5 milostných předsevzetí na rok 2011. Které si vyberete vy?

Začátek nového roku je obdobím mnoha novoročních předsevzetí jako: přestanu kouřit, zhubnu, získám lepší práci, už nenechám šéfa, aby mě ponižoval… Proč si ale taky nedopřát trochu té horoucí vášně a nesoustředit se na mezery ve svém milostném životě?

Na přání „víc a lépe“ si v ložnici užít není nic špatného. Ba naopak. Konečně můžete získat to, po čem jste tak dlouho toužila! Napište si seznam svých tajných sexuálních přání!

Jenže jak by vlastně taková milostná předsevzetí měla vypadat? Co si na Nový rok poznamenat do diáře? A hlavně, jak postupovat, aby se všechny položky ze seznamu vyplnily do poslednímu putníku? My to víme! (Čtěte také: 10 dobrých důvodů, proč mít sex pravidelně!)

Síla tužky a papíru

Prvním krokem je nic nenechat náhodě a opravdu si předsevzetí zapsat tak, abyste ho měla co nejvíce na očích. Může viset na ledničce, zrcadle nočního stolku, nebo ležet jako záložka v pracovním diáři. Vyplatí se i připojení konkrétního datumu, do kdy má být předsevzetí splněno. Příklad. Konečně řeknu partnerovi, jak mi vadí, že si při sexu nesundává ponožky. Stihnout to musím do: 28. února 2011. V závorce může následovat i důvod, proč to tak chcete. (To pro případ, že byste z novoroční „bojové mise“ chtěla později vycouvat.)


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Pokaždé, když uvidíte termíny a neodškrtnuté řádky ze svého seznamu, uvědomíte si, že před vámi stojí jisté úkoly, které si žádají splnění. To je z psychologického hlediska obrovský tahoun! Zvlášť když si poznamenáte i výše zmíněné důvody, které připomínají reálné situace.

Kde začít?

Nad samotným seznamem nejspíš nestrávíte hodně času. Stačí si uvědomit, co vás trápí, v čem jste nespokojená, jak to chcete, po čem toužíte, co hodláte změnit. Vybavte si, ve kterých milostných situacích jste v minulosti skřípala zuby, a nebylo vám z nich dobře. To zaručeně pomůže nastartovat psaní.

Stále potřebujete trochu „nahodit“? Pak tu pro vás máme 5 příkladných novoročních předsevzetí, týkajících se milostného života, na které byste určitě neměla zapomenout! (Čtěte také: 5 největších mýtů o mužích)

1. Řeknu mu (nebo ukážu), jak a co mám ráda.

Muž není věštec ani člověk, ovládající umění číst myšlenky. Zatímco vy si při orálním sexu říkáte, že by mohl jazykem zajít o pár milimetrů níž, nebo změnit tempo, aby vás konečně dovedl k cíli, on o ničem takovém neví. Prostě to dělá a předpokládá, že jeho způsob se vám líbí. Vezměte mu ruku do své a nasměrujte do správných míst. Zabroukejte něco ve smyslu, že to dělá skvěle – a hlavně tehdy, kdy kmitá pomaleji. Nebo rychleji? Hlavně se už vyjádřete!

2. Využiji svoje právo na orgasmus.

Vy se snažíte o jeho blaho dlouhé minuty, ale jakmile on dosáhne vyvrcholení, to vaše ho nezajímá? Tak to ne! Čtyřiatřicetiletá Monika to vyřešila následovně: „Po rozvodu jsem potkala krásného a chytrého muže. Po několika schůzkách jsme spolu začali spát. Jenže on vůbec nebral ohled na to, co chci já. Jakmile měl orgasmus, svalil se vedle mě na postel a usnul. Jednou mi takhle povídá: Dokážeš mi to krásně udělat! Odpověděla jsem: Za to ty ani za mák. Pořád čekám, kdy mně předvedeš svoje šikovné postupy, ale zatím si o orgasmu nechávám jenom zdát. Nechtěl by ses pokusit třeba dneska?“ Podle Moniky to prý od takové upřímné chvíle konečně stojí za to! (Čtěte také: Spánek vypovídá o vašem vztahu. Víc, než si myslíte!)

3. Budu dávat najevo, že mám o sex zájem.

Ty tam jsou doby, kdy žena pouze čekala, aby ji muž okouzlil, a bála se vyjádřit svoje přání a pocity. Máte-li v některých chvílích chuť na milování, nebojte se to milenci sdělit. Bude vám za tu spalující touhu vděčný!

4. Naučím se partnera odmítat s citem

Věčně se hádáte, protože jakékoliv pokusy o mazlení ze strany partnera končí rázným: Dnes ne!? Pak děláte něco špatně a odmítáte ho netaktně. Zkuste říkat: „Jsem unavená z práce, takže by to nebylo podle mých představ. Uvidíme později.“ Pak partnera vezměte na ruku, aby viděl, že to nemá nic společného s vaší láskou, kterou k němu stále chováte. Vyhnete se tak zbytečným konfliktům, spíš podpoříte společné blaho. To za to stojí, ne?

5. Pokud mu běžně půjde jenom sex, přehodnotím náš vztah.

V případě, že se k vám partner nechová tak, jak byste si zasloužila, čili pohrdá vámi, slepě nepřijímejte tuhle pravdu a pokorně se nesmiřujte s osudem. Rozumně si celou situaci vyjasněte otevřeným rozhovorem, ve kterém dejte na svůj šestý smysl. Promluvte si, co pro vás sex znamená a co od něj očekáváte. Pokuste se najít nějaký kompromis, i kdyby to znamenalo přistoupit na myšlenku, že občas po vás jenom ten sex požadovat může. Ovšem něco za něco… Něha? Masáž? Dlouhá předehra aspoň jednou týdně? Zní to hrozně, ale po určení pravidel se vám uleví. Pakliže ani tohle nezabere, přehodnoťte vztah jako takový. Má vůbec smysl? (Čtěte také: Máte hříšné myšlenky? Netrapte se a užijte si je!)

Sestavením novoročních předsevzetí máte konečně šanci zatočit s nespokojeností a nevyhovujícím sexuálním životem! Tak na co ještě čekáte? Vezměte si k ruce notýsek a začněte přemýšlet, kde začnete!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat