i vy míváte v projevech citů občas mezery…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden budete konfrontováni s lidmi a událostmi z minulosti. Připomenu vám, kým jste bývali  a kam jste se ve svém životě „posunuli“. I když jsou takovéto epizody příležitostí k melancholii, využijte ji spíše k oslavě svého současného života. To jsou chvíle, které potřebujete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Teto týden máte věci a události pevně ve svých rukách – a to je pozice, která vám sluší a především se v ní cítíte jako ryba ve vodě. Proto budete následujícími dny proplouvat s úsměvem na rtech. Jen pozor na škarohlídy, co se vám ze závisti budou snažit dobrou náladu pokazit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Máte pocit, že už nějakou dobu setrváváte na místě. A to jak fyzicky, tak i myšlenkami. Občas se ve vás probudí touha jít dál, objevovat svět, rozšiřovat si obzory… Pamatujte, že na něco takového není nikdy pozdě! Pusťte se na cesty – ať už opravdové, či ve své mysli!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Intenzivní. To je slovo, které bude vystihovat tento týden. A to ve všech ohledech. Nejvíce si budete tuto skutečnost užívat ve vztazích. A ty jsou pro vás v životě nejdůležitější. Proto se vám zase po delší době bude lehce dýchat a budete si užívat každý nový den.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete mít potřebu odpoutat se od všeho, co ve vašem životě ztratilo význam. Býváte občas sentimentální, a tak se do takového „úklidu“nepouštíte příliš často. Ale tentokrát ze svého záměru necouvejte! Začít s čistým štítem se čas od času vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Malé neshody doma vás sice obvykle z míry nevyvedou, ale tentokrát vám zasadí do hlavy pohybnosti, kterými jste se předtím nezabývali. A to vám na klidu nepřidá. Zatímco budete přemýšlet, co se děje, vaši nejbližší budou zmatení. Přestaňte hledat potíže, kde nejsou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Zaměřte se tento týden na své zdraví. Sice vás zatím nijak zvláště netrápí, ale sami víte, jak snadno se to může změnit. A tak zkuste zapřemýšlet nad svým životním stylem a prevencí. Nemáte ve zvyku se pozorovat a rozmazlovat, ale pamatujte, že na vašem zdraví záleží spoustě lidí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nebojte se tento týden důležitých rozhodnutí! I když vám některá z nich nemusejí zrovna přidat na popularitě, jen vy víte, jak důležitá pro vás jsou. A do budoucna se ukáže, že jste se rozhodli správně. Vaše intuice se ostatně mýlí málokdy a hvězdy vás mají rády.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Nejste zrovna fanoušky dobrodružství a adrenalinového zážitku, ale občas svou statečností a odhodlaností překvapíte i ty, kteří vás znají nejlépe. A právě to bude případ tohoto týdne. Poklidu už máte tak nějak dost, je na čase podniknout něco neobvyklého. A budete mít k tomu ty nejlepší podmínky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat