Hladké a sexy nohy v pěti krocích

Ačkoli pohled na teploměr to zatím ještě neprozrazuje, za chvíli tu máme jaro. A s ním i postupné odkládání oděvů a punčoch. Jak si po zimě zajistit krásné a sexy nohy?

Teď je ten nejlepší čas začít se o nohy pořádně starat, aby v krátké sukni či šortkách vypadaly úžasně. Takže se do toho pusťte, poradíme vám.

1.    Opatrně s holením

Při holení nohou není dobré spěchat. V té rychlosti totiž můžete na žiletku o něco více přitlačit a spolu s chloupky s sebou „seškrábnete“ i vrchní vrstvičku pokožky. Tak vznikají nejrůznější podráždění a zarudnutí (o nevzhledných strupech, pokud zatlačíte opravdu důkladně, ani nemluvě). Před holením se ujistěte, že je žiletka dostatečně ostrá!

2.    Hydratujte

Nejen po holení, ale i po koupeli svým nohám dopřejte hydratační tělové mléko. Můžete použít i mléko s kapkou opalovacího krému, jestliže máte nohy výrazně bílé. Nezapomínejte nohy v krátkých sukních či kalhotách chránit krémem s UV filtrem.

3.    Pořiďte si lufu

K odstraňování odumřelých buněk pokožky na nohou se skvěle hodí lufa. Seženete ji v každé drogerii a svému tělu díky ní zajistíte jemný, ale přitom účinný peeling.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

4.    Investujte do výživného sprchového gelu

Nezapomínejte na nohy ani při koupeli či sprchování. Pořiďte si sprchový gel bohatý na vitaminy a pokožce prospěšné látky.

5.    Cvičte

Zatímco předchozí tipy jsou zaměřené především na vzhled pokožky nohou, je třeba myslet také na jejich tvar. Pro štíhlé a přiměřeně svalnaté nohy se hodí především běhání, chůze, jízda na kole, pro ty fyzicky zdatnější pak třeba lezení po skalách.
TIP Bety: Nevíte, jak si upravit jídelníček, abyste byla štíhlá a fit? Chcete poradit cviky na štíhlejší stehna? Zeptejte se ZDARMA naší profesionální instruktorky Petry z klubu Holmes Place

 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat