Předškoláček
Předškoláček. Dát dítěti odklad nebo jej zapsat do školy, problémy s výslovností u dětí, jak připravit dítě do školy, kurzy pro předškoláky, jaké koupit vybavení do školy, nadané děti.
Také hledáte v Plzni místo v MŠ pro vaše děťátko nebo ho nechcete dávat do přeplněné státní školky? ...
ahojky kam by jste mi tu všichni doporučovali vyrazit s naším prckem v Praze? Rádi bychom navštívili...
ahojky kam by jste mi tu všichni doporučovali vyrazit s naším prckem v Praze? Rádi bychom navštívili...
Ahojte, mylím, že to do tohoto tématu taky patří, montessori školky i školy jsou podle mě moc šikovn...
Ahoj všichni,
hledám soukromou školku v Brně, kde přijímají i autistické děti.
Předem moc děkuji z...
Ahoj. Ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s pražskou hudební školičkou Malý muzikant.
holky, kde nakupujete papucky do skolky? mala chce nejake barevne nejlepe i potistene a nevim jake a...
Ahoj maminky, prosím ,doporučte školku nejlíp Praha Štěrboholy a okolí.
Jaký máte názor na soukromé školky? A můžete nějakou doporučit?
Pěkný večer. Rádi bychom koupili dvouleté dceři nějaké přibližovadlo, aby se snadněji naučila na kol...
Dobrý den, poradí mi prosím někdo, do jaké mateřské školky v ČB a okolí umístit dítě ? Může se jedna...
Ahoj, neznáte, prosím dobrou školku i soukromou v okolí ČB ? Ale potřebuji, aby mi vzali malého v pr...
Čištění zubů nepatří mezi oblíbené činnosti. Můj syn je u vytržení z aplikace, která využívá klasick...
Ahoj děláte někdo dětem svačinku z bio ovoce?
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu nebo inspirace, kde nakoupit nějaký pěkný a kvalitní nábytek do dě...
Neměli by jste na doporučení nějaký doplněk na podporu imunity nejlépe na přírodní bázi ?
Dobrý den, mám dotaz především na pražské maminky. Budeme se v srpnu stěhovat do Prahy a potřebovala...
Maminy, pomocí čeho jste likvidovaly vši, když vám je děti dotáhly domů ? Všimla jsem si toho před c...
Diskutujte slušně, kultivovaně a k tématu. Nebudeme vám tu vypisovat výčet výrazů a frází, které do diskuzí nepatří, ale za použití selského rozumu ty nevhodné rovnou smažeme. Věříme, že naše diskuze pro vás budou přínosem a najdete zde odpovědi, které hledáte. Příjemné diskutování.